Šta je novo?

Move TV (aplikacija) [nije tema o TV box-u]

evo ja sam instalirao..instalacija nije moguca preko qr koda nego samo preko user i passwd...ali mora se imati free slot za tv...koliko primjecujem za sada, nema neke razlike u odnosu na android ili LG ...

Vidim da niko ne piše, ali od 10. avgusta postoji Apple TV Move aplikacija 😀
Faktički su jedini operater sa Apple TV aplikacijom kod nas (ne računajući Orion koji se gasi).
Kakva su iskustva?
Nisam ni znao da su je izbacili u store. Dobro je da su je reklamirali negde (nisu), Orion je na sva zvona to objavio kad su je izbacili na store. 🙂

Nisam ni znao da su je izbacili u store. Dobro je da su je reklamirali negde (nisu), Orion je na sva zvona to objavio kad su je izbacili na store. 🙂
Nikakve reklame nigde... ničega.
Ovo jeste baš big deal za Apple TV korisnike i jedino ovako mogu konkurenciju naterati da uradi isto.
Teško je i provaliti jer nije univerzalna app već moraš ući u developera i videti zasebnu app za osTV.

Da li neko zna zbog cega na Move tv(smart tv) arena sport kanali idu u manjem osvezavanju, kao da je 25hz(nisam merio)
Na drugom tv na eonu radi normalno

Nisu, prebaci sad na arena sport 2 pa ces videti da kosarka Partizan-Bourg ne ide, mozes i arena sport 4 nemci igraju 25hz ja bi rekao

Nisu, prebaci sad na arena sport 2 pa ces videti da kosarka Partizan-Bourg ne ide, mozes i arena sport 4 nemci igraju 25hz ja bi rekao
@woxer Proverio, čak sam namerno puštao i niže rezolucije tog kanala (pošto se setih da npr kod Eon stream niže rezolucije tih kanala su 25fps; na Move eto to nije slučaj ) i sve je video sa frame rate 50 fps.

Ovo "cudo" ne pamti koji si poslednji kanal gledao ili ima neko podesavanje? Move za Google TV je u pitanju

Tv Tcl c805 je u pitanju, i da je do rezolucije ne bi Arena premium radili normalno, na svima bi bio problem

TCL je poznat po tome da ne prilagodjava refresh rate video materijalu koji pusta.
Probaj na Move boxu.

Ma daj bre radi 2 godine bez problema, i sad svi kanali rade, samo arena sport ne
sad sam probao i na telefonu move app, ista prica, tako da nije i do mene ni do tv

Pa i telefon pušta 50 fps video na 60 Hz refresh rate 😁 kao i gl*pavi "Google TV".

Ali opet arena premium bez problema radi na 50hz i na tel i na tv, a arena sport ne rade

Izgleda da je kod njih neki problem. Iako piše 50 fps, slika se ponaša kao 25. Kao da su veštački podigli na 50 fps signal koji je izvorno 25 fps.

Nazad
Vrh Dno