Šta je novo?

Predstavljeni novi BMW X5 i BMW Serije 7 u Srbiji

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
BMW-X5-Beograd-V.Velickovic-08Sep.webp

Predstavljeni novi BMW X5 i BMW Serije 7 u Srbiji​

Delta Auto Grupa predstavila je novi BMW X5 i BMW Serije 7, dva modela iz samog vrha BMW ponude, na posebno upriličenom događaju u Sava Centru u Beogradu

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/biznis/p...e-7-delta-auto-grupa-pokazala-vrh-bmw-ponude/

Ružni kao majmunska zadnjica

Meni facelift 7 ima moćnu pojavu, odmah mi na pamet padne Mr. Burns i slični moćnici u realnom svetu. Mada takvi bogataši ipak biraju Rolls-Royce...
Sa druge strane X5 je nekako "meh", ali sigurno odličan i luksuzan SUV.

X5 nije luksuzan, to sto ga mi dozivljavamo tako zato sto je skup to je nesto drugo

Već smo spominjati to jednom, nije neki "ultra" luksuz, ali jeste generalno luksuz.🙂 99.8% ljudi na planeti ne može da ga priušti. Luksuz je imati vazdušno vešanje, 400ks, hifi ozvučenje, finu kožu itd... Toyota Corolla na primer nije luksuz, to je racionalna potreba radi prevoza sa tačke A do tačke B.
Edit: u bogatim SAD prosečna starost putničkog automobila je 14.5 godina, čak i u najbogatijim državama ogromna većina ljudi ne može da priušti novi X5.🙂

Poslednja izmena:
У животу, благо ономе коме Х5 није луксуз🙂.

Drugacije dozivljavamo luksuz, kada se kaze luksuz mislim na rols rojsa, brabusa, i tako neke budalastine. To dal 99% ne moze da prijusti nekako meni ne znaci da je nesto luksuzno.

Nazad
Vrh Dno