To je bilo pre 20 dana, nema od toga ništa pogotovo što su pripadnici manjine (romi), mi nismo videli, ovaj moj ćutao nije prijavio odmah a guma mu danas ispustila, ne znam šta je radio ali zato i ide kazna (ostaje bez istog).neka o tome brinu roditelji te dece?
Da hteo sam da pomerim brzinu na 30 i otključam Cruse controlKako misliš otključavao? Misliš da pomeriš ograničenje na više i ne plašiš se kontrole?
"Nisam bežao, ako me to pitate..."🤪Mozda je zurio kod lekara?
Na oglasima nađeš novu bravu i sam zameniš. To ti je par zavrtanja posla.jel zna neko gde mogu da:
- odradim servis bosch ebike-a (hteo bih da zamenim lanac i kocnice)
- instaliraju bravu sa kljucem za bateriju (prethodni vlasnik je "izgubio")
Trenutno mi bateriju drzi ona jedna vezica, i svaki put moram da stavim novu ako hocu da skinem bateriju, pa bih stavio pravu bravu. U pitanju je cube kathmandu bajs (puno ime kube kathmandu pro hybrid)
500, 600e... vidim da ima i u oglasima sa predjenih ispod 100km.Nisi napisao budžet, a ni da li ti je bitno da trotinet može legalno da se vozi kod nas sa nalepnicom. To je dosta bitna razlika između ovih koje gledaš. Xiaomi modeli koje si pomenuo mogu da ispune uslove, dok KuKirin G2/G2 Max zbog snage i brzine ne mogu.
Ako kreneš da gledaš KuKirin, koliko znam kod nas ih uvozi praktično jedna firma, a sa tom firmom imam baš negativno lično iskustvo koje bih svakako uzeo u obzir pre kupovine.
Ako je dozvoljeno pravilima foruma, mogu da napišem naziv firme i ukratko šta se desilo.
I sta dalje?Rasprava je besmislena.Postenog ce da kazne,zasticenu grupu ne.Ne verujem. Dostavne bicikle za WOLT i GLOVO niko nije dirao za sada u smislu pisanja prijava od strane policije. Znamo ciji je to biznis. Oni su hteli najpre da ogranice i naplate registraciju tih el. bicikala koje u sustini to nisu. I doneli uredbu. Pretpostavljam da ce u narednom periodu doneti dodatne uredbe i za naknadno modifikovane elektricne bicikle. Kao i sve kod nas, rade delimicno i nakaradno. Jer takav im je mentalni kapacitet.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari