![]()
Google Pixel 11 Pro review
The base 12GB/256GB variant of the Google Pixel 11 Pro currently starts at $1,100 in the US and €999 in Europe (and even €1200 if you buy directly through...m.gsmarena.com

Slična baterija kao S26, meni to deluje tanko.
Izašao mi je 45e više sa Paypal fee. Nije zarada u pitanju, više BiH da mi se svidi jer je manji telefon, dojadile mi cigle, ali tu će baterija najverovatnije biti presudna.Svideće ti se pa nećeš zaraditi 100e
Pa ne mogu da pustim, jer mi je ovo bio jedan od konkurenata za novi telefon, a neću bateriju kao na Samsungu. Prosto.
Ne mora da bude odlična, naravno da će biti dosta lošija od find x9 pro, ali ako je verovati gsmareni, po njihovom testu bi trebala čak i biti bolja od X200 Pro. Ali videćemo, ako može da parira x200 pro to je sasvim dovoljno.Pa ako si imao neke Kinezi tipa x200 pro i x300 pro, baterija će ti biti na pixelu dosta lošija?
Nema puno dileme oko toga 🙂
BiH - dobrodošao u klub! 🤣Izašao mi je 45e više sa Paypal fee. Nije zarada u pitanju, više BiH da mi se svidi jer je manji telefon, dojadile mi cigle, ali tu će baterija najverovatnije biti presudna.
Ovo vazi i za Samsung Ultre, dranje na decu da budu mirni 😀Koristio sam pre kineske telefone, i generalno pravilo je bilo, od 10 fotki brisem 8.
Kod bilo kog pixela do sada, od 10 fotki dve su za brijanje.
Ovaj lik samo zameni telefone u prvih minut videa i onda stavi sve semplove od pre.. 😆
Ono o čemu retko ko govori je consistently.
Koristio sam pre kineske telefone, i generalno pravilo je bilo, od 10 fotki brisem 8.
Kod bilo kog pixela do sada, od 10 fotki dve su za brijanje.
Viđao sam ja semplove sa Pixela koji su ipali gori i od Sonija ili Honora (koji oduvek imaju najslabiju konzistentnost kamera u klasi), pa ono, nije neko merilo. Ne postoji kamera za koju ne mozeš da našeš takve brljotine, plus zavisi koja je kamera u pitanju i koji crop deo kadra.I ako se uglavnom slažem sa tobom, ovde oko kamere ne mogu da se složim u potpunosti.
Npr ovako nešto ne možeš nikada videti na pixel slici u LL uslovima.
X9 pro CN smeće bez ikakvog zuma. Obična slika. Pretvorio ženu u zombija. Što se mene tiče bolje da nije ni renderovao joj glavu, bolje da je samo stavio crnu mrlju.
Svi mobiteli su dobri kad treba slikati cvijeće na osunčanoj livadi, pa čak i one zumirane bube što neki vole fotkati su mi već godinama na svim mobitelima super, ali kad se slikaju klinci ili općenito ljudi koji ne poziraju, uvijek je problem čim se mrdnu. Imala sam i iPhone i nekoliko Samsung Ultri, zadnja je bila S24U, no tek s Pixelom mogu reći da mi je većina slika u raznoraznim uvjetima odlična. Još moram testirati Camera looks kako treba, na prvu mi je najljepši look Vanilla, a mislim da ću koristiti i ove "hladnije" za neke fotke.
Na ovoj slici nista ne valja, ne samo zena.I ako se uglavnom slažem sa tobom, ovde oko kamere ne mogu da se složim u potpunosti.
Npr ovako nešto ne možeš nikada videti na pixel slici u LL uslovima.
X9 pro CN smeće bez ikakvog zuma. Obična slika. Pretvorio ženu u zombija. Što se mene tiče bolje da nije ni renderovao joj glavu, bolje da je samo stavio crnu mrlju.
Ne znam zašto kineski telefoni to rade. I ja sam primetio. Ljudi prozivaju Pixel da fotografija nije fotografija nego AI, a zapravo AI je samo na 30+x zoom ako uključiš tu opciju, i čak i tada dobiješ i verziju koju AI nije takao.X9 pro CN smeće bez ikakvog zuma. Obična slika. Pretvorio ženu u zombija. Što se mene tiče bolje da nije ni renderovao joj glavu, bolje da je samo stavio crnu mrlju.
I ja mislim da je vanilla look ono što fali Pixeluna prvu mi je najljepši look Vanilla, a mislim da ću koristiti i ove "hladnije" za neke fotke.
Ovo je neverovatan rezultat iskreno 😵Što se tiče baterije, u nedjelju sam cijeli dan bila vani na mobilnom netu - malo u autu spojena na android auto, a malo hodala uokolo uz mape i fotkanje, i na kraju dana sam imala 10 sati sot-a i 25% baterije. Iako sam bila na suncu i vrućini, nije se ni u jednom trenutku zagrijao
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari