Ček malo,šta ima veze Warships i Brass Rain veze sa Srbijom.Pa niti jedan niti drugi nisu u Srbiji,mislim na studije.pogrešnog sam citirao,sri,odnosi se na DusaNov post
U razgovoru sa Nikolom Stojanovićem, generalnim menadžerom Wargaming Belgrade, saznali smo da se ideja za otvaranje development haba u Beogradu rodila na leto 2022. godine. Ova ideja se brzo ostvarila, a beogradska kancelarija je postala glavni razvojni centar za World of Warships franšizu, kao i World of Warships Legends za konzole, koja će sledeće godine biti izdata i za mobilne uređaje. Pored toga, u Beogradu rade i razvojni timovi za World of Tanks PC i mobilnu igru Bowling Crew.
Ja sam uzeo da upotpunim kolekciju i to za 12 evra (sad imam sve Far Cry igre na Streamu), ali slažem se da deluje bezveze. Meni se Primal dopao, ovo ostalo je presipanje iz šupljeg u prazno.Nije potpuni krš, ali nikakvo uživanje, ne vredi ni 6e, a kamoli 60.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari