Šta je novo?

YouTube pojedinim korisnicima zaključava video na maloj rezoluciji, pogođeni i Premium nalozi

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
YouTube-rezolucija-reprodukcija.webp

YouTube pojedinim korisnicima zaključava video na maloj rezoluciji, pogođeni i Premium nalozi​

Deo YouTube korisnika prijavljuje da video ne može da reprodukuje iznad 480p rezolucije, a problem se pojavljuje i na Premium nalozima

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/softver-...a-maloj-rezoluciji-pogodeni-i-premium-nalozi/

Koristim modifikovanu staru verziju bez reklama koja radi super, ali sam i na njoj primetio da neki video ostaje zakucan i nema opcije da promeniš kvalitet videa. Očigledno testiraju nešto kao i obično, a možda i uvode da se veća rezolucija za onog ko ima kanal plaća dodatno. 😀

Rade to majmuni iako imam yt premium, video krene u većoj rezoluciji i posle 2 sekunde se spusti na 480p ili niže. Iako pokušam da povećam rezoluciji neće da prihvati. Mislio sam da je do uređaja ili brzine interneta, a u kući je Wi-Fi 6 a brzina u ugovoru piše da je 10Gbps. Brisao keš i brisao app i ništa od toga, hoće pare još za 1080p, a tek za 4K ima da šure.

Nazad
Vrh Dno