One-Dimensional Man
Zapažen
- Učlanjen(a)
- 07.09.2026
- Poena
- 5
Koji je telefon u pitanju? Mora biti Arm64-v8a arhitektura.Ne radi, kaze da aplikacija nije kompatibilna sa telefonom
Koji je telefon u pitanju? Mora biti Arm64-v8a arhitektura.Ne radi, kaze da aplikacija nije kompatibilna sa telefonom
Honor 400 pro. Uspela je instalacija preko app marketa.Koji je telefon u pitanju? Mora biti Arm64-v8a arhitektura.
Kako je reč o SBB uslugama, potrebno je da kontaktiraš njihovu podršku. Broj kontakt centra je 19900. Ukoliko Korisnički centar pozivaš sa broja iz SBB mreže u Srbiji, pozivanje govornog automata i razgovori sa operaterom se ne naplaćuju. Ukoliko pozivaš Kontakt Centar sa brojeva u drugim mrežama u Srbiji ili iz rominga, razgovor sa operaterom se naplaćuje po važećem cenovniku mreže sa koje pozivate - od trenutka uspostavljanja veze sa SBB agentom Korisničkog centra. Kolege su dostupne i putem mejla [email protected] i putem društvenih mreža (Facebook, Twitter, Instagram, TikTok, Linkedin), kolege su dostupne i kroz link https://sbb.rs/podrska/ putem chat box-a koji se pojavi u donjem desnom uglu čim pristupiš sajtu.Da li negde postoji detaljno objašnjeno kako se otključava EON box?
@CarnX jeste i meni zvanicno u Google Play Store,stoji ta verzija.meni na telefonu (s23 android) i dalje 2.43.2
zar to nije dosta staro? 🤔
@Alltrack jeste ali sto je kolega podelio kao zip,mora tako jer je to onaj xpak fajl,ja imam na telefonu i xapk i onaj sai installer (krekovana app doduse) zato je i htelo.Inace meni je Motorola 64bitna samim tim i onaj fajl na megi je armeabi arm64 v8a doduse za telefon.I @Yettel Srbija opet vam ne rade RCU azuriranja,taman proradila 2-3 dana sad kad probam Box-om...kaze server nedostupan proverite internet.Sta da proveravam kad Box radi samo bije,ali na RCU azuriranjima se proverava dostupnost novog firmwarea sa Yettel servera koji je trenutno opet nedostupan 🤔Ko skine sa linka što je kolega poslao mora da uradi rename i da obriše .zip, kada obrišete izgleda ovako
Za daljinski i nije bitno toliko ažuriranje.@CarnX jeste i meni zvanicno u Google Play Store,stoji ta verzija.
@Alltrack jeste ali sto je kolega podelio kao zip,mora tako jer je to onaj xpak fajl,ja imam na telefonu i xapk i onaj sai installer (krekovana app doduse) zato je i htelo.Inace meni je Motorola 64bitna samim tim i onaj fajl na megi je armeabi arm64 v8a doduse za telefon.I @Yettel Srbija opet vam ne rade RCU azuriranja,taman proradila 2-3 dana sad kad probam Box-om...kaze server nedostupan proverite internet.Sta da proveravam kad Box radi samo bije,ali na RCU azuriranjima se proverava dostupnost novog firmwarea sa Yettel servera koji je trenutno opet nedostupan 🤔
Proradilo tj bar danas je opet RCU radio @Yettel Srbija kad mislite da pustite novu apk,ali za telefone ne za Box samo.A i sto se tice Box-a nema vas rade li developeri na novoj verziji mozda?Sto se tice sadasnje Live Tv vam ne radi zasada...a i ko zna i hoce nek napise na daljincu ono dugme Extra (u sredini kod premotavanja) cemu to sluzi...u onom uputsvu samo pise Extra?A sta je tu Extra,pitaj boga???Takodje ako snimim nesto film npr.,gde se to cuva lokalno ili na Yettel Serverima...i posle koliko moram to da obrisem?U uputstvu uz Box nema ni slovceta,o tim stvarima 🤔Za daljinski i nije bitno toliko ažuriranje.
Ne brišeš ti ništa, to što si snimio se samo automatski obriše posle mesec danaProradilo tj bar danas je opet RCU radio @Yettel Srbija kad mislite da pustite novu apk,ali za telefone ne za Box samo.A i sto se tice Box-a nema vas rade li developeri na novoj verziji mozda?Sto se tice sadasnje Live Tv vam ne radi zasada...a i ko zna i hoce nek napise na daljincu ono dugme Extra (u sredini kod premotavanja) cemu to sluzi...u onom uputsvu samo pise Extra?A sta je tu Extra,pitaj boga???Takodje ako snimim nesto film npr.,gde se to cuva lokalno ili na Yettel Serverima...i posle koliko moram to da obrisem?U uputstvu uz Box nema ni slovceta,o tim stvarima 🤔
@Alltrack u maloj knjizici koju sam dobio kao uputstvo,za povezivanje ima slika daljinca i pise koji taster cemu sluzi.Odmah ispod tastera levo-desno i gore-dole u sredini potvrda OK...odmah ispod njih prvi taster levo je za vracanje unazad (Back) zatim u sredini taster i (informacije) e treci taster tu pise Tv,a u upustvu taj taster pise Live Tv.Tako Yettel napisao i zato ga ja tako zovem,cemu on u sustini sluzi?Isto gore na pocetku prvi taster pise STB pa paljenje-gasenje i desno taster TV.e odmah ispod toga idu 3 koja neznam cemu sluze...za prvi levo pise Prethodno taster u sredini pise Extra i zadnji treci pise Ulaz.Cemu sluze ta 3 to Prethodno Extra i Ulaz...a ovaj nize posle i desno pise Tv i u uputstvu taj taster se zove Live Tv.Takvo uputstvo odstampao Yettel i poslato mi u kutiji,sa Box-om,to sam citao i tako pisao.Kad stisnem to Extra ili to Live Tv,ne desava se nista ostali rade normalno 🤔Ovo je daljinski pokaži nam koje LiveTV ne radi, jedino ako kod tebe nije nešto drugačije.
Taj taster TV što piše i kada ga pritisnem ide na live kanale. Extra kada pritisneš vodi te na aplikacije koje si instalirao i ono preporuke za filmove serije itd. Taster levo od Extra kada gledaš neki film ili emisiji vraća na početak. Taster desno od extra kod mene nikad nije imao funkciju.@Alltrack u maloj knjizici koju sam dobio kao uputstvo,za povezivanje ima slika daljinca i pise koji taster cemu sluzi.Odmah ispod tastera levo-desno i gore-dole u sredini potvrda OK...odmah ispod njih prvi taster levo je za vracanje unazad (Back) zatim u sredini taster i (informacije) e treci taster tu pise Tv,a u upustvu taj taster pise Live Tv.Tako Yettel napisao i zato ga ja tako zovem,cemu on u sustini sluzi?Isto gore na pocetku prvi taster pise STB pa paljenje-gasenje i desno taster TV.e odmah ispod toga idu 3 koja neznam cemu sluze...za prvi levo pise Prethodno taster u sredini pise Extra i zadnji treci pise Ulaz.Cemu sluze ta 3 to Prethodno Extra i Ulaz...a ovaj nize posle i desno pise Tv i u uputstvu taj taster se zove Live Tv.Takvo uputstvo odstampao Yettel i poslato mi u kutiji,sa Box-om,to sam citao i tako pisao.Kad stisnem to Extra ili to Live Tv,ne desava se nista ostali rade normalno 🤔
Ćao. Mogućnosti za manuelno uređivanje ikona aplikacija na početnom ekranu nema, već im se redosled menja u zavisnosti od korišćenja aplikacije.Da li može, a ja ne nalazim, da se pinuje neka druga app koja je instalirana sa play store-a na početni ekran umesto ovih već pinovanih?
@Alltrack e sve ovo kao sa slike je popuno 100% isto tako,i kod mene na daljincu.U podesavanjima daljinac se zove bese KHAMSIN 02,i pise povezano je prilikom instalacije zadrzim 7 i 9 ...cak se tu vidi i procenat baterije.Danas sam kupio nove alkalne i procenat odma 100%,a dotle se vukao na oko 15%,i omah ovo Extra proradi trci na aplikacije ko ludo.A dole ove 2 zadnje strelice Korak nazad to radi normalno,e ovo sto pise desno dole na slici Tv Uzivo e to ne radi i sada i nikad nije.Probam ja stisnem ovo Tv Uzivo (na engleskom se to zove,Live Tv) i nista,to je jedina funkcija na daljincu koja mi nikada nije radila...i danas sa verzijom najnovijom bese 3.28 nece.Cak i ona lupa Pretraga i to radi,ali TV Uzivo nece pa to je 🤔
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari