Šta je novo?

Ručni akumulatorski alati - bušilice, brusilice, trimeri, čekići...

Najveća razlika između smart baterije i obične baterije su baterijske ćelije koje se unutra koriste. Smart koriste 21700 ćelije koje su deblje, i daju jaču maksimalnu amperažu/snagu od običnih kod uređaja koji su žedni struje.

Ta bluetooth opcija je po meni fenseraj, možeš da pratiš parametre uređaja na pametnom telefonu preko aplikacije, za uređaje koji podržavaju bluetooth. Mogu se podešavati neke stvari, na primer: trajanje svetla, jačina svetla, uključiti/,isključiti antikickback itd... Može se update-ovati firmware uređaja, što se pokazalo kao najopasnija opcija jer previše često update brickuje savršeno ispravan uređaj.

Jedina stvarno korisna funkcija tog bluetooth-a koju ja vidim a da nije fenseraj, je kada se koristi baterijski uređaj povezan na crevo Parkside radioničkog usisivača, recimo šljaferica: glačaš neku dasku/gredu i kako kreneš da radiš, usisivač se sinhronizovano pali, to je zapravo korisno, ostalo je po meni fenseraj, i ljudi ih kupuju mahom zbog veće snage i većeg kapaciteta.

Nazad
Vrh Dno