Šta je novo?

World of Tanks

Evo ja presao na WT, i mogu reci da posle 5-6 nivoa, WT i WOT su iste igre, neverovatno, isti problemi, isto sve.

Tako da ko je mislio da postoji alternativa, na zalost ne. 🙂

Zalosno je stvarno.

Dokle god placamo, takve ce i ostati

Onslaught nekako mnogo lakši. U par partija sa object 430u obrnu preko 5k dmg. Tu se tek vidi moć 430u kada se igra 7 na 7 i kada se ispred tebe nadje 1 do 2 tenka a ne 4-5 kao kada igraš 15 vs 15 😀

Pitanje za prisutne jel neko ima problema da unutar igre pogleda statistiku?

Ma da, dao sam jos malo vremena WT-u i definitivno igre su preslikane na visim tierima.

Timovi koji nestanu
10+ uzastopnih poraza (gde sam ja u vrhu nekim cudom, sad zamislite ja noob juce poceo da igram a prvi...)

Tako da, igre definitivno nisu rigovane, ali su pokrsene do srzi same, i "random" ne funcionise sa ovakvim izborom igraca u obe igre.

Neki vid skill based je required.

Ljudi, ja sa lajt tenkovima nemam pojma. Iako sam kada sam krenuo davno, sa lajt tenkvoima dominirao.

Sad sam krenuo da pičim sa arty, malo da se podsetim i u početku me nerviralo ali sad je bolje i bolje.

Nope. Ulazio prethodnih par dana...da igram onaj Mirni i malo Onslaught, nikakvih problema sa statistikom. Još imam i modove neke instalirane - bez problema sa statistikom.

Plava sam ikonica u igri na object 261, šta ću, malo wot algoritam ne gleda da sam ja mojima pomagao da prežive pa ih zakačilo malo da i oni budu ošamućeni xD

Sad moram da gadjam tenkove i da baš gledam kome treba pomoć, pri tome da ih slučajno ne zakačim opet.

Nisam igrao ne pamtim, instalirao danas, dosadno mi nemam sta da igram, usao u igru, 12:0 roku od 2 minuta, alt+f4 uninstall. Mislim da je ovo bilo najbrzi uninstall do sada. 😂

I ja sam baš batalio igru. Nekako sada shvatam da mi se igra tokom hladnih meseca xD

Sada kada je leto, nema potrebe da budem pored računara.

sto me smorise, u ovakvoj partiji sa artiljerijom (svi cekalice, ja samo ciljam) osta jedan izviđac da ga nisam ja ubio i ode u nereseno...

prc mi.webp

e ova je bila dobra partija... svima sam se prisunjao iza ledja i sve sem poslednjeg sam ih s ledja pobio i iznapucao... 🙂

ta da.webp

1788338273240.webp
Nova opcija u setingsu, tj dvije.
Možda mi je baš ovo trebalo.

za sta?

Ironičan sam.

А што су звук топа уништили. Као из пушке да опалиш.

KAKO se gasi intro pred bitku, onaj rotacioni video prikaz tenkova pred bitku, cim se klikne na start bitke?

Podešavanje grafike, detalji pa dole imaš spotlight da ugasiš.

E HVALA ti, veliko hvala.

Zaista je wot mnogo mnogo losa igra... Toliko problema i nebalansa ima, toliko losih mapa... WG nema vise ljudi koji znaju da poprave nesto. Ovaj pec je unistio igru jos 20% sigurno ako ne i vise! Po meni jednostavno ako nemas barem 1200dmg po partiji avg ne mozes da igras veci tir od 8 i cao... Znaci 90% igraca su oko 3000wtr i avg dmg 500 i udju u t10 i naprave nista, i samo tebi smetaju i gurkaju te jer ne znaju gde se nalaze!

Prilozi

• shot_036.webp
    shot_036.webp
    102.6 KB · Pregleda: 23
  • shot_037.webp
    shot_037.webp
    101.8 KB · Pregleda: 10
  • shot_038.webp
    shot_038.webp
    101.5 KB · Pregleda: 28
Probaj WT.

Dosta teza igra i zahteva dosta vise znanja, i ona je takodje smece, ali nije kao wot.

WOT bi bio 2.5/10, a WT 4.5/10.

Ali WT ti daje sansu da dominiras i pobedis u mnogim borbama, jer ako imas skil mozes da nosis ogroman deo tima, u WOT-u je to nemoguce to ti me sto ti je od prilike.

Al moras da se naviknes na mehaniku, nema HP i slicnih stvari, jedna granata i gotov si, ili je neprijatelj gotov, sirok raspon oruzija od raketa, raznih topova, bombi pa i dronova, to da ako skines nekog i ustekas se, ako udje u avion moze ta te skine odozgo jer zna gde si, sa druge strane nema nevidljivih tenkova, dosta je realnija igra, imas osecaj tezine tenkova a ne da su igrackice od plastike, pogotovo ako igras reaslistic battles kao ja, a i na sve to imas avione koji kidaju (po meni avioni u ovoj igri su 7.5/10), imas i brodove al to nisam igrao, niti helije.

Sta znam, probaj ako nisi, ja imam utisak kad se vratim na wot da sam dosao u neku ultra jednostavnu igricu poput onih za telefone na google play.

Brat deinstalirao wot, bilo je bzrrrk jer je odigrao 0/7

Nego da vas pitam, da li da zadrzim engleski HT, t9, Contender ili da ga prodam, prebacim posadu sa 2 vestine (druga na oko 92% kod svih) na t10 "otvarač konzervi" (Canopener) ili da na t10 stavim novu posadu (napucanu neku) i zadrzim t9 ?

Canopener je u top 3 najboljih t10 HT u wot. Ako znas da igras hulldown. Sad za ostala pitanja ti ne mogu pomoci, to je vec stvar da li ti lezi t9 ili ne.

Edit

A ta zamalo 2 skila posada i nije nesto da se patis oko toga, da je 4 ili 5 skila pa da se vec pitas.

Na tacno 100toj partiji, 3mark, skoro 10k kombinovano (nazalost izgubili). Iako je realno bas krs tenk, moze da se napravi da bude igriv.

shot_049.webp

Nazad
Vrh Dno