Koristim ja, meni radi super. Imam lagano 120/50 mbps ali sam ja jako blizu bazne stanice, 50m možda. Ima samo jedan lak port što opet meni odgovara jer imam svoj ruter (odnosno Access Point) koji dalje povezuje sve uređaje u kući. 2 stb preko lana, i 10-ak uređaja na wifi.Jel neko koristi HUAWEI B530-336 4G LTE CPE 3 ruter sa M:tel cg karticom i kakva su iskustva?
Od kineza ništa, kažu testiraj u developers modu ručno biranje a kod mene developers moda i nema 🙃ZTE i kod mene pravi problem, pisao tehničkoj, vudećemo dal će i kada kinezi nešto i da reše.
ma kakvi, xiaomi kidaJeli imas taj xiaomi sa neke mreze pa otkljucan ili si nov nov uzeo? Da li prave problem ti otkljucani sa raznih eu mreza?
Nemaš internetsta se desava kad 31.12. istekne promocija za neograniceni internet u roamingu u srbiji?
ko bi rekao 🙂Nemaš internet
oko 50eko bi rekao 🙂
da li neko zna koja je regularna cena m:roming Srbija Prva klasa tiket? sad piše 19eur do kraja godine
Hvala. Sta treba da pošaljem ?Ne vidi se nigde u aplikaciji da je aktiviran. Move TV slanjem SMSa.
MOVE AKTIVACIJA na 14555Hvala. Sta treba da pošaljem ?
Sta treba da posaNe vidi se nigde u aplikaciji da je aktiviran. Move TV slanjem SMSa.
Poslao. Kaze mi da nemam mogućnost aktivacije, iako sam dopunio za 5e racun (Turist 15) Treba podršku da zovem ?MOVE AKTIVACIJA na 14555
Nije oko 50, regularna cena prve klase za Srbiju je 40 €, odnosno 30 € tokom promotivnog perioda koji traje otprilike od sredine decembra do kraja januara. Trenutna cena od 19 € je ona koju stave polovinom godine.oko 50e
trebalo bi u decembru da bude akcija oko 20-25e ko kupi na vreme dobije promo cenu i važi celu 2027
A, vidim tek sada u cemu je problem. Poznanik mi kupio "VRH" karticu za 15eura, nije kupio "Turist 15"Ja sam tako aktiviro u julu, ali sam uplatio 20€ zbog tiketa za Srbiju. Koliko se secam trebalo ie da se uplati minimum 15€, ali me nemoj drzati za rec....
Zovi podrsku i oni ti kazuA, vidim tek sada u cemu je problem. Poznanik mi kupio "VRH" karticu za 15eura, nije kupio "Turist 15"
Za ono sto meni treba, na kraju sve je isto, isto mogu kupiti roming paket samo, ali nema MOVE aplikacije koja mi je trebala za TV u ovom paketu.....
Da, isto su mi rekli sto sam vidio. Pogrešan paket mi je kupio koji nema. MOVE TV. Poručio sam sebi nekoliko 9esimova,pa da ubuduće mogu bez odlaska u CG da se igram paketima.Zovi podrsku i oni ti kazu
zte mc888 pro, polovan na ebay oko 130€I kopam po temi, pa ne znam za Srbiju koji je koncenzus za 5G ruter ? Koji kupiti da radi bez bugova i da se manuelno moze skopcati na MTS I koja brzine izvlacite sa njima na vašim lokacijama. Hvala
Vidim razlicite modele MC888 , MC888PRO MC888 ULTRA ? Po onom sto sam trazio imaju potpuno iste modeme ? Da li ce net jednako raditi na sve tri ? Zanima me praksa, teorija kaze da su iste 5g antene unutra...zte mc888 pro, polovan na ebay oko 130€
banjica, zgrada, oko 600
miljakovac, livada, oko 800
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari