Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

Na ovih 7100 racunaju popust.

Taj Yettel XL jedino ima smisla, jer je bez ikakvih ograničenja, ali je cena skandalozna. Čak i sa 50% popusta je skupo, jer za tu cifru imaš u A1 i mts slične pakete bez ikakvog natezanja. Jes da u svakodnevnom korišćenju nema neke velike razlike i sa ograničenim brzinama ali Yettel je stvarno ispao šupak sa tom "novotarijom". Posebno što konkurencija to nije uradila.
I dalje Yettel ima najstabilniju mrežu i pokrivenost i samo zbog toga sam ostao, ali oooopasnooo sam se bio zainatio da pređem, da mi nisu dali manje više iste uslove kao do sada. Prosek 2650 din za taj paket. Mada vidim da je @DZOSUA izboksovao mnogo bolje od toga 🙂))

Imam Mobile M 9m za dinar pa posle 50% i sad mi bude mobile XL za 2649 ali ne zanima jel će mi ostati za 1rsd do kraja godine (kada ističe tih 9m) ili odmah kreće 2649?

Da javim epilog kod mene. Pisao sam da me zvao agent i ponudio maksimalno 6 meseci za dinar i ostalo 50%, da pređem sa M paketa na L, tad sam odbio i otkazao zahtev za prelazak na prepaid.
Zvao me danas ponovo i ponudio 9 meseci za dinar na L paket i ostalo 50%, to sam prihvatio, jer mi deluje da ne može više da se izboksuje na manje pakete od XL.
Možda grešim, ali zadovoljan sam i ovom ponudom.

Da javim epilog kod mene. Pisao sam da me zvao agent i ponudio maksimalno 6 meseci za dinar i ostalo 50%, da pređem sa M paketa na L, tad sam odbio i otkazao zahtev za prelazak na prepaid.
Zvao me danas ponovo i ponudio 9 meseci za dinar na L paket i ostalo 50%, to sam prihvatio, jer mi deluje da ne može više da se izboksuje na manje pakete od XL.
Možda grešim, ali zadovoljan sam i ovom ponudom.
Moze,meni je nudio i L paket godinu dzabe,godinu 50%...ali reko kad sam vec dobio super da se pocastim sa najvecim

Evo i mene. Na zahtev za prelazak na pre paid, konačno zvali posle ravno nedelju dana, dobio sam 9*1+15*-50% za L paket i to iz prve. Lagano su prihvatili tako da verujem da sam mogao i 12+12, ali mi je ovo sasvim OK jer je na 24m manje nego što sam do sada plaćao. Idemo još jedan krug 🙂

Meni su za odtanak ponudili 12m po dinar + 12m 50% za L paket, koliko sam shvatio ne i za M. Ali mi je opet povoljnije u a1 posto uzimam i uredjaj za drugog, pa cu placati samo cenu pretplate. U Y ne daju popust na pretplatu uz uredjaj, osim one sa sajra.

Zanimljiv tok dešavanja kod mene. Činjenica je da sam imala 2-3 poziva u A1 sa broja koji je još uvek Yettel. Danas me zove +381 63 605 117 da me pita kako sam zadovoljna s uslugom. “Ooooo izvolte u salonu” da kažem šta imam. Njoj je jako žao zbog mog iskustva, vidi da sam 15 godina tu i eto ona će preneti jer ja mogu biti sigurna da se u Yettel-u poštuje svaki korisnik. Kao s robotom da pričam. Spustila sam joj slušalicu. Na šta je mreža spala ovo je strašno.

Niko me nije zvao iz yetela , izgleda sam im mnogo godina trazio 50%, zahtev za prenos broja u globatel prosao laganini.
U subotu nazvao danas potpisao prenos broja 🙂

Ne, baš suprotno, proces tek kreće kada Globaltelu (Telekomu) stigne potpisana dokumentacija. Bez tvog potpisa nemaju na osnovu čega da pokrenu, do tog trenutka si samo iskazivao zainteresovanost, da tako kažem. Kada im se vrati potpisani ugovor, pokrenuće proceduru, koju Yettel može i da odbije (ako npr. imaš neizmirena dugovanja ili se nešto oko podataka ne poklapa), ali glavno je da oni još ništa ne znaju, niti su te pustili. Zvaće te skoro sigurno, Yettel nije poznat po tome da tek tako odobrava prenose. Sada, dakle, čekaš, priča je još na početku.

