Moze,meni je nudio i L paket godinu dzabe,godinu 50%...ali reko kad sam vec dobio super da se pocastim sa najvecimDa javim epilog kod mene. Pisao sam da me zvao agent i ponudio maksimalno 6 meseci za dinar i ostalo 50%, da pređem sa M paketa na L, tad sam odbio i otkazao zahtev za prelazak na prepaid.
Zvao me danas ponovo i ponudio 9 meseci za dinar na L paket i ostalo 50%, to sam prihvatio, jer mi deluje da ne može više da se izboksuje na manje pakete od XL.
Možda grešim, ali zadovoljan sam i ovom ponudom.
A poziv od sutra…Niko me nije zvao iz yetela , izgleda sam im mnogo godina trazio 50%, zahtev za prenos broja u globatel prosao laganini.
U subotu nazvao danas potpisao prenos broja 🙂
Mislio sam da je to malo brze ali izgleda nije.Ne, baš suprotno, proces tek kreće kada Globaltelu (Telekomu) stigne potpisana dokumentacija. Bez tvog potpisa nemaju na osnovu čega da pokrenu, do tog trenutka si samo iskazivao zainteresovanost, da tako kažem. Kada im se vrati potpisani ugovor, pokrenuće proceduru, koju Yettel može i da odbije (ako npr. imaš neizmirena dugovanja ili se nešto oko podataka ne poklapa), ali glavno je da oni još ništa ne znaju, niti su te pustili. Zvaće te skoro sigurno, Yettel nije poznat po tome da tek tako odobrava prenose. Sada, dakle, čekaš, priča je još na početku.
Meni izlazi 2.218 din. prosečno (9x1 + ostatak na 50%).Taj Yettel XL jedino ima smisla, jer je bez ikakvih ograničenja, ali je cena skandalozna. Čak i sa 50% popusta je skupo, jer za tu cifru imaš u A1 i mts slične pakete bez ikakvog natezanja. Jes da u svakodnevnom korišćenju nema neke velike razlike i sa ograničenim brzinama ali Yettel je stvarno ispao šupak sa tom "novotarijom". Posebno što konkurencija to nije uradila.
I dalje Yettel ima najstabilniju mrežu i pokrivenost i samo zbog toga sam ostao, ali oooopasnooo sam se bio zainatio da pređem, da mi nisu dali manje više iste uslove kao do sada. Prosek 2650 din za taj paket. Mada vidim da je @DZOSUA izboksovao mnogo bolje od toga 🙂))
tražiš Yettel extra 30 gb + neograničeno min+poruke 999 dinaraMislio sam da je to malo brze ali izgleda nije.
Ako ponude paket za 1000 din a neograniceno pozivi i sms i nekih 10 GB onda moze.
To je bolje nego sto sam imao do sada tako da sumnjam ali i da ne daju, globatel fazon mi odgovara.tražiš Yettel extra 30 gb + neograničeno min+poruke 999 dinara
Ja trenutno imam na Yettel app Go Extra+ to je isti paket samo 799 dinaraTo je bolje nego sto sam imao do sada tako da sumnjam ali i da ne daju, globatel fazon mi odgovara.
Imam Yettel 100 i nemam ogranicenje brzine neta. Verujem da su to napisali da bi se ogradili u slucaju preopterecenja mreze ili nekih problema na mrezi.Taj Yettel XL jedino ima smisla, jer je bez ikakvih ograničenja, ali je cena skandalozna. Čak i sa 50% popusta je skupo, jer za tu cifru imaš u A1 i mts slične pakete bez ikakvog natezanja. Jes da u svakodnevnom korišćenju nema neke velike razlike i sa ograničenim brzinama ali Yettel je stvarno ispao šupak sa tom "novotarijom". Posebno što konkurencija to nije uradila.
I dalje Yettel ima najstabilniju mrežu i pokrivenost i samo zbog toga sam ostao, ali oooopasnooo sam se bio zainatio da pređem, da mi nisu dali manje više iste uslove kao do sada. Prosek 2650 din za taj paket. Mada vidim da je @DZOSUA izboksovao mnogo bolje od toga 🙂))
Preko koje mobilne aplikacije?Možeš bez problema da plaćaš više, to je kod yettela odlično rešeno, stoji ti iznos kao preplata, koju će sistem sam da "povlači" kako budu krenuli meseci s naplatom. Jedino što nisam siguran baš za yettel app, jer ne plaćam tako, već preko mobilne aplikacije, ali preplata kao preplata funkcioniše.
Kakvu si ponudu dobio za telefon + paket? I mene zanima gde će mi biti jeftinije.Meni juce istekao ugovor, danas svratio u A1 i podneo zahtev za prebacivanje broja. Pola sata zatim stize poziv iz Yetela.
Ponudili 50% popust tokom cele UO samo na paket bez telefona.
ja sam trazio neku pogodnost za UO sa telefonom, (ćerki 18 rodjendan, pa da je obradujem) . Dobio sam ponudu i za tu varijantu. Sad se preracunavam, sutra me zovu opet da utanacimo detalje, pa javljam sta i kako.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari