Šta je novo?

Hardver Preporuka CPU vazdušnog hlađenja do 40€

Procesori, matične ploče, memorije, hlađenje, grafičke kartice i ostale PC komponente

Moonstalker

Poštovan
Učlanjen(a)
19.06.2021
Poena
55
Pozdrav

Potrebna mi je preporuka za CPU vazdušno hlađenje do oko 40€.

Konfiguracija:
  • CPU: AMD Ryzen 7 5700X
  • Trenutni hladnjak: Cooler Master Hyper T2
  • Matična: MSI X470 Gaming Plus
  • Kućište: MS Industrial Winston (planiram da promenim)
Hyper T2 koristim već duže vreme i prilično je star, a u poslednje vreme mi se ventilator dosta jako čuje, pa bih želeo da ga zamenim.

Nije mi potrebno vodeno hlađenje. Bitno mi je da novi hladnjak bude kompatibilan sa 5700X i da dobro hladi.

Budžet mi je do oko 40€, pa bih voleo preporuku šta se trenutno najbolje isplati u tom cenovnom rangu.

Hvala!

Pozdrav

Potrebna mi je preporuka za CPU vazdušno hlađenje do oko 40€.

Konfiguracija:
  • CPU: AMD Ryzen 7 5700X
  • Trenutni hladnjak: Cooler Master Hyper T2
  • Matična: MSI X470 Gaming Plus
  • Kućište: MS Industrial Winston (planiram da promenim)
Hyper T2 koristim već duže vreme i prilično je star, a u poslednje vreme mi se ventilator dosta jako čuje, pa bih želeo da ga zamenim.

Nije mi potrebno vodeno hlađenje. Bitno mi je da novi hladnjak bude kompatibilan sa 5700X i da dobro hladi.

Budžet mi je do oko 40€, pa bih voleo preporuku šta se trenutno najbolje isplati u tom cenovnom rangu.

Hvala!
najmanje posla je da zameniš vent. ako je ležaj otišao... za taj CPU to je sasvim dovoljno.

Pa jeste dovoljno, ali muceni 9mm ventilator ce opet nekad morati da se menja, bolje da uzme malo bolji kuler sa 2 ventilatora i vise nikad ne brine o tome. Plus je bucan jer mora nekad bas brzo da se vrti jer je sve na njegovim nejakim plecima.

Pa jeste dovoljno, ali muceni 9mm ventilator ce opet nekad morati da se menja, bolje da uzme malo bolji kuler sa 2 ventilatora i vise nikad ne brine o tome. Plus je bucan jer mora nekad bas brzo da se vrti jer je sve na njegovim nejakim plecima.
Tacno to se i desava, podesavao sam po biosu i malo smanjio temperature ali cim pocne malo jace da radi odmah buka 😅

Nazad
Vrh Dno