Šta je novo?

Oppo Find X10 Serija

duki92

Slavan
Učlanjen(a)
20.02.2013
Poena
275
Zaslužuju i oni svoju temu. 🙂
Dosta informacija se pojavio po netu, izgleda da će linija imati 4 modela poput viva, običan, pro i pro max model, uz ultru kasnije.
Mene raduje baterija od 8000mAh, 0.99mm ivice oko 6.59" ekrana, i telephoto od 200Mpx na običnom modelu, najverovatnije će to biti HP5, ali ovaj put sa f/2.6 otvorom blende.

Šteta što i oni idu full iPhone 17 dizajn.
To jest biće identični kao x9s modeli predstavljeni pre par meseci.

Nadam se da će x9 pro malo pojeftiniti posle izlaska x10, urnisao me iPhone sa onom lažnom ljubičastom bojom na iPhone 18, pa se razmišljam zbog toga da prodam crveni x9 pro i uzmem isti mob samo u sivoj boji 🥺

@fkloznica juče na KP otišao onaj sivi EU/Global sa 512Gb što je bio čuknut malo u donjem ćošku, ali relativno prihvatljiva cena. Lično da uzimam samo bi global vijao, a koliko sam video i tebi baš CN ne leži.

Rado. Ali mora da bude nov 🙂
ne preferiram nešto polovne telefone ako nisu naravno od nekog poznanika ili drugara.

Navodno pro max bez kamera platoa Ala iPhone. I to koliko vidim samo bela boja 🙂
Ovo sada već obećava i ako će startna cena u Kini verovatno biti blizu 1000e. :/

Бар што се дизајна тиче, Опо је један од ретких који колико/толико није отишао скроз на ајфонизацију. Зато софтвер јесте 🙂. X9U сам и узео јер ми се баш свидео дизајн и иоле има смисла у односу на овогодишње флегшипове. Свиђа ми се како изгледа ова 10 - ка.

Navodno su oko 8k.
Mada neka bude ista kao na x9 pro, ne verujem da iko normalan može da je istroši za 1dan. Jedino ako bulji u ekran 12h u toku dana. Što je realno za lečenje.

Najveći problem ovih telefona će biti cena. Očekujem 900e+ za 12/256gb pro max. Što u prevodu za global( EU ) znači 1500e

Nazad
Vrh Dno