Na žalost jesam 😆 Odustao na početku.
Meni je bas legla.serija
Meni je tu najjači Lior Raz sa biografijom kao da je ispao iz akcionog filma 😃 Najpre služio u specijalnim jedinicama Izraela, pa između ostalog bio telohranitelj Arnolda Švarcenegera, a zatim čitavo iskustvo pretočio u scenario i glumu.Fauda jeste malo slabija od ostalih sezona, ali ko voli tu tematiku, i dalje je u vrhu, sve u svemu odlicna serija
Parira mu Jason opasno, on u HIMYM meni bio bas tezak i dosadanNisam ni blizu fan Džeksona Dijela ali dok je Seta Rogena za mene uloga najiritantnije i najmanje smešne osobe među "komičarima" biće nedodirljiva.
Nisam ni blizu fan Džeksona Dijela ali dok je Seta Rogena za mene uloga najiritantnije i najmanje smešne osobe među "komičarima" biće nedodirljiva.
Za fanove Office. Malo je ekstremniji čudan humor. Par scena sam odgledao i ismejao se. Moraću da potražim ostalePočeo da gledam The Office US, na trećoj sam sezoni. Ne znam zašto nisam ovo gledao nikad, genijalna je serija.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari