Šta je novo?

Maske, futrole, stakla i ostala dodatna oprema za iPhone

• Začetnik teme Začetnik teme rix
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da, cim posalju dobices mail od upsa za pracenje. Ako si vec platio, ignorisi to, imas i racun od paypala na mailu. Treba u status da ti pise da je placeno (na poljskom, koristi translate). Mozes slobodno da im pises na taj mail od porudzbine ako nema nista za par dana, da ubrzas slanje.
Hvala za info. U međuvremenu mi je stigao mail da je poslato ali preko njihove pošte.

Spigen i Ringke mozete i dalje kod Poljaka, ali na flavour-design.pl. Juce mi je preko UPS-a stigao ESR za zenin 17, poslali ga u ponedeljak u 21h iz Varsave, u 15h juce me zvao kurir da pokupim (kad sam narucivao za sebe pre 2 meseca slali su preko Poljske poste, iz BG-a vratili ga nazad sa carine za PL, ne znam zbog cega). Placen pdv samo, postarina je 7 evra, placanje putem Paypala.
Koliko te je izasao pdv i UPS nije naplation one njihove dodatne troskove carinjenja?

sta predlazete kao dobar gadget za kupovinu nekome ko ima 16 pro max i ima apple watch? jurim nesto za poklon... neki originalni apple proizvod a da nije maskica jer to ima. neki gadget koji je isto tako zanimljiv...

sta predlazete kao dobar gadget za kupovinu nekome ko ima 16 pro max i ima apple watch? jurim nesto za poklon... neki originalni apple proizvod a da nije maskica jer to ima. neki gadget koji je isto tako zanimljiv...

Jel znate gde ima u BG/NS da se uzme staklo za ultru bez crnih okvira?

Danas sam i ja naručio Spigen pa ćemo da vidimo kad će stići
Stigao danas, posle 4 dana. Donela nasa posta, nisam nista dodatno platio, ni pdv. Btw isti dan kada sam narucio spigen iz Poljske sam narucio i sa shoppstera neku sitnicu, i bila je spremna za isporuku odma u ponedeljak, ali jos nije stigla. Tako da je brze iz Poljske da stigne nego domace kurirske sluzbe da donesu nesto.

Nazad
Vrh Dno