Ne, baš suprotno, proces tek kreće kada Globaltelu (Telekomu) stigne potpisana dokumentacija. Bez tvog potpisa nemaju na osnovu čega da pokrenu, do tog trenutka si samo iskazivao zainteresovanost, da tako kažem. Kada im se vrati potpisani ugovor, pokrenuće proceduru, koju Yettel može i da odbije (ako npr. imaš neizmirena dugovanja ili se nešto oko podataka ne poklapa), ali glavno je da oni još ništa ne znaju, niti su te pustili. Zvaće te skoro sigurno, Yettel nije poznat po tome da tek tako odobrava prenose. Sada, dakle, čekaš, priča je još na početku.
Mislio sam da je to malo brze ali izgleda nije.
Ako ponude paket za 1000 din a neograniceno pozivi i sms i nekih 10 GB onda moze.

Taj Yettel XL jedino ima smisla, jer je bez ikakvih ograničenja, ali je cena skandalozna. Čak i sa 50% popusta je skupo, jer za tu cifru imaš u A1 i mts slične pakete bez ikakvog natezanja. Jes da u svakodnevnom korišćenju nema neke velike razlike i sa ograničenim brzinama ali Yettel je stvarno ispao šupak sa tom "novotarijom". Posebno što konkurencija to nije uradila.
I dalje Yettel ima najstabilniju mrežu i pokrivenost i samo zbog toga sam ostao, ali oooopasnooo sam se bio zainatio da pređem, da mi nisu dali manje više iste uslove kao do sada. Prosek 2650 din za taj paket. Mada vidim da je @DZOSUA izboksovao mnogo bolje od toga 🙂))
Meni izlazi 2.218 din. prosečno (9x1 + ostatak na 50%).
Yettel jeste s jedne strane šupak, ali s druge ko koristi 2-3 aplikacije pa odbij cenu pretplate za svaku... nabere se to.

Imam Yettel 100 i nemam ogranicenje brzine neta. Verujem da su to napisali da bi se ogradili u slucaju preopterecenja mreze ili nekih problema na mrezi.

Da li je neko uplaćivao veći iznos nego sto je račun? Dobio sam varijantu 9 m za 1 rsd i hoću da uplacujem 1600 da bih svih 24 plaćao isto. Račune plaćam preko Y apl8acije pa ne znam da li mogu negde da promenim iznos

Možeš bez problema da plaćaš više, to je kod yettela odlično rešeno, stoji ti iznos kao preplata, koju će sistem sam da "povlači" kako budu krenuli meseci s naplatom. Jedino što nisam siguran baš za yettel app, jer ne plaćam tako, već preko mobilne aplikacije, ali preplata kao preplata funkcioniše.

Možeš bez problema da plaćaš više, to je kod yettela odlično rešeno, stoji ti iznos kao preplata, koju će sistem sam da "povlači" kako budu krenuli meseci s naplatom. Jedino što nisam siguran baš za yettel app, jer ne plaćam tako, već preko mobilne aplikacije, ali preplata kao preplata funkcioniše.
Preko koje mobilne aplikacije?

Opraštam ako je bilo dvosmisleno, mislio sam na bankovnu aplikaciju...

Da li postoje neka ograničenja ako bi prvo prebacio broj na pripejd,pa ako ne dobijem odgovarajuću ponudu da se onda prebaci u drugu mrežu. I da li ponude u temi tražim najbolju ponudu od tih agenata su samo za prelazak iz druge mreže,ili bi i njihov pripejd tretirali kao novog korisnika. I da li je za prelazak u drugu mrežu bolje da ostane na postpejdu za bolje ponude.

Imam broj u Yettelu i planiram da podnesem zahtev za prenos u A1 na pripejd.
Da li neko zna kada podnesem zahtev u A1 da li ovi u Yettelu znaju, vide da je podnešen zahtev za pripejd ili postpejd ?
I Da li je bolje preneti broj na pripejd pa posle isteka mega plana na postpejd ili je bolje odmah na postpejd..u kojoj varijanti se dobija veći popust u A1 ?

Iz ličnog primera (tačnije supruginog), bolje na pripejd, mega plan. Zovu oni svakako tu oko mesec dana od prelaska da nude prelazak na postpejd, tako je uzela 50% popusta na tadašnji neo 30 čini mi se...

Jel A1 konačno rešio epohalnu nestašicu prepaid SIM kartica za prenos broja?
Ja kad sam gledao za novi ugovor pre koji mesec isto su bile preporuke za mega prepaid plan na A1 kao najbolja fora za dobijanje popusta od Jetela, ali sam obišao 6 tržnih centara po Beogradu i nigde nisam našao tu mističnu karticu.

Zdravo Jugoslave,

Vidimo da je tvoj broj sada na pripejdu i ponude za prelazak na postpejd možeš pogledati putem svoje Yettel aplikacije, na putanji Yettel za tebe/ Yettel ti preporučuje. Važan si nam kao korisnik i želimo da budeš zadovoljan. Ipak, važno nam je da znaš da na dostupne promocije nemamo načina da utičemo i da se iste menjaju povremeno, što možeš pratiti u aplikaciji.

Žao nam je zbog nezadovoljstva interakcijama sa našim kolegama u poslovnici. Kako navodiš da su napravili grešku, zamolićemo te da nam navedeš sve detalje, kao i informaciju na koju poslovnicu se odnosi situacija koju navodiš, kako bismo proverili o čemu se radi.

Iskreno se nadamo da će se naša saradnja nastaviti u pozitivnom smeru.

Pozdrav,
Ana

Služba za brigu o korisnicima

Moj odgovor:
Gospođo/ice Ana Moje poštovanje !
Hvala vam na ovom automatizovanom odgovoru, srećom mogu odgovoriti !
Gospođa/ica Sanja Milošević Store supervizor iz Beograda poslovnica u Kralja Milana je obaveštena o svemu i poslata joj je slika ponude kao i zavrzlame oko paketa i cene telefona.
Kaže da je sve prosledila na viši nivo, videćemo da li će se udostojiti i javiti neko ko ima moć ili odobrenje da ovo reši. Posle 27 godina i sa 6 kartica doduše 3 sam već prebacio u drugu mrežu.
A sigurno ću i ove tri takođe prebaciti jer vama uopšte nije stalo do korisnika već da prođe mesec i primite platu.
Zašto bi vas uopšte bilo i briga ima dosta ovakvih koji se ljute.Žalosno je da čitam po Benčmarku i Krstarici šta sve dajete pojedinim korisnicima sa 4-5 godina staža i
korišćenja ove mreže, doduše bio je Mobtel pa Telenor sad je yettel.Meni je ovo neverovatno ali uvek imate neki izgovor.
Verujem da je Gospođa/ica Sanja sve prosledila, sačekaću odgovor do 30.09 pa ako stvarno ništa se ne desi odlazim i sa ova 3 broja u drugu mrežu.Iako znam da vas to uopšte ne brine.
Hvala vam još jednom što vam je žao što je ovako ispalo i da vam je žao što ne možete da mi pomognete, a da hvala vam i na obaveštenju da na app yettel imam sve.

Meni juce istekao ugovor, danas svratio u A1 i podneo zahtev za prebacivanje broja. Pola sata zatim stize poziv iz Yetela.
Ponudili 50% popust tokom cele UO samo na paket bez telefona.
ja sam trazio neku pogodnost za UO sa telefonom, (ćerki 18 rodjendan, pa da je obradujem) . Dobio sam ponudu i za tu varijantu. Sad se preracunavam, sutra me zovu opet da utanacimo detalje, pa javljam sta i kako.

Meni juce istekao ugovor, danas svratio u A1 i podneo zahtev za prebacivanje broja. Pola sata zatim stize poziv iz Yetela.
Ponudili 50% popust tokom cele UO samo na paket bez telefona.
ja sam trazio neku pogodnost za UO sa telefonom, (ćerki 18 rodjendan, pa da je obradujem) . Dobio sam ponudu i za tu varijantu. Sad se preracunavam, sutra me zovu opet da utanacimo detalje, pa javljam sta i kako.
Kakvu si ponudu dobio za telefon + paket? I mene zanima gde će mi biti jeftinije.

Nazad
Vrh Dno