Konatktirao sam ih i ja. Kaže lik da nemaju informaciju još uvek i da se strpim. Takodje je predložio da kontaktiram Apple. Na Apple sajtu nikako ne mogu da dodjem do email ili chat supporta.Epilog za tizen, cimnem ja Samsung chat podršku i lik mi ladno predlaže da promenim region i restartujem Smart Hub. Rekoh mu da neću, nego pišem da vidim kad ćete je ubaciti u srpski store, na šta me on opet uputi na mobilnu aplikaciju samsung members i kao tamo da im pišem... Kao tu odgovaraju za 24/48 sata... A ja mislio podrška za kurirske službe nesposobna...
Nikakav pametan odgovor ni od apple podrske. Caskao preko live chata ali pojma nemaju zasto nema aplikacije na samsung televizorima.Konatktirao sam ih i ja. Kaže lik da nemaju informaciju još uvek i da se strpim. Takodje je predložio da kontaktiram Apple. Na Apple sajtu nikako ne mogu da dodjem do email ili chat supporta.
Probo 😀Zvao si Apple da ih pitaš zašto na Samsung TV-u nema aplikacije za AppleTV?
I to zato što je tako rekao Samsung support?
Upravo to 😀Ima Apple TV na tizenu, problem je što na našem regionalnom storu je nema za download. Ali aj ti to objasni agentu Aliyi. 😛
Da, to je tako u podržanim zemljama već dugo, ali trebalo bi da možeš da kupiš film na Apple uredjaju i gledaš ga na nekom drugom iz biblioteke.U apple tv aplikaciji na ATV 4k se pojavio i deo "Trgovina" gde se mogu kupiti ili iznajmiti brojni filmovi i serije drugih izdavača, video sam da par njih ima i hrvatske titlove. Cene su za kupovinu najčešće 5,99 a za iznajmljivanje 3,99 EUR, ima naravno i skupljih. U apple tv aplikacijama na androidu , na telefonu i na Google tv, nema tog dela sa trgovinom.
Nije, 4,99 € je Music (pojedinačni) kada se uzme uz iCloud+, a 5,5 € kada se uzme odvojeno u Srbiji.
Ne verujem da ćeš uspeti sa tom cenom ali probaj svakako.Aj uzeću danas family paket
Imaš opciju titlova English i English (CC). Ovi potonji su za gluhe i nagluhe. Nisu centrirani nego prate govornika. Obični English titlovi su centrirani.Izgled titlova je užasan.
Nisu centrirani nego idu u levu stranu i u tri reda uglavnom.
Navikao sam da pustim eng titl ali ovo je baš negledljivo ovako.

Da li ti je region setovan na Srbiju?Apple TV sam uplatio preko telefona ali ne radi na iPadu i mac-u... samo prazan ekran. Zna li neko kako ovo da rešim?
Jeste, a svi uređaji su mi na istom nalogu.Da li ti je region setovan na Srbiju?
Ništa. Pokušao i da se odjavim i restarujem... sve isto. ATV+ radi samo na mobilnom.Probaj da obrišeš pa ponovo instaliraš ako već nisi.
Tako je.Znači, ako sam dobro razumeo: više se isplati na postojeću Apple Music pretplatu uzeti i iCloud+, jer za iste pare dobija se i skladištni prostor, Apple TV i Arcade.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari