Šta je novo?

Logitech MX Master 3/3S/4

Koliko ima smisla uštedeti par hiljada din na nečemu što će trajati nekoliko godina... Upitno je.
Ne znam za MX4, ali smatram da je jedino gde Logitech MX 3S odskače u odnosu na Keychron M6 baterija.
Kvalitet izrade toliko hvaljen a moram lepiti gadne nalepnice da sačuvam gumu da se ne dezintegriše.
Lično sebe retko uhvatim da koristim infinite scroll a koristim ga isključivo u poslovnom ambijentu, ostale funkcije obavlja ok mada nije sjajan ni u čemu posebno.

To je jezivo loše. Ne kapiram što bi iko izbacio takav miš. Mislim na bateriju.

Pa ne bih rekao. Njihov sajt kaže da baterija traje 8 sati rada. To je manje više dan dva. Dok za mislim MX Master 3s je 70 dana.
Ne znam gde si to našao, ali na Keychron sajtu piše ovako:

Endurance​

800 mAh Battery​

Housed with a large battery of 800 mAh, the M6 provides long continuous working times across its versions:

Up to 35 hours at 8K Hz polling rate (2.4 GHz Mode in 8K version)
Up to 50 hours at 4K Hz polling rate (2.4 GHz Mode in 8K version)
Up to 120 hours at 1K Hz polling rate (8K / 4K versions)
Up to 165 hours at 125 Hz polling rate (1K PixArt 3311 version)
Up to 180 hours at 125 Hz polling rate (1K PixArt 3395 silent micro switch version)

Za neki sam video, možda je bio M6 8k,zaboravio sam sad. Ali ni tih 180 sati u najboljem slučaju ne može da se poredi sa MX miševima. U realnom radu to je 3-4 dana, ovo njihovo su verovatno laboratorijski uslovi. 😁

Za neki sam video, možda je bio M6 8k,zaboravio sam sad. Ali ni tih 180 sati u najboljem slučaju ne može da se poredi sa MX miševima. U realnom radu to je 3-4 dana, ovo njihovo su verovatno laboratorijski uslovi. 😁
Nisu laboratorijski uslovi, to je prosečna baterija na kineskim miševima sa PixArt 3395 senzorom. Imam 3 komada kineskih miševa sa tim senzorom i baterija im drži tako, 7 do 10 dana.

Ja koristim 2s za rad u AutoCad-u (znači dosta kliktanja) i sem malo usijanog levog tastera ostatak miša u odličnom stanju.
Bateriju zaboravim kada punim. Na PC-u povezan preko bolta a na laptop preko bt i sve radi kao doxa
1000037591.webp

Nazad
Vrh Dno