Šta je novo?

Samsung modovi i rutine

• Začetnik teme Začetnik teme kanzel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

kanzel

Slavan
Učlanjen(a)
12.03.2011
Poena
305
Nadam se da nisam duplirao temu (nisam uspeo da pronadjem slicnu).

Verujem da nisam jedini kome je OneUI jedan od boljih skinova (ako ne i najbolji) upravo zbog ovakvih opcija. Ali i ostatak opcija koje generalno GoodLock nudi.

Voleo bih da cujem iskustva drugih sa modovima i rutinama, i u kojim situacijama ih koristite?

U nastavku cu napisati u kojim situacijama ih ja koristim, ali isto tako anegdotu kako mogu i da naprave problem u situacijama kada nismo svesni da uticu na ponasanje uredjaja.

Modove cu preskociti za pocetak ali sto se samih rutina tice od onih klasicnih pred spavanje gde pogasim BT i lokaciju, podesim Eye confort shield na Adaptive i ukljucim Power saving, zatim rutina za Slow charging over night, i rutina Battery low gde smanjim rezoluciju i osvezavanje ekrana, koristim i neke malo specificnije:
- rutina Maps, generalna preferenca mi je iskljucena Lokacija, a pokretanjem app Google Maps rutina automatski ukljuci Lokaciju kao i sto vrati na prethodno stanje kada se aplikacija zatvori. A sad i gore pomenuta anegdota, najme vozio sam negde u inostranstvu (cini mi se Bec ili Budimpesta) i rutina regularno ukljuci Lokaciju, i pratim navigaciju, medjutim s obzirom da je bilo vece u momentu kada je vreme otkucalo 22h druga rutina Before bed je iskljucila lokaciju, naravno nisam ocekivao takvu situaciju i osim sto mi je napravilo problem pa u guzvi vise nisam znao kojom rutom treba da nastavim da se krecem takodje me je zbunilo jer nisam znao sta se tacno desilo. 🙂

- rutina Camera gde na otvaranje app takodje ukljucim lokaciju ali i podesim DnD u slucaju video snimanja

- rutina Fingerprint koja je kozmeticka gde na otkljucavanje podesim Edge lighting

- rutina Nexguard koja me u odredjenim danima notifikacijom podseti da ne zaboravim psu da dam nexguard

imam jos nekoliko ali nisam siguran da li su dovoljno interesantne

zanimaju me vase kreativne rutine, ali i eventualne anegdote ukoliko ste imali

pozdrav

Nadam se da nisam duplirao temu (nisam uspeo da pronadjem slicnu).

Verujem da nisam jedini kome je OneUI jedan od boljih skinova (ako ne i najbolji) upravo zbog ovakvih opcija. Ali i ostatak opcija koje generalno GoodLock nudi.

Voleo bih da cujem iskustva drugih sa modovima i rutinama, i u kojim situacijama ih koristite

- rutina Camera gde na otvaranje app takodje ukljucim lokaciju ali i podesim DnD u slucaju video snimanja

Može screen shot ove rutine što se tiče snimanje kamerom? ☺️Uvek me neko pozove kada krenem da usnimim neki zanimljivi video 😄

poprilicno je jednostavno

ukoliko neke opcije nedostaju postoji dodatak za rutine kroz goodlock app

Prilozi

• Screenshot_20260921_181051_Modes and Routines.webp
    Screenshot_20260921_181051_Modes and Routines.webp
    20.7 KB · Pregleda: 17
Nazad
Vrh Dno