Kod mene u zgradi je 20+ godina bila agonija sa skupljanjem para. Uvek je neko imao neki razlog što neće da plaća.
Sa Infostanom je konačno rešeno. 🙂
Ono dao bih im i 30% proviziju samo što se rešava to vređanje inteligencije da se osećaš glupo kad si među onima koji plaćaju.
IZgleda da ti rade u bankama pa ovako natetaju vise otvaranja racuna
🙂
Ja sam bio upravnik u svojoj zgradi na Dorcolu, svi su prihvatili placanje.... ali nikog nije zanimalo da placa na vreme..... pa neke bogate juris po godinu dana sto ne plate... pa onda plate za 3 godine odjednom i sta ja da radim sa kesom toliko 🤓
Sad em placaju racun u banci 100+ po stanu, upravnika 600+ po stanu, ostale middlemen barem 2000din i jos sva tipicna placanja.... pa zateznu kamatu, koji ovi bogati plate i po koji stotinak evra.. ne zanima ih 🤣
VI barem imate krivca, zlocka...
Ovi ti izbiju volju za zivotom 🤓
Ako nemas racun zgrade, nema tu dokaza ko je platio..... ja bi uzeo najjeftiniji racun za zgradu i svi moraju mesecno na njega ds uplate. Pa onda i juri ih legalno ako ne plate.
Jedini problem profi upravnika je... za bilo sta sto nije obicno dnevno desavanje, mrzi ih da ista rade. Cak i ne jure neplatise sve dok ima novca na racunu za njh. I to dobri upravnici...
Biraj..... "ko ne uzme, zalice, ko ne uzme zalice".
Hteo sam da kazem gradsko stambeno. Izgleda da je u zgradi gradsko stambeno za oko 350 dinara. Da li su privatne agencije skuplje i koliko one naplacuju.
Za koliko m2 ciscenja, na koliko stanova?
Nama Vas Stan naplacuje 440 x 20 za vrlo male hodnike.
U staroj zgradi (gde sam bio upravnik) je bilo 600 x 9 plus za garaze nesto.... a teza je zgrada za pranje.