Šta je novo?

Vivo X100 Ultra

Naravno da sam odustao od prodaje 🫠

32241.webp

X100 cooltra 😎

Inače imam 134 ciklusa punjenja, pretpostavljam da je to od kad baterija padne ispod 10% pa do vrha da se puni.
.32248.webp32245.webp

Ali bit ce nekih 6-7h sot bez problema

32247.webp32246.webp

32946.webp

Evo vam dobra tema sa tamnim ikonama koja radi i na ne vivo aplikacijama.

Apple dongle za slusalice super radi, iznenadjenje. Ne koristim BT vise maltene.

Google fit mi ne radi iz nekog razloga, da li neko zna u cemu moze da bude problem, ili neku dobru alternativu koju koristite?

@Detonate možda Garmin (jedino što onda moraš da imaš njihov uređaj, ali isplati se + ne robuješ onda više od telefonskog brenda, možeš da menjaš kako i šta hoćeš).

Sta znam, ja ne primecujem razliku 😀

Jel moze nekako da se podesi da odmah pokrene humanistic mod, umesto klasicnog photo moda?
Ja sam gledao, ali ne mogu da pronadjem, osim brzog pokretanja sa volume tasterima.

Možeš da postaviš pokretanje poslednje korišćenog moda a mislim da može da se podesi i da dvoklik na dugme za utišavanje pokreće direktno humanistic

• Like
Reagovanja: ale
Za dvoklik znam, ali pokretanje poslednjeg moda ne fukcionise bas kako bih ja zeleo 😆
Ako kliknem na strelicu za nazad, sto je u 99% situacija, vrati me na Photo mod i kada ponovo pokrenem aplikaciju pokrece se taj mod.
Medjutim, ako kliknem na home taster dok sam u Humanistic modu, i zatim ponovo pokrenem kameru, e tada se pokrece on.

Negde mi opasno curi baterija dok ne radim ništa, kako mogu da proverim šta jede bateriju dok ne koristim telefon? Ranije sam to radio pomoću bbs ali je telefon morao da bude root-ovan, da li danas postoji nešto slično?

Nema šanse, imam 30000+ fotografija i 5000+videa, razne račune, naloge, podešavanja...

Nazad
Vrh Dno