Šta je novo?

Google Maps vozačima ponovo pravi problem: nestaje brzinomer u Android Auto sistemu

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
Google-Maps-3-korisne-funkcije-1.webp

Google Maps vozačima ponovo pravi problem: nestaje brzinomer u Android Auto sistemu​

Google Maps kod dela Android Auto korisnika više ne prikazuje trenutnu brzinu vozila, iako je brzinomer uključen u podešavanjima aplikacije

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/softver-...lem-nestaje-brzinomer-u-android-auto-sistemu/

Meni već odavno ne prikazuje čak i pre leta prestalo. S25+ bežično povezan.

Meni se pre neki dan tek pojavio... Nije se ni prikazivao do sada.

Ne znam ni kako bi gledao brzinu na ekranu multimedie

Nisi vozač (automobila)?
Pokazuje stvarnu brzinu, merenu GPS-om. Ne gledaš je ti non-stop, ali jako dobro dođe na dužim putovanjima i/ili pri upotrebi tempomata

Mislio sam da su to ukinuli pre više godina. 🙂

Nisi vozač (automobila)?
Pokazuje stvarnu brzinu, merenu GPS-om. Ne gledaš je ti non-stop, ali jako dobro dođe na dužim putovanjima i/ili pri upotrebi tempomata
Itekako jesam...

opet pitam kakvu upotrebnu vrednost ima brzina na multimediji i na koji nacin koristis sa tempomatom?

na cajgeru auta je brzina uvek veca 2-3% iz razloga preventivne sigurnosti sto je potpuno beznacajno za putne brzine

Nije to mulimedija već ekran HU-a
Sa obzirom da velika većina današnjih vozača zvera u ekran dok ih GPS navodi, naročito po nepoznatim oblastima, ne obraćaju pažnju na brzinomer ali će primetiti na ekranu HU-a: takođe i upozorenje o dozvoljenoj brzini.
A tempomat možeš fino naštelovati shodno realnoj brzini i ograničenju. I tih 5-6 km/h znači kada putuješ na dugačko (par hiljada km npr)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno