🙂Ko bi rekao da su clanovi benchmarka ovoliko kilavi. Elem, imam alergiju od kada znam za sebe.
More leci razne boljke,uvek je tako bilo.
Ne izleči te more, nego konačno boraviš malo napolju na svetlu i aktivan si. Čak te ni to ne izleči nego ti pokaže da nešto od tih navika treba da zadržiš i kad ne ideš na more, praktično iz -50 odeš u -10 i naravno da se osećaš 5 x bolje, ali ni blizu koliko bi moglo, a tek koliko daleko od optimalnog.More leci razne boljke,uvek je tako bilo.
Varas se. Ima efekta, donekle.Ako se ne varam nema svrhe uzimati duple doze lekova za alergiju, jer jedna doza radi maksimalan ucinak
Hmmm, upravu si. Pocelo je secanje da me vara, nesto sam pomesao.Ako se dobro sećam samo dve komponente ima, koritkosteroid i antihistaminik.
Meni na Tasosu bilo gore nego u Beogradu a alergiju sam prvi put osetio u Haniotiju.More leci razne boljke,uvek je tako bilo.
Interesantno je da je tačno ta tvrdnja.Zanimljivo da mi Chat GPT preporučuje Niš kao lokaciju sa 6X manjom koncentracijom nego BG. Možda odem to da testiram za vikend.
Generalno šta god da sam istraživao po netu kao bezbedne lokacije ispostavilo se da je ipak ima kada odem sam da proverim. 🙂

Tako nekako i meni. Krene od svraba u grlu (nepca), rinitisa, svraba u očima koji kulminira konjuktivitisom. Lečili su mi alergiju kao prehladu (antibioticima ili injekcijama)Meni se alergija aktivirala posle 2012-te. Trebalo mi je 2-3 godine da skontam da sam alergican, da nije prehlada. Uvek krene sa kijanjem i curenjem nosa, posle krce grlo ali umesto 3 dana traje mesec dana. Prvih par godina sam se provlacio sa tabletama.
Enti jarca,u sloveniji bi prvo zatvorili gradonačelnika,posle sve ispod njega.Interesantno je da je tačno ta tvrdnja.
Danas :
Pogledajte prilog 554211
Pogledajte prilog 554212
Izvor : https://ambrozija.rs/polen/beograd
Jasno je gde i kako se informisu... Vrlo je malo price o ambroziji na javnom servisu u Srbiji pa shodno tome i edukacija ljudi.Meni je interesantno da uz svu tu priču oko ambrozije, ogroman broj ljudi nema pojma šta je to. Kada odem na selo, dvorišta i međe puni ambrozije, niko ne reaguje, korov k'o korov, samo da ga nema u zasadu... Na kraljevačkoj strani Goča ima dosta "kamenoloma", prolaze desetine kamiona, uz ceo makadamski put ambrozija, na nekim mestima čitave livade ambrozije, niko nema pojma i nije im jasno šta ih pitam za tamo neku travu...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari