yuga
Slavan
- Učlanjen(a)
- 13.07.2007
- Poena
- 330
imaš u yettel aplikaciji, stalno vrte, bilo nešto sa istim 30gb i neograničeni minuti i poruke za 799 dinara ali akcija bila do 31.08 ali sada joć uvek imam a vrv i većina to za 999 dinaraDa znam ali taj Yettel Extra+,nema u zvanicnoj ponudi...na sajtu ga nevidim nigde?
Ja podneo zahtev za prelazak u Mts još pre 4 dana stigla kartica i ugovor i danas zvao operater iz yettela i kao ja sam dobar korisnik i ima povoljno neki paket, hahaha. Ja kažem druže ja sam podneo zahtev za prenos u Mts. On mrtav ladan a da sada i ja vidim pa eto mogu da vam ponudim dobar paket. Ja opet lepo kulturno mu objasnim da su me navozali u poslovnici u VRŠCU 6x mi menjali cenu na paket i telefon. ONema zvanja NjIH, podneseš zahtev za pripejd ili u drugu mrežu čim ti istekne ugovor. Pa da vidiš kako ONI zovu i nude.
Kao što neko reče iznad, ne znam da li u ovoj temi ili u A1, od tvoje lepe priče, marljivog korisnika koji redovno plaća račun, nemaš ništa. Zabole ih za sve to.. Ti si im samo jedan broj koji donosi pare, i ako vide da ćete izgubiti, tad će se potruditi da te sačuvaju..