Nisam ni znao da su je izbacili u store. Dobro je da su je reklamirali negde (nisu), Orion je na sva zvona to objavio kad su je izbacili na store. 🙂Vidim da niko ne piše, ali od 10. avgusta postoji Apple TV Move aplikacija 😀
Faktički su jedini operater sa Apple TV aplikacijom kod nas (ne računajući Orion koji se gasi).
Kakva su iskustva?![]()
MOVE tvOS App - App Store
Download MOVE tvOS by Telekom Srbija on the App Store. See screenshots, ratings and reviews, user tips and more games like MOVE tvOS.apps.apple.com
Nikakve reklame nigde... ničega.Nisam ni znao da su je izbacili u store. Dobro je da su je reklamirali negde (nisu), Orion je na sva zvona to objavio kad su je izbacili na store. 🙂
Zato sto je Move smecarske aplikacija! Sram ih bilo sta su nam uvalili.Da li neko zna zbog cega na Move tv(smart tv) arena sport kanali idu u manjem osvezavanju, kao da je 25hz(nisam merio)
Na drugom tv na eonu radi normalno
@woxer Proverio, čak sam namerno puštao i niže rezolucije tog kanala (pošto se setih da npr kod Eon stream niže rezolucije tih kanala su 25fps; na Move eto to nije slučaj ) i sve je video sa frame rate 50 fps.Nisu, prebaci sad na arena sport 2 pa ces videti da kosarka Partizan-Bourg ne ide, mozes i arena sport 4 nemci igraju 25hz ja bi rekao
Pa vidim okom nisam slep, evo video pa vidite samiA kako si to utvrdio ako se može znati?
A nemoj me zezati, pa vidi se na snimku sveOko te vara 😁
Proverio si?Izgleda da je kod njih neki problem. Iako piše 50 fps, slika se ponaša kao 25. Kao da su veštački podigli na 50 fps signal koji je izvorno 25 fps.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari