Šta je novo?

Električni bicikli i električni skuteri tema

• Začetnik teme Začetnik teme a c a
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mogli su i da ga slupaju,rezultat bi bio slican.
Ja imam MI 6 ,udoban za voznju i stabilan.Zamerka veoma ogranicena max brzina na 25kmh.

neka o tome brinu roditelji te dece?
To je bilo pre 20 dana, nema od toga ništa pogotovo što su pripadnici manjine (romi), mi nismo videli, ovaj moj ćutao nije prijavio odmah a guma mu danas ispustila, ne znam šta je radio ali zato i ide kazna (ostaje bez istog).
Kada nema odgovornosti tako je.

Da li je neko otkljucavao trotinet Xiaomi 5 pro ili nešto te generacije?

Kupio sam UART adapter i M7 muški konektor ali je očajnog kvaliteta i ne mogu završiti posao.

Ako neko moze da mi pomogne oko ovoga neka se javi.

Evo gde je rupa na spoljnoj, da li je ovo nabo nešto, meni liči na ivičnjak?
Inače prešao 560KM sa njom.
Da li da stavimo punu gumu, koliko je tvrdje za vožnju?

Prilozi

• IMG_20260917_154855.webp
    IMG_20260917_154855.webp
    118.9 KB · Pregleda: 38
Zakon zabranjuje preko 25km/h za trotinete... ako te nahvataju kazna a mogu i da ti ga oduzmu od skoro.

Pa da 25 je sasvim brzo za grad koji će ti još 5 koje dodatno opterete bateriju i omogućavaju da padneš lakše i platiš kaznu ili nekoga udariš ili kasno vidiš rupu, šljunak, osobu.

Što se punih guma tiče očajno rešenje. Tvrde su, glasno se čuju na kockama plitkim, ja sam probao ali sam se vratio običnim koje su naspram njih premium iskustvo. Tiše i udobnije.

Ok, koja guma onda da se kupi, sta je kvalitetno? Vidim na netu pisu da su fabricke gume lose, tacno ili?
Ovo verovatno ne moze da se krpi cim ima rupu?

Ako ukloni ogranicenje,trotinet ce ici brzinom za koju je napravljen.Nece znacajnije opteretiti motor i bateriju.Limit 25kmh je vestacki zbog zakona.
Nisam jos video kontrolu trotineta.

Ja ko da sam pogrešio temu😂😂

Jel moze neko da pomogne umesto što zanovetate?

Moj bicikl je mnogo brži od trotineta

Pa ne zanovetamo nego čisto ti skrećemo pažnju, ove el. bicikle koje nisu mogle da se registruju kažnjavali ljude po 20-40k, kazna ko ceo bicikl neki, ljudi se pobunili, ne znam el to rešeno.
Sa druge strane moraš da misliš i na svoju sigurnost, preko 25km se drastično povećava šansa za ozbiljnije povrede pa i smrt, zato i to ograničenje. Vidim da je u Hrvatskoj isto kao kod nas što se tiče toga.

Na starom MI pro 2 je moglo da se ukloni limit.Sad na MI 6 ne mogu.Kod nas nisu jos poceli da mere brzinu trotineta.

Kod nas u Svilajncu isto nisu ali naiđu po nekad Jagodinci saobraćajci pa su tako letos napisali brdo kazni zbog nemanja registracione nalepnice klincima.

Tako ce i da zabrane el. trotinete.Ne zbog baterije vec nekih drugih strahova.
Meni licno LION baterija je uvek sumnjiva.

Nazad
Vrh Dno