Šta je novo?

Mobilni telefon Koji telefon do ~150€ sa oglasa? ("nov / kao nov")

Koji mobilni telefon kupiti

wladymeer

Čuven
Učlanjen(a)
15.03.2009
Poena
555
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel i5-4690 (3.5GHz)
Matična ploča
MSI H97M Eco
RAM
Patriot 16GB DDR3 800 MHz
GPU
NVidia GTX 1060 3GB
Storage
Samsung 840 Evo 250GB • Gigabyte GP 480GB • Hitachi HDD 2TB
Zvuk
SSL 2+ • JBL LSR305
Monitor
Hisense H39A5100
Ostale periferije
Audio Technica M50x
Laptop
Apple Macbook M1 (16/256)
Tablet
iPad 2 / iPad 3
Mobilni telefon
Samsung Galaxy S20 FE
Pametni uređaji
Soundpeats Sonic
Steam
djedroid
Pristup internetu
  1. Optički internet
  2. Mobilni internet
Imam tinejdžerku koja ne čuva telefone nešto baš pa nije baš pametno u narednom godinama kupovati skuplje modele.

Postoji li preporuka za neki jeftiniji model da se preporuči? Idealno sa nekom zaštitom ekrana? Toliko ne razmišljam o tome da je pitanje jel Gorila Glass i dalje aktuelan 😂

A trenutno je "sredila" Samsung A13 😁

Ako je nesto bas osetno bolje (lupam sad Moto Fusion 50) a ide preko, preporucite, ali pliz, da ne odemo preko 200€ 😂

Ali, evo, recimo našao sam A17 za 90€ - da li je 4GB malo danas?

Poslednja izmena:
Mozda Realme C75?

Prema testovima, prilicno izdrzljiv telefon.
Našao sam jedan jako povoljan Samsung A17. Da li imaš ideju šta bi bila pametnija kupovina?

Pa ako baterija i izdrzljivost nisu presudni, ja bih isao na Samsung. Predlozio sam njega jer si rekao da devojcica nije bas pazljiva sa telefonima, a ovaj Realme ipak ima sertifikate koji dokazuju izdrzljivost na padove, prasinu i vodu.

Pa ako baterija i izdrzljivost nisu presudni, ja bih isao na Samsung. Predlozio sam njega jer si rekao da devojcica nije bas pazljiva sa telefonima, a ovaj Realme ipak ima sertifikate koji dokazuju izdrzljivost na padove, prasinu i vodu.
Ma jasno. Opis teksta za Realme deluje ko da je pravljen za nju 🙂

Jedina zadrska mi je što vidim da nema OIS na kameri, a znamo šta je odavno važno i to ne samo deci.

Cenovno su slično na KP pa zato rekoh da presudim nekako.

Ako nađeš Motorolu Edge 50 Neo do 200e, to je dosta bolji telefon od A17, kompaktniji i sa bržim čipsetom, dosta boljim kamerama. Nema zakrivljeni edge ekran (kao edge 50 Fusion npr. koji je takođe dosta bolji od A17), ima IP68 i MIL-STD-810H, poleđinu od eko kože. Napred je GG 3 staklo ali ni posle 2 godine nije puklo i posle x padova, ima možda par sitnih ogrebotina.

Poslednja izmena:
Honor Magic 7 Lite - skoro neuništiv fon. Znam jer ih imam 4 u porodici. Žena i klinci. Ekran mu je max otporan. Leđa takođe. Problem ke okvir od plastike, ali staviš u klasičan silikon od meke gume. Baterija 6600mah, brzo punjenje. Top fotke za klasu. Ima ga na 150eu da biraš.

Nazad
Vrh Dno