Šta je novo?

Vivo x500 Serija

Screenshot_20260910_085414.webp
X500 pro max i X500
Ne znam šta je gore, da li ova narandžasta boja ili ovaj dizajn običnog x500. Honor magic 9 pro max, iako je takođe kopija ajfona, izgleda mi više premium u odnosu na vivo.

Ostaje da se vidi na šta će ličiti oppo x10 pro / pro max i xioami 18 pro/ pro max

Ja bih pre poklopac nego Apple c/p 🙂

Da ne bude kopija nekog drugog, da ne bude ringla, da ne bude predebela, ali da bude najbolja kamera ikada. Tako sam ja skontao 🙂 Da ima najbrži cpu i veliku bateriju, to pride 😀

Može da bude kopija bilo koga sem poslednjeg modela jabuke 🙂 naravno ako mene neko pita 🤣
Ringlu ne bih komentarisao.. nisu džabe svi zapadni igrači izbegli ringla grbu na svojim perjanicama

Poslednja izmena:
Ne može i veliki senzor i otvor blende I mala grba. 🙂

Kojom brzinom napreduju telefoni, ne bih bio optimista uopšte 😀

Teško će protiv fizike

Ma nek usade celu tu grbu u kućište telefona, nek zauzme kamera 50% zapremine. Taman mogu da iskoriste to da ugrade još jedan modul za prednju kameru ispod ekrana, i nema više ni rupice. Ljude ionako ne interesuje baterija, grejanje, danas može i u autobusu telefon da se dopunjava.

/s

Jel to ponovo bez namenskog kamera tastera?
Pa ***, pre ~20 godina svaki telefon je imao, sad se razbacuju sa ekranima, baterijama, i tesko im da stave jedan dodatni taster...

Ma nek usade celu tu grbu u kućište telefona, nek zauzme kamera 50% zapremine. Taman mogu da iskoriste to da ugrade još jedan modul za prednju kameru ispod ekrana, i nema više ni rupice. Ljude ionako ne interesuje baterija, grejanje, danas može i u autobusu telefon da se dopunjava.

/s
Naravno da ljude interesuje baterija.

Ne videh to na kraju 😂

Impresivno jeste, ali I dalje u nekim normalnim okvirima.
Hoću da kažem da nije moguće napraviti 85mm 1.2 sa prečnikom 70mm ili manjim.

Ali da ne idemo dalje u off. Grba mora da postoji samo je pitanje kako je ko dizajnira.

I Honor M9 Pro Max, sad i Vivo, sta su se latili kopiranja jabuke, nije mi jasno
Neki je tamo "sells" tim izvukao brojku da će prodaja u nekoj decimali biti viša ukoliko novi telefon liči na novi Apple telefon i u svetu gde je svaka decimala apsolutno najglavniji parametar svega, gde nikog ne zanima autentičnost i identitet, samo veća cifra u exel tabeli, doneta je odluka da liči na Iphone. Tužna realnost materijalizma koja je poslednjih par godina, baš uzela maha.

Neki je tamo "sells" tim izvukao brojku da će prodaja u nekoj decimali biti viša ukoliko novi telefon liči na novi Apple telefon i u svetu gde je svaka decimala apsolutno najglavniji parametar svega, gde nikog ne zanima autentičnost i identitet, samo veća cifra u exel tabeli, doneta je odluka da liči na Iphone. Tužna realnost materijalizma koja je poslednjih par godina, baš uzela maha.
E nek znaju, da sam ja statisticka greska, 0000000.1 korisnika koji necu ih kupiti jer lice na jabuku!

Nazad
Vrh Dno