Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

Dobar dan, da postavim pitanje vezano za ugovor. Ističe 18. oktobra, koja je najbolja mreža da nudi nešto što se tiče vašeg iskustva, bitan je internet kao pretpostavljam i većini korisnika. Jel se mogu prebaciti poslednjih mesec dana ili moram sačekati 18,19 oktobar ako mi ne ponude nešto. Vidim da su malo jači sa cenama (Yettel). Trenutno sam na Mobile M paketu za 2700 rsd.

Evo i ja prebacio još 2 broja iz Yettela u Globaltel i niko nije zvao. i ne treba za koj će mi. Pa ne daju ništa normalno za normalne pare, i ne intersuje ih koliko dugo ste korisnik.
Od kad su ga uzeli beduini samo muke sa njima, i cene paketa su im kao u saudi arabiji. Samo su me iznenadili Česi što ništa ne preduzimaju odustali su od telefonije i sad samo piče banku. Ali i dalje imaju 49% učešća u telefoniji i da se baš ne interesuju je baš žalosno !
49%???? imaju 35-37 isto koliko i mts

Dobar dan, da postavim pitanje vezano za ugovor. Ističe 18. oktobra, koja je najbolja mreža da nudi nešto što se tiče vašeg iskustva, bitan je internet kao pretpostavljam i većini korisnika. Jel se mogu prebaciti poslednjih mesec dana ili moram sačekati 18,19 oktobar ako mi ne ponude nešto. Vidim da su malo jači sa cenama (Yettel). Trenutno sam na Mobile M paketu za 2700 rsd.
Zahtev za prenos broja u A1 podnesi 19og oktobra, posle toga te yettel zove i nudi 50% popusta 24 meseca na paket po tvom izboru, ranije se dobijalo i par meseci za dinar.

Sto se tice druge mreze, misli da A1 nije toliko los, imaju slicne pakete kao i yettel (bez digitalnih servisa).
A1 ne ogranicava 5G brzinu, ali zato ogranicava internet koji mozes da podelis preko hotspot-a.

Zahtev za prenos broja u A1 podnesi 19og oktobra, posle toga te yettel zove i nudi 50% popusta 24 meseca na paket po tvom izboru, ranije se dobijalo i par meseci za dinar.

Sto se tice druge mreze, misli da A1 nije toliko los, imaju slicne pakete kao i yettel (bez digitalnih servisa).
A1 ne ogranicava 5G brzinu, ali zato ogranicava internet koji mozes da podelis preko hotspot-a.
Hvala, 19. se čeka pa ću javiti šta i kako. Izbegao bih mts pa jedini izbor meni poznat ostaje a1, digitalni servisi mi nisu problem. Šteta što se Yettel srozao, hebeni emiraćani.

a dobro nisam znao da pricamo o vlasnicima yettela, zzanimljivo

Hvala, 19. se čeka pa ću javiti šta i kako. Izbegao bih mts pa jedini izbor meni poznat ostaje a1, digitalni servisi mi nisu problem. Šteta što se Yettel srozao, hebeni emiraćani.
Ja sam izbegao A1 pre psr godina jer sam cuo sa imaju los signal.
Sad mislim da se tu situacija popravila, ali yettel mi je ponudio bolje uslove pa sam za sad dve godine kod njih.

Znaci definitivno od septembra uglavnom daju samo 50%,tako ispada jel?
Prelistaj malo temu, ali koliko sam ja ispratio da.
Pocetkom i krajem godine imaju vece popuste.

Ja sam izbegao A1 pre psr godina jer sam cuo sa imaju los signal.
Sad mislim da se tu situacija popravila, ali yettel mi je ponudio bolje uslove pa sam za sad dve godine kod njih.
Definitivno bih ostao u yettelu jer sam tu preko 15 god čini mi se i do sada su izlazili u susret, ako me odjebu, dobrodošao A1.

Preneo bih broj iz Globaltela u Yettel na pripejd. E sada me interesuje koji im je najjeftiniji post pejd paket koji se moze naci u aplikaciji? Cisto da drzim broj aktivnim da ne razmisljam o dopunama.

