Šta je novo?

Sat-Trakt Internet Provider

Da li Sat Trakt sam postepeno menja stare settop boxove za nove ili treba (može li se uopšte) podneti zahtev za promenu. Imam 2 u kući i oba su stara.

А кад је било који провајдер мењао уређаје који се нису покварили?

Heh, sad se setih kada su mi zamenili stari i funkcionalan Motorolin modem sa nekim tompsonom, koji nije bio ni za...

Ako moze pomoc,kada izaberem internet "S NET" dole kod cene pise "S NET + TEL" da li to znaci da se po toj ceni dobija i fixni telefon ili ne?

Prilozi

• Untitledddddd.webp
    Untitledddddd.webp
    59.3 KB · Pregleda: 23
Pre 7-8 godina sam bio sretan kao kuče što se reših bede zvane mts, a od ovih dobio novi broj (istina, fiksni jedva da i koristim). Da li se prenosi broj, nemam pojma, nazovi korisničku službu i pitaj.

Možeš preneti broj iz mts-a ili bilo koje druge mreže, ali moraš im to napomenuti.

Ako moze pomoc oko lan/utp kabla.
Uz ruter sam dobio kabal preko kojega dobijam punu brzinu od skoro 150 Mbps zbog specificnog mesta gde mi je ruter trebao bi mi duzi kabal.
Neki kablovi koje imam daju do 100 Mbps a i monter mi je bio rekao da obavezno stavim njihov kabal bas zbog te brzine posto njihovi kablovi daju punu brzinu a recimo Mts - ovi daju do 100 Mbps,i tako i jeste.
Interesuje me koji lan/utp kabal da kupim da bih mogao da dobijem punu brzinu od 150Mbps?

Poslednja izmena:
Uzmi CAT6
Ako si si siguran da je na CAT5e krimpovano svih osam žica onda možeš i taj...

Poslednja izmena:
Valjda jeste svih 8 zica,kabal je fabricki jedino sto je od 10 mozda i 15metara a meni treba manje ali ostavicu ga smotanog.

Ne bi trebalo da smeta do 100m - kaže teorija... Ovi stariji mts-ovi su u većini bili sa 4 žice i zato ne izvlače veće brzine.

Nazad
Vrh Dno