Šta je novo?

Xiaomi Mi Box S - iskustva, problemi, rešenja

Pa mogao si preko atvTools da ponovo fabricki lahncher vratis na ENABLE, ne bi morao hard reset da radis. Doduse, ako nisi koristio tu app i ne bi mogao jer treba da se odobri povezivanje. Ali svejedno si mogao preko adb komande da isto fanricki launcher vratis na ENABLE. Sve dok je box ukljucen on je povezan na net, posto vidim da ste imali adb pristup.
Ja pokušao prvo to fabrički launcher na enable sa adb komandom i nije htelo. Moguće da sa tim atvTools radi, ali vrlo je loše svude objašnjeno. Mislim da sam koristio neku aplikaciju da omoguci Projectivy launcher i nesto nije išlo i onda kasnije kad sam hteo fabrički launcher mislim da je zabo.

Pa mogao si preko atvTools da ponovo fabricki lahncher vratis na ENABLE, ne bi morao hard reset da radis. Doduse, ako nisi koristio tu app i ne bi mogao jer treba da se odobri povezivanje. Ali svejedno si mogao preko adb komande da isto fanricki launcher vratis na ENABLE. Sve dok je box ukljucen on je povezan na net, posto vidim da ste imali adb pristup.
Nisam mogao jer je u momentu zablokirao poptuno i izgubio konekciju. Onda se nije mogao pokrenuti,samo je bio Google TV logo. Ona opcija sa OK + BACK nije pomogla da se otvori recovery.
Na kraju se nekako rešilo samo od sebe, nakon 10ak minuta se sam pokrenuo i otvorio Projectivity. Sad sam ostavio i fabrički launcher na enabled za svaki slučaj u pozadini.

I ja imam problem da preko atvtools i wireless adb dam privilegije Launcher manageru kako bih trajno ucinio projectivy default launcherom. Samo se zarni terminal window posle adb shell komande i ništa

Zašto vam treba adb za Projectivy launcher? Meni sve radi oob, uz accesibikity setting. Desi se ponekad da pukne Projectivy ali se odmah učita ponovo

dugo nije bilo ničeg, ali danas mi iskoči da ima update od 1+gb...nešto oklevam da ga instaliram, jel uspeo nešto da pokvari? znam da kad sam kupio box da su me nervirala podešavanja slike u samom boxu, koja koliko sam video nisu mogla da se isključe, i koja su samo smetala da sliku podesim kako valja...nadam se da to nisu vratili?

Radi sve dok box ne isključi načisto onda te vrati na fabrički. Dok god ga pri gašenju šalješ u mod za spavanje a ne da go ponovo pokrene pri svakom paljenju ostaće Projectivy launcher bez ikakvog adb i accessibility.

Ne znam sa li sam dobro razumeo šta je problem (pretpostavljam 🏠 dugme ne vraća na početnu launchera) ali da bi ti projectivy radio kako treba, pored "override current launcher" moraš i u accessibility service omogućiti sve funkcije.
Ako sam dobro razumeo problem je mislim što kolega ima legalno kupljen Projectivy ali mu sistem opet ne dozvoljava da upali servis.
Ne znam da li može da instalira apk preko ADB komande a da mu sistem prepozna licencu?

Ako sam dobro razumeo problem je mislim što kolega ima legalno kupljen Projectivy ali mu sistem opet ne dozvoljava da upali servis.
Ne znam da li može da instalira apk preko ADB komande a da mu sistem prepozna licencu?
A-ha 😃 sad ne znam gde mu ne omogućava (ili šta već) accessibility, u projectivy settings ili android settings-u?
Nije mi problem da uključim xiaomi stick pa da vidim da li zeza i kod mene nešto.
Javljam kako je prošlo, isto je legalna premium verzija.
Evo me 👋
Dakle, nakon instalacije i davanja potrebnih dozvola ide se na podešavanje uređaja, a zatim u accessibility/pristupačnost gde se launcher omogućava. Potom se u accessibility projectivy settings omogućavaju dodatne dozvole.

Poslednja izmena:
Probao i ja ovaj AT4K Launcher i mogu reći da je bolji od Projectivity. Sveo sam sve na minimum i lepo izgleda, malo podseća na Apple TV, ali može mnogo da se podešava.

Nazad
Vrh Dno