40 miliona budzet
Razvali me boss casna sestra, verovatno sam prerano otisao...
Raznolikosta ako ima smisla, ako nema to bi bilo bezveze forsirati po svaku cenu. Mada mislim da ovde ima smisla.Vjerovatno, ja sam je iz prve roknuo.
Nego, fali raznolikost neprijatelja, jedni te isti se ponavljaju. Vjerujem da će poraditi na tome u novoj igri.
Beše su kvestovi označeni ako su iznad tvog nivoa? Ne sećam se baš.Razvali me boss casna sestra, verovatno sam prerano otisao...
2015. Godine je to realnih 200 miliona sa cenama danasnjeg developmenta.Nije malo. Witcher 3 je nešto preko 70 miliona €, ako ne računamo ekspanzije ja mislim, a veća je igra osetno, i veći tim je pravio.
No, tako je to danas. More money-more honey.
Kako su uspeli da stucaju 300m za tu "igru" ??? Sta kosta toliko u to igri ne kapiram.Pogledaj kakvo je Wolverine djubre od igre za 300 miliona...
sweet baby inc + marketing 🙂Kako su uspeli da stucaju 300m za tu "igru" ??? Sta kosta toliko u to igri ne kapiram.
Preko 200 miliona € je koštao GTA 5. Davno beše...Prosto ne mogu da se porede cene, tadasnja najskuplja igra je valjda gta sa 100 miliona?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari