Šta je novo?

RealDebrid, TorBox, Playeri (WuPlay, Nuvio) i slicno

Da li neko moze da mi proveri ( real debrid) serija mad men, prva sezona poslednja ep? U sustini do juce sam gledao normalno, od danas nece uopste tu seriju da mi pusta, a izlista mi dosta torenta i svaki put timeoutuje na ucitavanju. Sve druge serije mi rade normalno.

Stremio+torrentio+real debrid
Comet & RD funkcioniše (The Wheel epizoda)

Stremio+Debridio+RD pusta tu epizodu.

Hvala svima na proveri, ne znam kako da resim al potrudicu se da skontam sta je 😀, sve drugo mi radi

Wuplay apdejt

v0.9.2-beta donosi sopstveni sistem preporuka, redizajnirane birače zvuka i titlova, kao i pregršt novih filtera i ispravki.

Ključne novine:
Recommended by Wuplay: Novi nativni algoritam koji generiše personalizovane preporuke na osnovu onoga što gledate i ocenjujete (bez eksternih servisa). Pritisak na meni omogućava označavanje dobrih i loših predloga, pri čemu se loši trajno uklanjaju.

Novi katalozi i filteri: Dodati "Liked by You" i "Loved by You" katalozi u My Stuff, kao i poseban prikaz za predstojeće filmove i serije. Filmografiju glumaca i autora sada je moguće filtrirati po ulogama (gluma, režija, scenario).

Redizajn plejera i titlova: Birači za audio i titlove su vizuelno usaglašeni sa biračem strimova. Dodat je "Settings" tab za brzi izbor preferiranih jezika, Clean SDH titlova i prikaza titlova samo za strane jezike.

Poboljšanja i ispravke: Unapređen je sistem za prikazivanje sličnih naslova, dodata je automatska konverzija na standardni audio ako uređaj ne podržava Dolby Digital, i rešen je problem sa pogrešnim epizodama zbog razlika u TVDB i TMDB numeraciji.

Šta je sada isplativije/bolje RealDebrid ili nešto drugo (TorBox...).
Istekao mi RD, pa da li njega da obnovim ili...

Jel RD i dalje osakaćen? Koristim Tor nekih 3 meseca i dobar je ali ipak je za nijansu meni lično sporiji od RD. A ipak ako je RD i dalje pod regex robijom onda ništa od mene.

Sta pisu ovi ljudi kad nista nije radilo pre par meseci 😅 Ja sam presao na torbox jer mi je istekao u tom periodu, mada je bolje radio RD kad je radio. TB delimo nas trojica, po 1100 dinara za godinu dana i skroz radi posao.

Hit and miss je bilo u kraćim talasima, ali sa više add on nešto je uvek radilo. 95% vremena je iskustvo bolje nego Netflix, Amazon, HBO i svi ostali zajedno u paketu.

Torbox od onog poslednjeg ažuriranja, kada nekim ljudima nije radio nekoliko dana, radi dosta bolje Strimovi se sada mnogo brže pokreću, ali sam imao problema sa većim fajlovima. Dešava se da se povremeno zakoči strim. Tada jedino pomaže da se izađe iponovo uđe, inače će kočenje da se javlja na savakih desetak sekundi. Imam i ja RD 30 dana gratis, ali neću da ga trošim sad. Ako pukne opet Torbox, možda tada.

Hit and miss je bilo u kraćim talasima, ali sa više add on nešto je uvek radilo. 95% vremena je iskustvo bolje nego Netflix, Amazon, HBO i svi ostali zajedno u paketu.
Ne poredim sa time pretplate me nikada nisu zanimale. Nego RD i Tor. Meni je iskustveno RD bolji ali je ono sa Regexom prebacilo na Tor. Kao što rekoh imam 30 dana gratis na RD pa kad me ne bude mrzelo probacemo ponovo. Za sada mi je To dobar nema problema ali ipak RD je RD. Kod Tora glavna prednost što ne mora 1 IP ali to toliko i ne koristim a i da se to zaobići na RD. Svakako tu su barabar za nijansu RD bolji.

To i ja pitam jer jeste on radio ali bilo je hit and miss.
Moras da shvatis sta se tu desava, nije hit and miss, nego je vrlo jasno sta je. Blokira se tacno odredjeni tip izdanja. To je egzaktna stvar. Kao sto sutra u regex mogu da dodaju jos nesto sto zele da blokiraju. To sto ljudi dodju i pisu "Sve radi, evo sad gledamo film porodicno" ne znaci nista. Ocigledno je ljudima pretesko da shvate sta se tu desava i onda samo nabrajaju sta njima konkretno radi bez razumevanja. Blokiraju izdanja sa streaming servisa ako su u odredjenom formatu nazvana, ako neko to isto uploaduje drugacije (sto nije standard), radice. To mogu da rese na klik, vidi se koja je namera, a ljudi se ponasaju kao da se to slucajno desilo, pa samo treba da se uradi rename i sve je ok.

Naravno da ima stvari koje rade jer ne upadaju u regex koji su blokirali. Nije se nista menjalo i ne menja se od dana do dana, menja se to sta je neko okacio i na sta ljudi kliknu.

Inace si potpuno u pravu, dok je radio i dok je sve bilo ok, bio je neuporedivo bolji od torboxa u smislu brzine i pouzdanosti. I dalje je tako po tom pitanju, mada u torboxu polako nalaze nacine da resavaju one masovne ddos napade sto imaju i druge gluposti. I dalje je to sporije, nije na nivou rd-a. Ali bar se kes dosta popravio, dosli su do milion korisnika recimo, te stvari vise nisu problematicne. Iradi im i instant availability endpoint, pa mozes da ukljucis da pusta samo kesirano i da znas da to radi sigurno. Meni je to bas veliki plus u odnosu na ono na real debridu sto se pretvorilo u polovnu varijanu. KO koristi kodi mozda mu je malo bolje, ali u stremiu je bas ocaj i to.

Ako koristis torbox, koristi ona dva poznata javna stremthru torz-a kao addon, dosta je brze startovanje nego torrentio i ostali, bar meni.

Vidim da neki pominju i offcloud, koristi premiumize cache, ali je jeftiniji i ima mesecni limit 1 TB :/

Poslednja izmena:
Razumem te šta hoćeš da kažeš ali ono što ja mislim pod hit and miss je to da dok je "radio" pod blokadom bilo je regex-a koji su bili blokirani a radili su. Tipa webdl je mogao da se nađe da radi ali to je trenutak, sutra nisu radili. Ako je i dalje ista stvar da 1/1 spisak regex-a koji ne radi stvarno ne radi onda je....

Nazad
Vrh Dno