Tako je...pa me zvao i ponudio samo 50% ceo ugovor...ja rekao da ne odgovara i da imaju fore do 27. da se predomisle jer tad prelazim u A1 i tad sam ponistio prelaz na pripejd...i kao danas kaze odobrili mi...hit...ali kao ne mogu i zeni da mi daju isto.Podneo si bese zahtev na prepaid?
Pa da ti kažem iskreno samo što je u pisanoj formi je sigurno ( A i to je upitno ) sve ostalo treba dokazivati. Ja bih tražio da mi pošalju na mail to što ti je rekao.Jedno samo pitanje vi koji ste dobili isto ovo po dinar pa 50%...jel vam sms stigao samo kao promocija od 50%...meni on rece da ce tako stici,a da ce oni aktivirati ono po dinar...ja mu rekao da me ne zeznu,kaze imate sve se snima,tako da ne brinem?
Na koju foru ćeš dobiti 50% u mts?Svaka čast @DZOSUA ,izborio si se.. Žena istim redom, i ona će dobiti po 1din..
Mene čeka sve ovo isto natezanje,10.10 mi ističe ugovor.
Ićiću na Yettel M,tražiću kao i ti mesece po 1 din. Ispod 9 meseci neću prihvatati.
Stim što ako budem morao da prelazim idem u Mts na 5icu L sa 50%.
Pa za prelazak !Na koju foru ćeš dobiti 50% u mts?
Hvala
Lagano u poslovnici pri zahtevu za prelazak tražite procenat popusta?Kao što reče @yuga, prelazak iz Yettela u Mts..
Yettel Mobile XL?Kakvi su oni likovi. Da se nadovezem na pricu od neki dan kad mi je ponudio 50% na 2 godine jer navodno nema vise onih popusta par meseci dzabe...ja mu tad rekao da je malo,ako se predomisle da me pozovu,imaju fore do 27.,tad podnosim prekos u a1.
Zove danas isti lik i kaze da su mi kao odobrili godinu dzabe,a godinu 50%...lepo mu rekoh "vidite da moze" i sad sam obnovio,uzeo sam najveci paket.
Iskreno nije mi se prelazilo nigde,ali ovo je bila igra nerava,zahtev bi svakako podneo 😉
Aha...kad sam vec dobio auper popust reko da se pocastim sa najvecim...a i dosta koristim roming pa mi okYettel Mobile XL?
Vi možete preneti broj telefona u A1 SRB mrežu preko agenta ili pošte,...Mislim da imam problem sa Yettel i ako neko zna šta dalje da radim bila bih zahvalna. Ušla sam u period od 90 dana kad je moguće obnoviti ugovor, uvek uzimam uređaj i imam 2 broja + pripeid. Uzimam telefon uz paket. Uredno sam na malo teži način dobijala popust na pretplatu + reciklažu i nalazili smo rešenje. Pisala sam mejl, dobila odgovor da mogu dobiti samo komercijalnu ponudu. Nastavila sam dalje s mejlovima pisali su iste reči i različitim rečenicama i na kraju poslala zvanični prigovor. Odbili su me, a i zvali da mi kažu kako ne mogu da mi daju ništa sem komercijalne ponude. E sad, ja ako prenesem broj u A1 neću se vratiti u Yettel to sam im i rekla. Ovo je službeni mužev broj i nikad baš nikad nisam došla do ovakvog zida. Znam uokvireno kako funkcionišu poslednjih godina, nalazila sam neke cake kako da izvučem popust ali sad doslovno su mi napisali:
Važno nam je Vaše zadovoljstvo, kao i činjenica da i ubuduće ostanete deo naše mreže. Cenimo poverenje koje nam ukazujete tokom dugogodišnjeg korišćenja naših usluga.
Važno nam je da znate da se promotivne ponude i pogodnosti kreiraju u skladu sa poslovnim okolnostima u određenom trenutku, zbog čega su vremenski ograničene i nisu trajno dostupne svim korisnicima pod istim uslovima. To ne znači da manje cenimo korisnike koji su sa nama duži niz godina, naprotiv. Trudimo se da kroz različite ponude i pogodnosti u različitim periodima nagradimo korisnike i odgovorimo na njihove potrebe.
Žao nam je ukoliko trenutne opcije za obnovu ugovora ne ispunjavaju Vaša očekivanja i ako je Vaša odluka prekid saradnje. Iako nismo u mogućnosti da odobrimo svaku pogodnost u svakom trenutku, uveravamo Vas da nam je stalo do Vašeg korisničkog iskustva i da veoma cenimo Vašu lojalnost i poverenje.
Stvarno strašno! Ja ne mogu trenutno da podnosim zahtev za prelazak u A1 i to oni ne znaju. Oporavljam se posle operacije i ne mogu u poslovnicu.
Kao što možete pročitati mnogi ratuju sa njima, Radnici su im kao rasni arapski konji kojima su stavili oglav (ako ne znate to je ono što im stave na oči da ne vide ni levo ni desno)Mislim da imam problem sa Yettel i ako neko zna šta dalje da radim bila bih zahvalna. Ušla sam u period od 90 dana kad je moguće obnoviti ugovor, uvek uzimam uređaj i imam 2 broja + pripeid. Uzimam telefon uz paket. Uredno sam na malo teži način dobijala popust na pretplatu + reciklažu i nalazili smo rešenje. Pisala sam mejl, dobila odgovor da mogu dobiti samo komercijalnu ponudu. Nastavila sam dalje s mejlovima pisali su iste reči i različitim rečenicama i na kraju poslala zvanični prigovor. Odbili su me, a i zvali da mi kažu kako ne mogu da mi daju ništa sem komercijalne ponude. E sad, ja ako prenesem broj u A1 neću se vratiti u Yettel to sam im i rekla. Ovo je službeni mužev broj i nikad baš nikad nisam došla do ovakvog zida. Znam uokvireno kako funkcionišu poslednjih godina, nalazila sam neke cake kako da izvučem popust ali sad doslovno su mi napisali:
Važno nam je Vaše zadovoljstvo, kao i činjenica da i ubuduće ostanete deo naše mreže. Cenimo poverenje koje nam ukazujete tokom dugogodišnjeg korišćenja naših usluga.
Važno nam je da znate da se promotivne ponude i pogodnosti kreiraju u skladu sa poslovnim okolnostima u određenom trenutku, zbog čega su vremenski ograničene i nisu trajno dostupne svim korisnicima pod istim uslovima. To ne znači da manje cenimo korisnike koji su sa nama duži niz godina, naprotiv. Trudimo se da kroz različite ponude i pogodnosti u različitim periodima nagradimo korisnike i odgovorimo na njihove potrebe.
Žao nam je ukoliko trenutne opcije za obnovu ugovora ne ispunjavaju Vaša očekivanja i ako je Vaša odluka prekid saradnje. Iako nismo u mogućnosti da odobrimo svaku pogodnost u svakom trenutku, uveravamo Vas da nam je stalo do Vašeg korisničkog iskustva i da veoma cenimo Vašu lojalnost i poverenje.
Stvarno strašno! Ja ne mogu trenutno da podnosim zahtev za prelazak u A1 i to oni ne znaju. Oporavljam se posle operacije i ne mogu u poslovnicu.
A zaboravio sam ono, najbitnije, ne morate u poslovnicu, možete na sajtu A1, MTS ili pozovete globaltel 06771234 za zakazivanje prenosa broja i dogovora.Kao što možete pročitati mnogi ratuju sa njima, Radnici su im kao rasni arapski konji kojima su stavili oglav (ako ne znate to je ono što im stave na oči da ne vide ni levo ni desno)
jedino što razumeju to je kada dobar platiša (korisnik) hoće da pređe u drugu mrežu, ali ni to nekad ne ide baš glatko. Moj slučaj je sledeći 3 broja sam već preneo sada ću verovatno i ova 3 što su ostala, jedan je iz 1999 godine. PUNIH 27 godina korisnik 063 šestocifren broj još od Mobtela. Ne mogu više da ih slušam jer govore kao da razgovaram sa automatom. A u poslovnici 21.08. šta sam preživeo bolje da ni ne pišem.
Ne mora 50% zato što sam planirala da uzmem uređaj ali oni ne daju doslovno ništa. Stvarno sam zgrožena politikom poslovanja jer 15 godina sam u mreži, imam 3 broja, nikad isključenja nije bilo i mesečno plaćam veliki iznos (oko 9500 je jedan broj, drugi je bio 4500 ali bi i on porastao) tako da za te pare stvarno nisam mislila da moram ovako da ratujem. Broj ne može svuda da pređe, zbog signala i ostalo. Poslovni je i taj broj imaju svi, nije u pitanju kancelarija već terenski rad i mora svuda imati jak signal.Vi možete preneti broj telefona u A1 SRB mrežu preko agenta ili pošte,...
Kao što se piše zadnjih godina, ko hoće 50% popusta na mesečnu pretplatu ( I JOŠ NEKE MESECI ZA DINAR ), mora se podneti zahtev za prelazak u drugu mrežu.
E tada se korisnik može cenjkati/,,bahatiti" koliko želi...
Mislim da ste baš Vi pisali o Vršačkoj poslovnici to je i moj reon i neću tamo da idem. Nesposobni su za elementarne stvari. Uvek sam s njima imala neki problem. Sad sam u mat poziciji. Ograničeno mi je kretanje, igraju mi po živcima i neću da popustim. Odavno im korisnici nisu bitni.Kao što možete pročitati mnogi ratuju sa njima, Radnici su im kao rasni arapski konji kojima su stavili oglav (ako ne znate to je ono što im stave na oči da ne vide ni levo ni desno)
jedino što razumeju to je kada dobar platiša (korisnik) hoće da pređe u drugu mrežu, ali ni to nekad ne ide baš glatko. Moj slučaj je sledeći 3 broja sam već preneo sada ću verovatno i ova 3 što su ostala, jedan je iz 1999 godine. PUNIH 27 godina korisnik 063 šestocifren broj još od Mobtela. Ne mogu više da ih slušam jer govore kao da razgovaram sa automatom. A u poslovnici 21.08. šta sam preživeo bolje da ni ne pišem.
A zaboravio sam ono, najbitnije, ne morate u poslovnicu, možete na sajtu A1, MTS ili pozovete globaltel 06771234 za zakazivanje prenosa broja i dogovora.
Ja sam se malopre čula s A1. Rekli su mi pošto imam tamo broj koji koristi dete da mogu njega da iskoristim i isteram svoje. Ispada mi uređaj koji hoću 3000 jeftiniji od Yettel. Lepo ću da pređem tamo, a posle da vidim nekako da prebacim mužev broj u A1 sa popustom na pretplatu. I reč, dve o ljudskosti. Javila mi se žena objasnila sam joj da se posle operacije fizički teško krećem i da ne mogu da dođem, ona je podnela zahtev da me virtuelna prodavnica nazove sutra s tim da im je naglasila da mi sve završe online i da će poslovnici naglasiti da će neko doći da donese uređaj za reciklažu a taj kod ja samo izdiktiram kad me budu zvali. Danas broj +381 63 605 587 odnosno Yettel zvala me da mi kaže kako mogu dobiti samo komercijalnu ponudu, nema popusta, nema povlastica, nema ničeg a pošto imam 2 broja postpeid i 1 pripeid mogu taj da prenesem na postpeid. Ako nešto hoću mogu da dođem u poslovnicu. Ne zanima nju dal ja mogu da stojim ili ne. Ne zanima je ni dal mogu da čekam red ili ne. Ne zanima je ni što bar u Vršcu ne znaju gde je levo a ne da odrade šta treba. Prošli put su napravili kiks pisala sam šefovima da intervenišu. I još lažu. E neće moći! 3 broja i 15 godina. Muž ima internet i sve ide iz Yettel-a.Ja premosim broj u a1, dobicu 40% popusta na pretplatu plus telefonna rare. Dok je moglo da se dogovori preko mejla/tvitera to jos i nekako, ali ovo sada je stvarno nisko. U a1 prelazim preko agenta i nemam nameru da se blamiram i otkazujem dogovor, pogotovo sto je yetel ponuda prosto losija na kraju krajeva. To je jedini nacin da svi malo drugacije odnose prema postojecim korisnicima.
Meni UO istice 10.10. znaci moze i pre isteka roka podnositi zahtev?Prošlog petka sam podneo zahtev za prelazak na prepaid, ističe mi ugovor 3. oktobra, paket Yettel Mobile M.
Danas su me zvali, prvo su ponudili samo popust 50%, rekao sam da bez određenog broja meseci po dinar nemamo šta da pričamo.
Dečko rekao kao da je do skoro imao ta ovlašćenja, sad nema, pa mora da proveri sa kolegama.
Zvao je malopre, ponudio prelazak na L paket, 6 meseci po 1 dinar i ostalo 50% popusta. Ja odbio, on rekao okej za 10 minuta prelazi na prepaid. I ja otkažem zahtev, kažem prelazim u A1.
Kaže pitaće kolege ponovo pa će zvati još jednom ako može veći popust. I tako igramo se...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari