Šta je novo?

RealDebrid, TorBox, Playeri (WuPlay, Nuvio) i slicno

Ima bosanska verzija oficijelno kome je problem engleski.

Nije mi problem engleski. Voleo bih da ima srpska latinica. Bosanski je jedini, što je smešno, ali znam da je tamo neki Aljo i vedri oko prevoda itd.

Koliko se ja sjećam još na početku kad je krenuo Nuvio u nekim prvim verzijama bio je Srpski jezik poslije su ga izbacili, zašto pojma nemam

PR je prihvaćen, što znači da će verovatno biti aktivan u sledećoj verziji.

Dok sam testirao build primetio sam da ima mesta gde je AI bukvalno preveo neke stvari i gde je nezgrapno, ali to možemo da ispeglamo u nekom od narednih ažuriranja. Ako neko bude koristio prevod i primeti problem ili tekst koji može da se popravi, pišite pa ćemo u nekom trenutku dodati sve ispravke na gomili.

Update - TV Beta 0.8.12 sa srpskim prevodom
skupite šta nevalja i postavite ceo string a ispod ispravljen

Да ли је неко скоро продужавао претплату за РД? Данас ми истекла претплата и одем да продужим кад оно нема више опције за пејпал, одаберем да платим картицом кад ни то неће, избаци ми да је трансакција одбијена и да пробам неком другом методом плаћања јер сумњају на превару. Зна ли неко о чему се ради?

nisam skoro, ali pogledao sam sada i sve je kao i pre na sajtu, trebalo bi da radi. Da li si uneo karticu i odmah ti je odbijeno ili tek nakon sto je pokusano placanje (RD Koliko se secam radi sa 3DS autentikacijom)?

Када сам кликнуо на плати одмах ми је избацио наведену поруку из претходног поста. И када су скинули пејпал?

Када сам кликнуо на плати одмах ми је избацио наведену поруку из претходног поста. И када су скинули пејпал?
Ako se ja dobro sećam, nikada nisu imali paypal? Uvek sam plaćao karticom.

Ух, сад си ме бацио у ребус али чини ми се да сам пејпал због тога и отворио. Ево и данас пробао пар пута да уплатим и мрка капа.

Ja sam početkom leta imao mali problem sa uplatom za RD. Odbijeno mi je plaćanje Visa karticom. Ponovio sam proceduru i izabrao Google Pay kao način plaćanja i to je prošlo.

На крају сам морао то и да урадим.

Stigao novi wuplay apdejt

v0.9.1-beta donosi drugu rundu visual/UI redizajna sa fokusom na novi ekran za detalje i unapređenja plejera

Ključne novine:
Novi "Details" ekran: Podrazumevani prikaz sa punim ekranom za epizode, glumačku ekipu, slične naslove i strimove. Proširene kartice prikazuju budžet, prihode, mreže i ključne reči (koje sada deluju kao filteri za pretragu).

Integracija ocena i recenzija: Dodate su IMDb ocene za svaku epizodu/sezonu (osvežavaju se dnevno), Trakt recenzije (sa opcijom sakrivanja spojlera) i nov sistem ocenjivanja sadržaja ("Not for me" / "I like this" / "Love this!").

Poboljšanja plejera: Redizajniran birač strimova, dodata "Quick Settings" fioka (izvor epizode, zamućivanje sličica neučitanih epizoda, max bitrate) i novi Frost UI elementi.

Filteri i stabilnost: Ključne reči su sada prilagođene starosnoj dobi (Kids / 13+ / 17+), rešen je problem prikaza neprimerenih reči na dečijim profilima i ispravljene greške u titlovima i UI rešetki.

Stigao novi wuplay apdejt

v0.9.1-beta donosi drugu rundu visual/UI redizajna sa fokusom na novi ekran za detalje i unapređenja plejera

Ključne novine:
Novi "Details" ekran: Podrazumevani prikaz sa punim ekranom za epizode, glumačku ekipu, slične naslove i strimove. Proširene kartice prikazuju budžet, prihode, mreže i ključne reči (koje sada deluju kao filteri za pretragu).

Integracija ocena i recenzija: Dodate su IMDb ocene za svaku epizodu/sezonu (osvežavaju se dnevno), Trakt recenzije (sa opcijom sakrivanja spojlera) i nov sistem ocenjivanja sadržaja ("Not for me" / "I like this" / "Love this!").

Poboljšanja plejera: Redizajniran birač strimova, dodata "Quick Settings" fioka (izvor epizode, zamućivanje sličica neučitanih epizoda, max bitrate) i novi Frost UI elementi.

Filteri i stabilnost: Ključne reči su sada prilagođene starosnoj dobi (Kids / 13+ / 17+), rešen je problem prikaza neprimerenih reči na dečijim profilima i ispravljene greške u titlovima i UI rešetki.
Stvarno je najbolji Wuplay, steta sto je prisutan samo za TV sisteme

Samo da ne čačka previše 😃 vidim na sub-u mu već traže kojekakve plugin-ove i ostale nepotrebne stvari 🙄 ali pretpostavljam da će mu fokus ostati na performansama
Kategorije je doveo do perfekcije bez bilo kakve potrebe za dodatnim katalozima/adonima
steta sto je prisutan samo za TV sisteme
Nema veze, svakako je najveći gušt gledati na TV ekranima.

Samo da ne čačka previše 😃 vidim na sub-u mu već traže kojekakve plugin-ove i ostale nepotrebne stvari 🙄 ali pretpostavljam da će mu fokus ostati na performansama
Kategorije je doveo do perfekcije bez bilo kakve potrebe za dodatnim katalozima/adonima

Nema veze, svakako je najveći gušt gledati na TV ekranima.
Meni je odličan do 0.80 verzije. Ne znam šta više ljudima treba, samo će još više da ga napravi na bloat.

Stigao u update za Nuvio Fork v0.91. Radi odlicno.

Meni samo treba da napravi normalan UI za pretragu. Imam daljinac sa fizičkom tastaturom i jedino na WuPlay ne mogu da kucam na njoj nego moram da nabadam sitna slovca u onom meniju u gornjem desnom ćošku. Sve, sve, ali to je previše. xD Plus, evo sad sam apdejtovao na najnoviju verziju i radi mi sporije od Nuvia, osećam neke zadrške, seckanja...

Meni samo treba da napravi normalan UI za pretragu. Imam daljinac sa fizičkom tastaturom i jedino na WuPlay ne mogu da kucam na njoj nego moram da nabadam sitna slovca u onom meniju u gornjem desnom ćošku. Sve, sve, ali to je previše. xD Plus, evo sad sam apdejtovao na najnoviju verziju i radi mi sporije od Nuvia, osećam neke zadrške, seckanja...
Probaj sa force stop & clear cache, trebalo bi da prodiše.
Što se tiče tastature, kapiram da ti je problem ali meni jedino wuplay nudi rezultate tokom kucanja. Doduše, ne sećam kako je na nuviu to odrađeno.

Moze link i dlai radi na android phone?
Mobile:

TV beta

***nije fork pomesao sam sa oficijelnom beta verzijom.

Nazad
Vrh Dno