Što se konkretno Silosa tiče, uopšte u komentarima nisam primetila ljude koji seriju porede sa knjigom. Većina gledaoca nisu bili njeni čitaoci, a pretpostavljam da ni knjiga sama po sebi nije imala neku slavu pre same serije.Eto vidiš ja npr nisam čitao Foundation knjige pa i pored toga i kad analiziram seriju samu po sebi ( samo u poređenju sa drugim serijama, bez poređenja sa knjigama) opet dođem do zaključka da je srednje žalosnog kvaliteta (da nije totalno izmišljene Brothers Dawn, Day, Dusk priče i fantastične glume Laure Birn u ulozi Demerzel nego samo ove druge polovine priče bila bi serija totalno đubre) iako eto pojma nemam o svom tom neiskorišćenom potencijalu iz knjiga koji iritira ljude koji jesu čitali i verovatno ne nerviraju skroz druge stvari nego njih. Valjda znam šta jeste a šta nije kvalitetna ili makar zanimljiva i smislena serija...
A Silo serija sveukupno je tek za dlaku malo bolja (tj malo manje loša) od Foundation serije. Iako tu naravno imam svest i o tome koliko su knjige koje sam čitao bolje.
Obe spomenute serije se gledaju u fazonu "eto ništa drugo ne ide tokom leta, pa ajd to ću da izguram dok se ne pojavi nešto bolje". I pored toga što gledam seriju sa niskim očekivanjima uspevaju da me iznenade koliko su "talentovani" da izmisle "bolje nego knjiga".
I meni čitavu ovu sezonu 3 sve jači i jači utisak da se Rebecca Ferguson već smorila od tog lika koji tumači i da samo otaljava posao.
Zavisi u kojim krugovima se krećeš i šta pratiš ili ne od žanrova. Mainstream popularnost definitivno nije imala "Wool" jer je to bilo em "self-published" em je ta što se sad vodi kao prva knjiga je objavljivano u serijalizovanoj formi pa posle skupljeno u omnibus izdanje.a pretpostavljam da ni knjiga sama po sebi nije imala neku slavu pre same serije
Ako ostanem karakter do kraja Dark Matter S02 neću nikad ni počinjati. Žao mi bilo i S01 što sam odgledao do kraja.Apple-ov Dark Matter druga sezona vrte se u krug i ponestaje im ideja.
Kako si mi došao do tog zaključka? 😁Kanda sam jedini kome se nije dopala treća sezona Silo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari