Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Svakako, ako stvarno želite u A1, i logično je da idete preko agenta, jer oni nude mesece bez naknade, dok je uživo komercijalna ponuda. Ako ne želite, dovoljno je MTS-u reći da se želi ponuda za produžetak. Trenutno je situacija takva da u konačnici ne nude ništa manje nego kada se uspe sa IDP-om, a to je upola cene u toku cele ugovorne obaveze od dve godine.
Kome da tražim tu ponudu? Ja bih mogao da predjem na yettel, imam računicu, ali ako bih dobio 24 50 kod mts možda i ne bih. Ranije sam tražio IDP broj prvi dan posle isteka ugovora i zvali su me sa ponudom, kako sada da postpim?

Idi samo u A1 i potpisi zahtev za prelazak u A1 i čekaj poziv iz mts-a, isti postupak je sada za Box pakete kao i za postpaid pakete.

Kako misliš da mu odbije A1 zahtev za prenos kod njih, ne mogu oni da znaju da li će on istinski da predje ili neće, kakva zloupotreba akou neko ponudi bolje uslove od onog drugog.

Kako misliš da mu odbije A1 zahtev za prenos kod njih, ne mogu oni da znaju da li će on istinski da predje ili neće, kakva zloupotreba akou neko ponudi bolje uslove od onog drugog.
Zato što su neki pisali nisam siguran da li je za mobilnu telefoniju ili optiku, da su čoveku odbili da podnesu zahtev za prenos u drugu mrežu, zbog zloupotrebe dobijanja boljih benefita ( popust ) kod trenutnog operatora nakon podnetog zahteva, zato što većina uopšte ne prenese broj u A1 SRB nego ostane u Yettelu ili mt:s-u,...

Za to ne znam, pišu ljudi svašta ali to ti niko ne može zabraniti da preneseš broj ili paket jer je to po zakonu i to ne mogu da znaju da li ces ti preci ili ne, to je tvoja slobodna volja i bolja ponuda za ostanak naravno jer drugačije ne može. Ja sam sa kegom pre nekih mesec dana išli u A1 da uradi prenos broja iz mts-a, niko ništa nije pitao, dali karticu, potpisao zahtev za prenos i sve što ide uz to, čovek prihvatio mts ponudu jako dobru za 5icu M i ostao. Zna se šta se radi kada vam neko tako nešto zabrani pri prenosu, prijavi se i ta firma i to lice koje nije hteo da odobri prenos.

Znam samo da se najbolje ponude dobijaju ako uradiš prenos u A1.

Verovatno zato što tamo gde ima optiku A1 onda daje 24 50 ali kod mene nema provereno optike njihove i onda kad idu preko telekomove optike mogu da daju 12 50, a mts sigurno to zna. Odnosno zna da ne mogu da dobijem bolje od 12 50.

Svi oni koriste mts optiku, nemaju ni Yettel ni A1 svoju optički infrastrukturu.

Yettel mi odgovara više zato što ima kanale N1 Nove, i ima deezer sve vreme ugovorne obaveze

Svi oni koriste mts optiku, nemaju ni Yettel ni A1 svoju optički infrastrukturu.
Nije tačno, jer nije logično, zašto bi se proveravalo onda da li na lokaciji na kojoj tražiš priključak postoji A1 optika?

Razgovaramo argumentovano, nema ljutnje, može bilo ko da protvrdi da A1 radi svoju optiku, a drugo zašto bi proveravali da li ima optike na lokaciji ako korste samo telekomovu optiku? nema ljutnje samo razgovaramo, da ne donosimo pogrešne zaključke.

Kome da tražim tu ponudu? Ja bih mogao da predjem na yettel, imam računicu, ali ako bih dobio 24 50 kod mts možda i ne bih. Ranije sam tražio IDP broj prvi dan posle isteka ugovora i zvali su me sa ponudom, kako sada da postpim?
Prelistaj poslednjih par stranica naćićeš odgovor

Razgovaramo argumentovano, nema ljutnje, može bilo ko da protvrdi da A1 radi svoju optiku, a drugo zašto bi proveravali da li ima optike na lokaciji ako korste samo telekomovu optiku? nema ljutnje samo razgovaramo, da ne donosimo pogrešne zaključke.
Tako je, imaju svoju ali uglavnom iznajmljuju. Kako sam ja cuo i to sto iznajmljuju od MTS-a imaju neke dve vrste pa od toga zavisi da li mogu da ti ponude 6 ili 9 meseci po dinar (navodno jedna je skuplja od druge). Na svojoj, A1 infrastrukturi moze da se dobije 12 meseci po dinar.

Zato što su neki pisali nisam siguran da li je za mobilnu telefoniju ili optiku, da su čoveku odbili da podnesu zahtev za prenos u drugu mrežu, zbog zloupotrebe dobijanja boljih benefita ( popust ) kod trenutnog operatora nakon podnetog zahteva, zato što većina uopšte ne prenese broj u A1 SRB nego ostane u Yettelu ili mt:s-u,...
Kakva zloupotreba, to se zove konkurencija i bolji uslovi a za to sto bez osnova nece da mu "odrade" prelaz u A1 mogu biti kaznjwni od strane inspekcije i Ratela, al moras da im se obratis i objasnis situaciju.
Evo ja zelim da predjem u A1 sa Mts i posto se A1 mora obratiti Mts za to, agent iz Mts me zove i ponudi bolje uslove na sta bih pristao da ostanem u Mts i sta je tu tacno zloupotreba? Ti si hteo da predjes u A1 jer si dobio te uslove a onda su te zvali iz Mts i dali ti jos bolje uslove i ti pristajes na to. Ima situacija gde ti nikakvi uslovi Mts ne odgovaraju tj resio si da ih izbrises i cao prelazis u A1.
To nije zloupotreba kako kazes vec cista konkurencija za bolje tvoje uslove.
To A1 niti bilo koji ISP ne sme da radi.

Nazad
Vrh Dno