Šta je novo?

Disney+ u Srbiji (pravila u prvom postu)

• Začetnik teme Začetnik teme Blaham
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne mora da im brane ali bi im nametnuo cenu ko u pojedinim zemljama gde godišnje pretplate su manje od 10 evra. Tipa ako ovaku uslugu nudiš bez lokalizacije mesečna pretplata da ne prelazi 1 evro. Pa odrediš onda koliko može da podigne cenu za određen procenat lokalizacije. Još je tužnije da ne znam zemlje tipa Turska, Egipat, Nigerija, Poljska ili Argentina gde su pojedine pretplate za striming servise drastično jeftinije imaju čak i lokalizovan sadržaj.

Jednom rečju dranje...
Može im se, nažalost...Mi im dođemo kao neko pleme, da se ne uvrede plemena...Plaćamo Amerčke cene, a imamo Balkanska primanja...

Nemam šta da odgovorim na ovo...Ja se ne pitam ništa u vezi Eu, kao i mnogi ljudi u Srbiji i iskreno ne razumem tvoj post.
Mislio sam da ja kao pojedinac teško mogu da promenim. Potrebna je kritična masa a ne pisanje i žaljenje ovde...Sa time se slažem. Ali verujem, da su kod nas reda-radi i ne znaju razliku hrvatski-srpski, niti ih zanima...😥

Jedna molba za vas koji imate naloge na Dizniju : da mi proverite sve Star Wars filmove i sve serije tj. tu celu sagu,Mandalorian i sta jos koji imaju cro titlove pls ! Treba mi za drugara koji bi kupio acc samo zbog Star Warsa, a ja posto nikad nisam pogledao ni jedan deo niti znam o cem' se radi.... 🙂 . Koga ne mrzi, bio bih zahvalan.

Jedna molba za vas koji imate naloge na Dizniju : da mi proverite sve Star Wars filmove i sve serije tj. tu celu sagu,Mandalorian i sta jos koji imaju cro titlove pls ! Treba mi za drugara koji bi kupio acc samo zbog Star Warsa, a ja posto nikad nisam pogledao ni jedan deo niti znam o cem' se radi.... 🙂 . Koga ne mrzi, bio bih zahvalan.
Znaš li koliko naslova ima? 😃 Prelistao desetak, iz različitih perioda, svi imaju cro.
Moraće neko da izdvoji vreme da ti proveri za sve.

Pa ko ima vremena i volje, neka proveri please.

Ako neko pravi familiju za nalog za dizni neka mi se javi, ozbiljan dugorocan korisnik. 😀 Titlovi nisu problem 😀

Nazad
Vrh Dno