Onda nemaš update pa se ne isplati.Kako ovaj fajl ubaciti u Nuvio
Ja ne primetih neku razliku razliku na bosanskom u odnosu na srpskiNije mi problem engleski. Voleo bih da ima srpska latinica. Bosanski je jedini, što je smešno, ali znam da je tamo neki Aljo i vedri oko prevoda itd.
Pa takav je dogovor od početkaali to možemo da ispeglamo u nekom od narednih ažuriranja
Ako se ja dobro sećam, nikada nisu imali paypal? Uvek sam plaćao karticom.Када сам кликнуо на плати одмах ми је избацио наведену поруку из претходног поста. И када су скинули пејпал?
Stvarno je najbolji Wuplay, steta sto je prisutan samo za TV sistemeStigao novi wuplay apdejt
v0.9.1-beta donosi drugu rundu visual/UI redizajna sa fokusom na novi ekran za detalje i unapređenja plejera
Ključne novine:
Novi "Details" ekran: Podrazumevani prikaz sa punim ekranom za epizode, glumačku ekipu, slične naslove i strimove. Proširene kartice prikazuju budžet, prihode, mreže i ključne reči (koje sada deluju kao filteri za pretragu).
Integracija ocena i recenzija: Dodate su IMDb ocene za svaku epizodu/sezonu (osvežavaju se dnevno), Trakt recenzije (sa opcijom sakrivanja spojlera) i nov sistem ocenjivanja sadržaja ("Not for me" / "I like this" / "Love this!").
Poboljšanja plejera: Redizajniran birač strimova, dodata "Quick Settings" fioka (izvor epizode, zamućivanje sličica neučitanih epizoda, max bitrate) i novi Frost UI elementi.
Filteri i stabilnost: Ključne reči su sada prilagođene starosnoj dobi (Kids / 13+ / 17+), rešen je problem prikaza neprimerenih reči na dečijim profilima i ispravljene greške u titlovima i UI rešetki.
Nema veze, svakako je najveći gušt gledati na TV ekranima.steta sto je prisutan samo za TV sisteme
Meni je odličan do 0.80 verzije. Ne znam šta više ljudima treba, samo će još više da ga napravi na bloat.Samo da ne čačka previše 😃 vidim na sub-u mu već traže kojekakve plugin-ove i ostale nepotrebne stvari 🙄 ali pretpostavljam da će mu fokus ostati na performansama
Kategorije je doveo do perfekcije bez bilo kakve potrebe za dodatnim katalozima/adonima
Nema veze, svakako je najveći gušt gledati na TV ekranima.
Moze link i dlai radi na android phone?Stigao u update za Nuvio Fork v0.91. Radi odlicno.
Meni samo treba da napravi normalan UI za pretragu. Imam daljinac sa fizičkom tastaturom i jedino na WuPlay ne mogu da kucam na njoj nego moram da nabadam sitna slovca u onom meniju u gornjem desnom ćošku. Sve, sve, ali to je previše. xD Plus, evo sad sam apdejtovao na najnoviju verziju i radi mi sporije od Nuvia, osećam neke zadrške, seckanja...Samo da ne čačka previše 😃 vidim na sub-u mu već traže kojekakve plugin-ove i ostale nepotrebne stvari 🙄 ali pretpostavljam da će mu fokus ostati na performansama
Kategorije je doveo do perfekcije bez bilo kakve potrebe za dodatnim katalozima/adonima
Probaj sa force stop & clear cache, trebalo bi da prodiše.Meni samo treba da napravi normalan UI za pretragu. Imam daljinac sa fizičkom tastaturom i jedino na WuPlay ne mogu da kucam na njoj nego moram da nabadam sitna slovca u onom meniju u gornjem desnom ćošku. Sve, sve, ali to je previše. xD Plus, evo sad sam apdejtovao na najnoviju verziju i radi mi sporije od Nuvia, osećam neke zadrške, seckanja...
Mobile:Moze link i dlai radi na android phone?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari