Šta je novo?

NASA prikazala Zemlju kao kvrgavi „krompir“ – ali to nije stvarni oblik naše planete

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
NASA-geoid-Zemlja.webp

NASA prikazala Zemlju kao kvrgavi „krompir“ – ali to nije stvarni oblik naše planete​

NASA geoid mapa pokazuje kako bi izgledao globalni nivo mora pod uticajem samo gravitacije i rotacije Zemlje, uz razlike koje su namerno uvećane 10.000 puta

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/nauka-i-...ompir-ali-to-nije-stvarni-oblik-nase-planete/

Naravno da nije pravi oblik zemlje. Svi mi znamo kakav je zapravo oblik zemlje ... 😉

Necemo valjda na forumu, gde su vecina ljudi inzenjeri i obrazovani ljudi, da raspravljamo i pisemo gluposti kako je Zemlja okrugla, elipsasta, loptasta, sta vec ne. Dok ja sedim na stolici, @MegaSkot visi naglavacke negde po Irskoj

@#Ivan naravno da nećemo, zemlja je za mene ..tačka,, 😀 Uvrsti i to u kategoriju. 😀

Zemlja je samo anomalija u singularitetu konačnog raspada univerzuma i imaginarna kreacija svevišnjeg entiteta u bekonačno malom vremenskom trenutku u kome se dešava beskonačno mnogo događaja

Zemlja je samo anomalija u singularitetu konačnog raspada univerzuma i imaginarna kreacija svevišnjeg entiteta u bekonačno malom vremenskom trenutku u kome se dešava beskonačno mnogo događaja
Jedva procitah, a kamoli razumeh

Nazad
Vrh Dno