Šta je novo?

KODI i addonovi za Kodi (za bildove postoji druga tema)

tema je isključivo ono što piše u njenom nazivu. druga rešenja, koja čak imaju svoje teme, uopšte nisu tema

Aktuelni su debrid addoni poput : Redlight,Umbrella i POV. Plaćaju se debrid servisi da bi pomenuti addoni radili. Od besplatnih je najbolji Elementum
Šta se dešava sa Crew ? Imao sam ga, odavniva top radiо , pukao mi kodi uradio reinstalling i sada ga nema u video add-ons crew repo.a ? Ni u 0.3.8 ni u 0.3.7? Koja je caka u pitanju?

Šta se dešava sa Crew ? Imao sam ga, odavniva top radiо , pukao mi kodi uradio reinstalling i sada ga nema u video add-ons crew repo.a ? Ni u 0.3.8 ni u 0.3.7? Koja je caka u pitanju?
Ne znam,nisam pratio vjerovatno je ukinut

Nista se ne desava, tu je, radi... Mada ima boljih addonova... Nego ti imas stariju verziju Kodija koja nije kompatibilna...

@dEXE ,nema ti si kralj.Nego kako da podesim da mi automstski pusta titl?Kliknem ja u podesavanjima Kodija da pusta ali nista se ne desava.U cemu je fora?
Posto mi nije dalo mira 😉 istrazih zasto radi/ne radi...
Problem je sto kodi auto pokreće prvi titl u dijalogu za titlove, samo ako su nadjeni titlovi i ako vec nema titla uz video ili sam video nema titl tj. plejer nije dobio titlove, a kad su embedovani on smatra da je titl ucitan i ne pokrece download, a to se cesto desava jer dosta strimova ima bar neki titl embedovan.
Pa mi je sve to dalo i neku ideju, iako mi relano ne treba, pa mozda bude i nove verzije sa auto downloadom ako korisnik zeli, ako mi uspe bez servisa jer ne zelim da ga dodajem...
A tu ima i dosta začkoljica, kako izabrati pravi, naravno sa tolerancijom na gresku, a i problem sto ima i sl i mk titlova koji ostatak exyu ne bira a i obrnuto uglavnom...

Nista se ne desava, tu je, radi... Mada ima boljih addonova... Nego ti imas stariju verziju Kodija koja nije kompatibilna...
Jeste 19.5 ... ali je radio sve u full .. 2.0 6 ver koliko vidim iz što san slikao prošle nedelje slučajno (a sada ispade korisno 🙂

Mora da ima neka caka da bude vidljiv tj da mogu da nađem nekako i Install ?

Prilozi

• 20260913_083925.webp
    20260913_083925.webp
    105.5 KB · Pregleda: 19
Nazad
Vrh Dno