Treba mi misljenje iskusnijih ko je imao ovakvu situaciju. Suprugi istekla UO 11.09. i taj dan smo prebacili broj na pripejd i na onom papiru je stiklirano otkaz pretplatnickog ugovora. Nismo hteli da prebacujemo u drugu mrezu jer zbog posla supruga ne moze uvek da se javi pa da ne propusti poziv i da li ce zvati, a iskreno nam se ne prelazi u drugu mrezu. E sad, proslo je 5 dana, niko ne zove, broj uredno funkcionise, poziva svakog, internet ima, u aplikaciji se racun ne uvecava, stoji samo puna cena paketa koji je imala. Zar nije trebao broj da prodje na pripejd? Da se uplati neki kredit da bi broj funkcionisao...

Taj dan ste podneli zahtev za prelazak na pripejd, a rok im je 30 dana, tako da ne moraju odmah da zovu.

Znam da ne zovu odmah, mene zvali posle nedelju dana, nego me buni sto je istekla UO a broj jos uvek radi nesmetano 😁

Pa ugovorna obaveza je istekla ali postpaid ugovor traje dok ga ne prebace na prepaid.

Istekla je ugovorna obaveza ali je broj i dalje na postpejdu, po maksimalnoj ceni tog paketa koji je imala, bez popusta, sto te to buni?

Aha kapiram, mislio sam da se odmah prebacuje na pripejd po isteku ugovora i potpisivanju zahteva... Do sad nikad nismo cekali zadnji dan, ali neke obaveze pa smo malo zakasnili... Hvala na objasnjenju...

Nije tacno moze 30 dana pre samo na pripeid , a prelazak u drugu mreu posle isteka ugovora

Majci ističe od sutra tačno za 30 dana ugovorna obaveza. Znači sutra može pravac u poslovnicu da podnese zahtev za prepaid pa neka ga realizuju i za 30 dana, posle i ako predje na prepaid i ne jave sa ponudom može prenos u A1? Broj je i ovako preko 20 godina u njihovoj mreži.

Tako je. Ipak, javiće se sigurno, ali ako se ta ponuda odbije, onda najverovatnije neće opet zvati kad se podnese zahtev za prelazak u A1, nego će samo pustiti broj.

Zar nije bilo ovde vec pisano ukoliko se predje na pri prepaid mora proci bar 60 ili 90 dana, pa tek onda je moguc prenos broja u neku drugu mrezu?

Mene su zvali posle nedelju dana i dogovorili smo se za 50% popusta. Prvo je bilo malo veća ponuda, ja rekao možete vi to bolje i odmah ponudila 50%

Yettel su derikoze.
Meni sledwce nedelje istice ugovor i prelazim i A1. Tj, vracam se tamo.gde sam bio 15 godina. Definitivno jeftiniji paketi a gledam i cene uredjaja, ako se cerci odlucim za twlefon, i oni su jeftiniji nego u Yettelu kad pogledam cenu uredjaja uz cenovno slican paket .

Kako sada idu pripeid dopune? Kupio bih jedan pripeid broj i na koliko meseci kasnije moara da se uradi uplata kredita da bi se broj održavao aktivnim i koja je minimalna uplata kredita?

Kako sada idu pripeid dopune? Kupio bih jedan pripeid broj i na koliko meseci kasnije moara da se uradi uplata kredita da bi se broj održavao aktivnim i koja je minimalna uplata kredita?

Prilozi

• IMG_7704.webp
    IMG_7704.webp
    34 KB · Pregleda: 50
Postovani, vas zahtev za prenos broja u Yettel mrezu je odobren. Ocekujte prenos broja 18.09.2026. izmedju 02h-06h ujutru. Vas Yettel
Mislim nikad brzi prenos.😂 Bio danas u poslovnici u 10.15h i prenos zakazan za ujutru izmedju 2 i 6.

Kakvi su oni likovi. Da se nadovezem na pricu od neki dan kad mi je ponudio 50% na 2 godine jer navodno nema vise onih popusta par meseci dzabe...ja mu tad rekao da je malo,ako se predomisle da me pozovu,imaju fore do 27.,tad podnosim prekos u a1.
Zove danas isti lik i kaze da su mi kao odobrili godinu dzabe,a godinu 50%...lepo mu rekoh "vidite da moze" i sad sam obnovio,uzeo sam najveci paket.
Iskreno nije mi se prelazilo nigde,ali ovo je bila igra nerava,zahtev bi svakako podneo 😉

Nazad
Vrh Dno