Šta je novo?

GLOBALTEL - virtuelni mobilni operator

meni su pozivi i dalje loseg kvaliteta iako radi volte
Naravno da je lose kada im tamo rade ljudi koji su do juce radili u kiosku sa pljeskvavicama.
Mozda bude bolje kad iskljucis volte?
Kod mene je kada se iskljuci jos gore,svakih par poziva me sagovornik ne cuje,sve mu krci ili sta vec.
I meni stoji ikonica i VoLTE "radi", ali se poziv svakako prebaci na 2G u nekom trenutku. Mozda je i kod tebe slicna situacija?
Totalni amateri...

Jel radi sms verifikacija za paypal, nikako ne mogu kod da dobijem preko sms-a?

Poz!
Što se tiče ukidanja govorne pošte, i nije neka šteta, jer to niko danas više ne koristi.
Roming u Grčkoj:
Pošto više nije kosmot već telekom Gr, radi bez problema, mada u nekim selima ima loš signal, kažu.
U Polihronu sam imao 5g, ali je signal 2 3 crte.
Doduše nisam net koristio svih deset dana ali sam malo testirao.

Radi i na Cosmote i na telekom.gr 12Gb 1200 din. 10 dana. A ja sam i u bugarskoj kupio sim A1 za 5€ 17Gb mesec dana i 1Gb rominga koji bolje radi. Mada, prvi put sam isao na Kasandru i razocarao se.

Radi i na Cosmote i na telekom.gr 12Gb 1200 din. 10 dana. A ja sam i u bugarskoj kupio sim A1 za 5€ 17Gb mesec dana i 1Gb rominga koji bolje radi. Mada, prvi put sam isao na Kasandru i razocarao se.
Pa Grci malo štede na unapređivanju, jer i sam net po apartmanima nije nešto al za osnovnu upotrebu posluži.

za one koji su prenosili u drugu mrezu. Koliko dana je bilo potrebno globaltelu da prenesu broj i kakve razloge su davali za kasnjenje.

Dobio sim od globatela (potpisao zahtev) ako moze neko da mi objasni za koliko dana ce moj broj aktivan koji sam preneo iz yetela u ovu mrezu i moram li nesto da uradim da dobijem onaj bonus GB za net ?
Mogu odmah da pravim nalog ili tek kad mi aktiviraju moj broj stari?
Prvi put prenosim broj XD

Kada prenos bude završen, to jutro će ti nestati signal na staroj Yettel kartici, tada ubaciš Globaltel karticu, napraviš nalog, uzmeš bilo koji Freepaid paket, zoveš ih i tražiš da ti dodele 200 GB za prenos, pa nakon mesec dana možeš da biraš koji god paket (ili da nastaviš da uplaćuješ Freepaid, ako ti to odgovara), s tim što mora da sadrži bar 1 GB podataka da bi ti se svi GB prenosili.

Zasto su izgubili postpaid mogucnost ?
Sad vidim na ovom papiru za prenos da gore pise telekom srbija...
Ovaj Gemini mi kaze da koriste A1 mrezu... znaci totalno ludilo xd

Kupio ih je mts, sada koriste mts infrastrukturu.

@dean87 Krenulo je nešto kratko sa postpejdom pre što ih je kupio Telekom, ali se odustalo od toga. Još jedan primer zašto ne treba koristiti veštačku inteligenciju.
@Arox Kupio ih je Telekom a ne mts, mts je brend, a ne firma.

za one koji su prenosili u drugu mrezu. Koliko dana je bilo potrebno globaltelu da prenesu broj i kakve razloge su davali za kasnjenje.
nekima brzo, nekima je trebalo i do nedelju dana. ja sam imao oba iskutva. najskorije im je trebalo 5 dana, dakle 5 dana sam bio bez broja. zvao i smarao skoro svaki dan. naoruzaj se strpljenjem i nadaj da ce tebi odmah

nekima brzo, nekima je trebalo i do nedelju dana. ja sam imao oba iskutva. najskorije im je trebalo 5 dana, dakle 5 dana sam bio bez broja. zvao i smarao skoro svaki dan. naoruzaj se strpljenjem i nadaj da ce tebi odmah
Kako si 5 dana bio bez broja, isključili su ti staru karticu, a na novu ti nisu prebacili broj 5 dana?

I mene to zanima. Da li su jos nekome 5 dana prenosili broj u drugu mrezu, sa kojim razlogom, i da li je broj bio aktivan tokom tih 5 dana.

Kako si 5 dana bio bez broja, isključili su ti staru karticu, a na novu ti nisu prebacili broj 5 dana?
da, mada ja sam lose razumeo coveka mislim. ja sam iz A1 prebacio u Globaltel. A1 prebacio uredno i ugasio karticu, a Globaltel je mrzelo da urade tehnicki prenos odmah. Uhavtio me i vikend. Razlozi su bili prvo da A1 nije pustio broj, onda da je ipak greska na njihovj strani i onda im je trebalo jos par dana

Da li je neko ko je u Globaltelu, vrsio promenu vlasnika broja? Da li to moze da se odradi u Mts poslovnici?

@dean87 Krenulo je nešto kratko sa postpejdom pre što ih je kupio Telekom, ali se odustalo od toga. Još jedan primer zašto ne treba koristiti veštačku inteligenciju.
@Arox Kupio ih je Telekom a ne mts, mts je brend, a ne firma.
I bolje što nema postpaida, jer ko zna i tu bi derali cene u post paidu zato neka nama freepaida.

Posto sam ostao na yetel mrezi, ponudili mi ok paket, sta da radim sa ovom karticom, mogu da je koristim opusteno?
Posle kog vremena gase karticu ako recimo sad dopunim pa ko zna kad ?

Mozes da je koristis, gotovo neograniceno i bez dopune... Imaju neki bug...

Mobilni ima 2 Sim iz Y. Da li mogu da kupim neku pripejd karticu da stavim kao Sim 2 podrazumevanu karticu za probu?

Nazad
Vrh Dno