Šta je novo?

Trazim najbolju ponudu za mobilne usluge! (pravila u prvom postu)

Početkom septembra istice mts ugovor za postpaid potrebna ponuda za obnovu ugovora ili prelazak u yettel ili A1 (da nije ponuda 20% popusta jer to imamo kod). Bez uredjaja i bez boxa.
Ugovor istice 18.9. i dalje aktuelno.

Danas ističe postpaid UO u A1, potrebna najbolja ponuda za ostanak.

Konacno mi 15.10. istice Super PLAN 4 BELI (fiksna + Net600 + SuperTV + Soko Lite), definitivno gasim MTS i presao bih na A1 ili Yettel. Potrebna mi je ponuda za neki mobilni paket u kombinaciji sa kucnim netom.

Krajem septembra mi ističe ugovor, sa A1, molim ponudu od A1 akvizitera.

Uskoro istice ugovor mts. Potrebna ponuda za produzetak ugovora uz kupovinu uredjaja.

Pozdrav, u oktobru istice ugovor za mobilni u A1, potrebna mi najbolja ponuda za ostanak ili prelazak u neku drugu mrezu. Hvala!

Istekao danas ugovor sa MTS-om, Soko Lite tarifa. Prvenstveno bih želeo da ostanem u MTS (L ili XL tarifa). Naravno, dobrodošle su i ponude drugih operatera. Zahvalan unapred.

Istekao ugovor u mts, Omorika M tarifa je bila. Potrebna ponuda za produzetak ugovora.

Trenutno na A1 prepaid (Mega Plan, istekao) Potrebna ponuda za Postpaid u A1 ili prelazak u MTS.

26.9. Mi ističe ugovorna obaveza u Yettel. Poslednjih nekoliko meseci sam na Yettel Mobile L paketu koji plaćam 1.700 rsd mesečno. Prvenstveno me zanima da ostanem u Yettel i da ako je moguće zadržim iste uslove.

Istekao ugovor u A1. Interesunu me ponude i drugih operatera, iskljucivo popust na tarifu bez kupovine novog uredjaja.

Istekao supruzi yettel 30, zamolio bih za ponude sva 3 operatera. Ne interesuju nas novi uredjaji, samo popust na tarifu.

Ističe mi ugovor u mts, zmaj tarifa može li ponuda za obnovu ugovora. Samo tarifa sa popustom bez telefona. Jagodina

03.10 mi ističe u MTS-u Omorika M. Treba mi produženje ugovora na 5s, bez boxa, bez uređaja.

10.09.2026. ističe ugovor kod MTS - Optika - BOX 4 plavi (Fix+ Net400 + TV + Omorika M), MTS - Popust za produzenje ugovora ili Yettel ponuda za selidbu svih usluga. Šabac.

Ističe ugovor i popust od 50% za Yettel 20 8.10.2026. pa bih prešao na Yettel 40. Ako može opet ponuda 50% na 24 meseca za nastavak saradnje?

Yettel. UO za jedan broj ističe danas, za drugi za oko mesec dana. Ponuda za ostanak u Yettel-u ili prelazak u A1.

Pozdrav, ugovor sa MTS-om mi je istekao. Molim za ponudu za dva broja prilikom prelaska u A1.

Takodje, ugovor (neo super) sa A1 istice 12.9, zeleo bih ponudu za produzenje ugovora, ili ponudu za prelazak kod drugog operatera. Hvala.

Krajem meseca (26.09) mi ističe UO u NEO Super tarifi pa bih zamolio za ponudu u vidu obnove tarife i ostanka u A1 mreži.

Istice mi ugovor (27.9.) u Yettelu, zeleo bih ponude. Ponuda za ostanak u Yettelu, ili prelazak u A1.

Pozdrav
Potrebna mi je ponuda za ostanak u mts (ugovor ističe 06.09) sa postpaid brojem koji je trenutno u Soko Lite.
Isto tako sa ovaj broj (zajedno sa fiksnim brojem) bi eventualno prebacio u A1 pa tražim ponudu i sa te strane
Hvala
Istekao ugovor
Niko se sa foruma zbog ovoga posta nije javio.
Ni iz mts ni iz A1...
Ne znam kakva je situacija sa ostalima sa foruma koji su se ovde javili (da li ih je oko zbog toga pozvao) ali u poslovnicama ili preko call centra nude minimum.
U svakom slučaju nada umire poslednja

Nazad
Vrh Dno