Šta je novo?

Xiaomi Mi Box S - iskustva, problemi, rešenja

Šta je ovo nigde na stanju nema Xiaomi TV Box S (3rd Gen)?
Smara me čovek da kupi pa da mu sve ispodešavam, kad ono nigde nema po prodavnicama. 🙂
A neće sa KP da kupuje. 😀

Jel ima neko neki info u vezi dostupnosti?

Ima na zvaničnom xiaomi sajtu (mi.com) za 8500rsd.
Poručio sam u utorak, stigao u četvrtak. Za nove naloge ima 10% popusta, a ima i preko poena da se uzme 799rsd popust.

Edit: Ja ga vijam već 2 nedelje, isto uslužno za prijatelja. Bio je na stanju još u TehnoMedia i Emezzeta za 8500rsd. Na KP, ako je dobavljiv, traže 65-77€.

Ima ga na zvaničnoj mi.com/rs, ali ne i na mi-srbija.rs 🙂

8490 din, do skoro na nekim akcijama po prodavnicama bio 6000-7000 din.

FB-IMG-1781438820501.jpg

Poslednja izmena:
I gen 4 sa 2GB RAM.

Kako je moguće da ne proizvedu neku skuplju plus verziju sa 3Gb, uređaj bi taman prodisao.
Ako im google da licencu po povoljnoj ceni onda mozda i bude. Ali posto google ima svoj Streamer sa 4GB tesko da ce im dati po razumnoj ceni. Mislim da je to razlog zasto ti boxevi idu mahom sa 2Gb, izuzev Onn 4k pro sa 3Gb, ako gledamo isti chipset s905x5m....mada mozda mi je loša teorija, ali drugog objašnjenja nemam. Što kaže čovek što ne bi ubacili bar sa 3Gb pa nek cena bude i malo veća....ali možda je i nestašica ddr4 4gb....

Ima tih launčera na kilo od kad je krenuo AI, ali smaranje oko podešavanja i plaćanja dodatnih funkcija, tako da Apps only i to je to. 🙂

Ja sam ovaj Projectivy skinuo kao modovanu apk.. Tako je i instalirao na TV.. Imam sve otključane funkcije i jako sam zadovoljan snjim..

Ja sam ovaj Projectivy skinuo kao modovanu apk.. Tako je i instalirao na TV.. Imam sve otključane funkcije i jako sam zadovoljan snjim..
Meni na 3rd Gen ne dozvoljava da uključim Accessibility za modovane aplikacije, konstantno vraća na disabled. Jedino ako instaliram preko Play Store može da se uključi.

Vidi imaš na YT kako su ljudi otključali Mi Box,nije teško. Kad to uradis otvoriće ti se veče mogućnosti..

rano je za 4. generaciju, realno gledano

Zna neko kako se ulazi u recovery mode na mi box 3rd gen? nešto sam zeznuo kako sam instlirao projectivity launcher pa sam preko ADB išao na disable fabričkog i sada uopšte neće da radi, samo pri uključivanju vrti Google TV logo.
Ima li neka opcija za recovery ili sam ga totalno zeznuo? 😀

Probaj ovako:
1. Isključi box iz struje (izvuci kabl).
2. Na daljinskom drži pritisnuta dugmad Nazad (Back) i Središnje dugme (OK) istovremeno.
3. Dok držiš dugmad, vrati kabl za struju u uređaj.
4. Kada se pojavi Android Recovery ekran, pusti dugmad.
5. Izaberi opciju Wipe data / Factory reset i potvrdite.

Zna neko kako se ulazi u recovery mode na mi box 3rd gen? nešto sam zeznuo kako sam instlirao projectivity launcher pa sam preko ADB išao na disable fabričkog i sada uopšte neće da radi, samo pri uključivanju vrti Google TV logo.
Ima li neka opcija za recovery ili sam ga totalno zeznuo? 😀
To se isto i meni desilo ali sam ja sam pomocu chatgpt i Adb komande, na slepo, uspeo da udjem u recovery i uradim factory reset i jedva oporavim box zbog eto tih launchera. Nije uopšte naivno i izgubio sam posle još dva sata da ponovo vratim sve....

Pa mogao si preko atvTools da ponovo fabricki lahncher vratis na ENABLE, ne bi morao hard reset da radis. Doduse, ako nisi koristio tu app i ne bi mogao jer treba da se odobri povezivanje. Ali svejedno si mogao preko adb komande da isto fanricki launcher vratis na ENABLE. Sve dok je box ukljucen on je povezan na net, posto vidim da ste imali adb pristup.

Nazad
Vrh Dno