Šta je novo?

Trčanje kao hobi/rekreacija/sport/izgovor za putovanja

• Začetnik teme Začetnik teme PJ
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Мене су изашле око 3000 са све пдвом, они купони 2500 на чини ми се 6000.
Ових нема на Тему, можда се 361 појаве код нас, мада сумњам.

Ne kontam kako ispod 3500?

Prilozi

• Screenshot_20260922_172929_Temu.webp
    Screenshot_20260922_172929_Temu.webp
    52.3 KB · Pregleda: 88
Мене су изашле око 3000 са све пдвом, они купони 2500 на чини ми се 6000.
Ових нема на Тему, можда се 361 појаве код нас, мада сумњам.

Meni su stigle te Qiaodan. Dolaze u kesi i malo je nagnječena pena na par mesta u transportu, ali sam uzeo skroz crne pa se ne vidi dok se baš ne zagledaš. Pena je TPEE, na slikama se ne vidi ona stiropor tekstura, ali kad ih uzmeš u ruke onda se vidi. Pena nije preterano mekana, pa ne utoneš puno u patiku kad stojiš u njima i nisu nestabilne, iako su sa uloškom na peti visoke 43 milimetra. Probao sam malo da trčim u njima, ali me pljusak poterao u kuću, pretrčao sam nekih 2,5 km i za lagani tempo od 6 minuta po kilometru i sporije su skroz ok. Malo sam sprintao dok sam bežao od kiše na kraju, ni to nije bilo toliko strašno, ali nisam ni bio nešto preterano brz.
Kad ih uporedim sa onim Baasploa Pardus patikama, koje sam platio 20 evra, deluje mi da je življa pena kod Baasploa. Kod njih je E-TPU, isto ima tu stiropor teksturu, ali je mekša i više odskaču od podloge kad se trči, nego u Qiaodan LH600. Što se tiče težine, tu su negde i jedne i druge, oko 300 grama u mojoj veličini, inače imam stopalo od 280 mm i nosim broj 45.
Na kraju ispada da su one Baasploa nepobedive što se tiče odnosa cene i kvaliteta. Ne znam kako su Kinezi uspeli da stave E-TPU penu u patike koje prodaju za 20 evra.

Nisam mogao da odolim ovo je smešno
Patika u rangu Megablast verovatno i bolja mekša

Prilozi

• Screenshot_20260922_234056_Brave.webp
    Screenshot_20260922_234056_Brave.webp
    32.1 KB · Pregleda: 59
Na Taobao vi ne možete da verujete koliko se toga prodaje na stotine i hiljade
Sad je hit ona 361 Mega 3 Pro
Zanimljivo rade video reklame Kienzi
Evo jednog primera

Meni su stigle te Qiaodan. Dolaze u kesi i malo je nagnječena pena na par mesta u transportu, ali sam uzeo skroz crne pa se ne vidi dok se baš ne zagledaš. Pena je TPEE, na slikama se ne vidi ona stiropor tekstura, ali kad ih uzmeš u ruke onda se vidi. Pena nije preterano mekana, pa ne utoneš puno u patiku kad stojiš u njima i nisu nestabilne, iako su sa uloškom na peti visoke 43 milimetra. Probao sam malo da trčim u njima, ali me pljusak poterao u kuću, pretrčao sam nekih 2,5 km i za lagani tempo od 6 minuta po kilometru i sporije su skroz ok. Malo sam sprintao dok sam bežao od kiše na kraju, ni to nije bilo toliko strašno, ali nisam ni bio nešto preterano brz.
Kad ih uporedim sa onim Baasploa Pardus patikama, koje sam platio 20 evra, deluje mi da je življa pena kod Baasploa. Kod njih je E-TPU, isto ima tu stiropor teksturu, ali je mekša i više odskaču od podloge kad se trči, nego u Qiaodan LH600. Što se tiče težine, tu su negde i jedne i druge, oko 300 grama u mojoj veličini, inače imam stopalo od 280 mm i nosim broj 45.
Na kraju ispada da su one Baasploa nepobedive što se tiče odnosa cene i kvaliteta. Ne znam kako su Kinezi uspeli da stave E-TPU penu u patike koje prodaju za 20 evra.
Мени стижу и једне и друге 😀
А Басплоа ме изашле око 1000, ни папуче нема за те паре

Ne kontam kako ispod 3500?
Kačio sam već
Znači 4800 za 2 para patika i ove flašice što su oko 300, sa sve pdvom.
I iskoristio sam 400 din kredita za pokretanje kupona .
A kod tih kupona najbolji su od 1000, 2500, veći daju manje u % za pare.

Prilozi

• Screenshot_20260923_021630_Temu.webp
    Screenshot_20260923_021630_Temu.webp
    70.8 KB · Pregleda: 63
Poslednja izmena:
je li ima nekih kineza za overpronaciju i ravne tabane? 😀 i da bude sto meksa moguca

ne mogu vise da dajem 20-30 hiljada za Hoku/Brooks/Asics. Arahi 7 posle 500km desna patika propala, ispada mi noga ka unutrasnjosti kao da potpora ne postoji, Gaviota 5 ide istim stopama a tek je na 220km. Brooks su mozda jos bile i najbolje ali i najtvrdje pa mi nisu odgovarale.

Poslednja izmena:
Него, јел има неке чарапе на Тему да су ок за трчање, пожељно да нису једна величина за све?

je li ima nekih kineza za overpronaciju i ravne tabane? 😀 i da bude sto meksa moguca

ne mogu vise da dajem 20-30 hiljada za Hoku/Brooks/Asics. Arahi 7 posle 500km desna patika propala, ispada mi noga ka unutrasnjosti kao da potpora ne postoji, Gaviota 5 ide istim stopama a tek je na 220km. Brooks su mozda jos bile i najbolje ali i najtvrdje pa mi nisu odgovarale.
Pogledajte prilog 553841

Danas stigle sa carinom i dostavom 16 hiljada, top patike na prvu x Tep 2000 3.0
The Xtep 2000km series (such as the 2000km Pro and 3.0) and the 361° Fierce line are top Chinese running shoes built to handle overpronation and provide reliable stability.
Можда да питаш колегу где је пазарио, плашим се да на Тему нема, остаје Таобао.

Imaj na umu da ako samo nosiš stabilnu patiku biće sve gore. Ubacio bih u rotaciju nešto nisko, ravnije, ako već ne možeš na barefoot kraće intervale, pa sa tim na 10 dana trening da vidiš šta će da se desi.

Obavezno malo, ja sam odmah istrčao 4km i nisam mogao normalno da hodam posle par dana.

Za većinu treninga naravno i dalje samo to što znaš da ti odgovara.

https://share.temu.com/32yH0VgMcJB
11311.webp

Него, јел има неке чарапе на Тему да су ок за трчање, пожељно да нису једна величина за све?
Na uzeo ove ali su bzv mnogo debele
Najbolje su mi ubedljivo Compressport i UYN superleggera

Pro Racing Socks V4.0 Ultralight Run High - White Norse Blue Neon Green | Running Socks | COMPRESSPORT https://share.google/XJust8nefnb93m4aa

Men's Low-cut Running Socks - Minimalist & High Performance – UYN https://share.google/5w0WKCQk1rtay8OH4

Pogledaj šta ima od Wrels čarapa. To je firma koja pravi dodatnu opremu za trčanje i koliko sam video imaju dobar kvalitet proizvoda. Nisam kupovao njihove čarape, ali imam kačket za trčanje, pojas za trčanje i one softflask flašice i sve je jako kvalitetno, pa kontam da su im valjda i čarape ok.

Sad se setih da su i Anta PG7 Plus isto stability patike. Ne znam šta im je ostalo od brojeva, ali njih možeš da pogledaš u Đaku.

Zanimljiva ruta za blagi trail, 5k

Prilozi

• Screenshot_20260923_190950_Garmin Connect.webp
    Screenshot_20260923_190950_Garmin Connect.webp
    175.7 KB · Pregleda: 36
Ladno ima nesto bedno od Li Ning kod nas
6
1
Posle 361 i Anta.
Ja ih pratim od letos i od tada nisu dobili niti jedan novi model, rasprodaju stare, izbor veličina sve manji.

Ps
Stigle mi Qiodan 600 i fala Bogu dobre mi 45( na tanke čarape)
Gornjište je dosta gusto, možda mogu i po kiši.

Posle 361 i Anta.
Ja ih pratim od letos i od tada nisu dobili niti jedan novi model, rasprodaju stare, izbor veličina sve manji.

Ps
Stigle mi Qiodan 600 i fala Bogu dobre mi 45( na tanke čarape)
Gornjište je dosta gusto, možda mogu i po kiši.
Jesu li ti stigle i one Baasploa?

Adidas Adios Pro 5 posle par trčanja 🤣🤣
Ovo se ne desava na patikama od 1500 din sa Temu
Kinezi stave gumu preko celog đona na istu težinu, traju po 500-600km race patike

Prilozi

• Screenshot_20260926_004529_YouTube.webp
    Screenshot_20260926_004529_YouTube.webp
    224.4 KB · Pregleda: 14
  • Screenshot_20260926_004852_YouTube.webp
    Screenshot_20260926_004852_YouTube.webp
    89.7 KB · Pregleda: 20
video sam tu sliku...
npr hoka u 2.redu da li je to clifton 11 ili mach ili skyflow isto pitanje za n patiku i kako je bolji energy retun od evo sl iz 3. reda?

video sam tu sliku...
npr hoka u 2.redu da li je to clifton 11 ili mach ili skyflow isto pitanje za n patiku i kako je bolji energy retun od evo sl iz 3. reda?
Naravno da nije clifton u drugom redu sa svojom mrtvom eva penom. Rocket X 3 je u pitanju i po njihovoj laboratoriji ima energy return 8,5. 🙂
Hoka Clifton 11 ima energy return 3,5 i ocenjen je sa poor.

Nešto zanimljivo što sam otkrio proučavajući ovu njihovu tabelu. Diadora pravi patike za trčanje, neki modeli uopšte nisu loši i za razliku od drugih proizvođača, ne proizvodi ih u Aziji, nego u Italiji. Tako da eto nešto i za one koji misle da su kineske patike ispod njihovog nivoa 🤣

Nazad
Vrh Dno