Šta je novo?

GLOBALTEL - virtuelni mobilni operator

moja greška, ja sam promociju dobio da ne predjem u a1, ali samo 1000 min/sms i 30 giga mesecno na 3 meseca

pa kad a1 smanjio sa 6 meseci i globaltel je smanjio izgleda

Odbio mi Globaltel zahtev za prenos broja u A1 - navodno neispravno podnešen zahtev, mada ne znam šta tu ima da se pogreši. Pri tom automatska obnova opet zakazala, ostadoh na terenu bez minuta.

mozda su lose stavili u a1, treba globaltel d6900 im se vodi valjda i registrovan pripaid i to je to, ne znam dal su te tu zeznuli, probaj opet

ako prebacim broj u globaltel i ne aktiviram freepaid odmah da li po aktivaciji mogu da tražim bonus 200 gb

@trader6 Ništa, osim ako nije čačkano po podešavanjima za interenet. Ako jeste vratiti na podrazumevane i ispravne vrednosti.

Treba da bude ukljucen roming data.
Ime globaltel i apn globaltel.

Prilozi

• Screenshot_2026-09-09-17-02-28-531_mobi.globaltel.selfcare.webp
    Screenshot_2026-09-09-17-02-28-531_mobi.globaltel.selfcare.webp
    28.4 KB · Pregleda: 38
Ako sam dobro razumeo dopuna vazi samo za internet , ovi minuti i sms su svakako unlimited ? i ne vaze samo 30 dana ?

@dean87 Minuti i poruke su neograničeni sve dok koristiš neki freepaid paket, ako recimo posle mesec dana pređeš na neki jeftiniji iz uzbudljiva kombinacija 30 dana, kao što je @kalin62 napisao, nemaš više neograničeno minute i poruke, već u skladu sa paketom koji si izabrao, naravno sve što ne potrošiš tokom meseca se onda sabira i prenosi u sledeći sa obnovom paketa.

Prenose se. Ipak, samo jednom da aktiviraš neki freepaid, sve se to poništava, jer postaje neoganičeno. Kada taj freepaid istekne, samim tim ostaješ na nuli, tj. sve prethodno preneto pada u vodu. To su malo bez veze rešili, mogli su pratiti i konkretne minute i poruke pored tih neograničenih, ali ipak nije tako.

Nazad
Vrh Dno