Logično kad je taj ruter kršJa danas ubacih moju po prvi put u model, ZTE mf293, smesne brzine, sutra probam drugi.
otprilike 30dana moze da ostaje kredit da budes siguran ne brise se meni se desavalo da dan dva promasim cim uplatis odma se net ukljucuje ako je predhodno bio ugasenSta se desi ako se uplacuje po 3 Eura mesecno za produzenje kartice i onda se promasi za koji dan tj. mesec. Da li uplaceni kredit nestaje ili po ponovnom uplacivanju sve nastavlja da radi kako je bilo. Zanima me da nekako ne istekne vaznost kartice pa mora sve iz pocetka da se radi. Licno, vise mi odgovara varijanta sa 20 EUr extra pa si miran celu godinu. Posto mi je ovo prva godina da produzavam, kako prilikom uplate da kazem da hocu da uplatim exttra 20 EUR za produzenje validnosti kartice
Sms se salje , ali mislim da mozes i pozivom kontkat centra.Sta se desi ako se uplacuje po 3 Eura mesecno za produzenje kartice i onda se promasi za koji dan tj. mesec. Da li uplaceni kredit nestaje ili po ponovnom uplacivanju sve nastavlja da radi kako je bilo. Zanima me da nekako ne istekne vaznost kartice pa mora sve iz pocetka da se radi. Licno, vise mi odgovara varijanta sa 20 EUr extra pa si miran celu godinu. Posto mi je ovo prva godina da produzavam, kako prilikom uplate da kazem da hocu da uplatim exttra 20 EUR za produzenje validnosti kartice

Meni ni posle tri nije ponistio i broj1 mesec vazi pllan i kredit. Samo se blokira saobracaj na broju ako se ne uplati u naredna dva meseca sve se poništava i broj prelazi u fazu isključenja
Bolje reci koji kanali te zanimaju, pa proverim.Hajde ako ima neko kome se da, da napiše koji su tv programi uključeni u Move TV nalog (koji se dobija free uz Turist pakete)?
Hvala
Meni se nekoliko puta desilo da mi se m:tel eSIM zakači na Yettel mrežu, ali se samo zakači, ništa ne funkcioniše. Ne znam razlog, ali sam na kraju podesio da se ručno uvek kači na mts mrežu i od tada nije bilo problema.Jel imate problem sa pristupom 4g telekom mrezi mozda? 2G normalno hoce da pristupi, 4G ne, kaci se na yettel radije.
ja sam imao isti problem. prvo izabereš mts mrežu, nudi 2g i 3g čini mi se. onda prebaci na automatiku, meni je tek onda prepoznao 5g. zte ruter u pitanju.Jel imate problem sa pristupom 4g telekom mrezi mozda? 2G normalno hoce da pristupi, 4G ne, kaci se na yettel radije.
Verovatno se plaća sim, esim ne znam trebalo bi besplatno ako prebacuješ na drugi telefon i slično ali mora biti ugašen u prethodnom ako oni ugase karticu pa to izdaju novu verovatno se plaća...znači i da će sve aktivno plaćeno biti deakrovirano verovatnorecimo ako se izgubi esim ili sim ili telefon da li ce zameniti besplatno ili se kupuje nova?
ZTE i kod mene pravi problem, pisao tehničkoj, vudećemo dal će i kada kinezi nešto i da reše.ja sam imao isti problem. prvo izabereš mts mrežu, nudi 2g i 3g čini mi se. onda prebaci na automatiku, meni je tek onda prepoznao 5g. zte ruter u pitanju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari