Šta je novo?

Poslednje odgledane serije 2026

Lanterns, koliko god mi se svidela produkcija mnogo su ga usporili. Možda mi to ne bi smetalo za bindž ali ovako epizoda nedeljno smeta. Još kad Junior svaki put kaže aks umesto ask, kao da me šilom ubode.

Fauda
5 sezona daleko losija od prehodne 4.
Komentare, hajp i ocenu na IMDB ne bih komentarisao.
Licni utisak mi je da je ubacena kao omaz nekim skorijim na desavanjima na tlu izraela, tutnute pare netflixu , od zna se koga, da se snimi i to je to.
Ocenu ne bih dao, moze da se gleda, ja sam je izbindzovao za par dana, pogotovo sto su epizode kratke.

Last Seen 2026​

Police dispatcher Ian Ridley's daughter Maggie disappeared years ago. He receives a call, believing it's her, and embarks on a relentless quest to find her and reunite his family, disregarding consequences.

Već viđena priča o bivšem policajcu koji se vraća starom poslu, ali bar malo drugačije ispričana.
Za sada je odlična, obe epizode se završe tako da jedva čekaš sledeću.

Fauda jeste malo slabija od ostalih sezona, ali ko voli tu tematiku, i dalje je u vrhu, sve u svemu odlicna serija

Fauda jeste malo slabija od ostalih sezona, ali ko voli tu tematiku, i dalje je u vrhu, sve u svemu odlicna serija
Meni je tu najjači Lior Raz sa biografijom kao da je ispao iz akcionog filma 😃 Najpre služio u specijalnim jedinicama Izraela, pa između ostalog bio telohranitelj Arnolda Švarcenegera, a zatim čitavo iskustvo pretočio u scenario i glumu.

Gotovo sad, pogledaću kad završim ovo.

Pala repriza po treći put legendarne TD prve sezone. Metju je odigrao ulogu života, priča, kontrast izmedju njega i Vudija. Filozofiranje o životu, uvodna muzika, atmosfera. Ova sezona će se budućim generacijama glumačke škole puštati kao intro. 10/10

Predavao je Metju na fakultetu o toj tematici.

Shrinking: prevaren visokom ocenom na imdb i misleći da glavnu ulogu igra Harison Ford, odgledao sam prvu epizodu - očajno. Nije ni čudo, kad je kreator, a igra i glavnu ulogu, Jason Segel, jedan od najiritantnijih i najmanje smešnih ljudi u među komičarima. "Fore" - promašaj do promašaja, emotivni momenti - sve sami klišei i krindž. Na to ide i besmisleno blebetanje koje treba da predstavlja psihoterapiju, a veze nema sa tim.

Nisam ni blizu fan Džeksona Dijela ali dok je Seta Rogena za mene uloga najiritantnije i najmanje smešne osobe među "komičarima" biće nedodirljiva.

Ćuti, Set Rogan je mila majka za "komičare" koje smo imali tokom Beevis i Butthead MTV epohe, kao što je Tom Green. To je bilo vreme slavljenja ljudske gluposti i najgoreg klozetskog humora prema kome "Audicija" predstavlja vrhunsko umetničko dostignuće.

Sa njim sam gledao samo jedan film a i tu je bio krajnje epizodna uloga te mi zato nije u kategoriji za poređenje sa ovom dvojicom.

Počeo da gledam The Office US, na trećoj sam sezoni. Ne znam zašto nisam ovo gledao nikad, genijalna je serija.
Za fanove Office. Malo je ekstremniji čudan humor. Par scena sam odgledao i ismejao se. Moraću da potražim ostale

The Chit Show

A ne ovo je sve baš kratko mislio sam da su neke scene iz duzih epizoda. A ima.i baš gluposti.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno