Šta se dešava sa Crew ? Imao sam ga, odavniva top radiо , pukao mi kodi uradio reinstalling i sada ga nema u video add-ons crew repo.a ? Ni u 0.3.8 ni u 0.3.7? Koja je caka u pitanju?Aktuelni su debrid addoni poput : Redlight,Umbrella i POV. Plaćaju se debrid servisi da bi pomenuti addoni radili. Od besplatnih je najbolji Elementum
Ne znam,nisam pratio vjerovatno je ukinutŠta se dešava sa Crew ? Imao sam ga, odavniva top radiо , pukao mi kodi uradio reinstalling i sada ga nema u video add-ons crew repo.a ? Ni u 0.3.8 ni u 0.3.7? Koja je caka u pitanju?
Nista se ne desava, tu je, radi... Mada ima boljih addonova... Nego ti imas stariju verziju Kodija koja nije kompatibilna...Šta se dešava sa Crew ? Imao sam ga, odavniva top radiо , pukao mi kodi uradio reinstalling i sada ga nema u video add-ons crew repo.a ? Ni u 0.3.8 ni u 0.3.7? Koja je caka u pitanju?
Posto mi nije dalo mira 😉 istrazih zasto radi/ne radi...@dEXE ,nema ti si kralj.Nego kako da podesim da mi automstski pusta titl?Kliknem ja u podesavanjima Kodija da pusta ali nista se ne desava.U cemu je fora?
Jeste 19.5 ... ali je radio sve u full .. 2.0 6 ver koliko vidim iz što san slikao prošle nedelje slučajno (a sada ispade korisno 🙂Nista se ne desava, tu je, radi... Mada ima boljih addonova... Nego ti imas stariju verziju Kodija koja nije kompatibilna...
Caka je ta da skineš verziju 21.3Mora da ima neka caka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari