Šta je novo?

Samsung Galaxy S25

Ja, sa druge strane, sve telefone kupujem u Srbiji. Nikad nisam imao reklamaciju. Da ne ureknem!
Pa nije to nutela da je različita recept za različita tržišta.
Pa i ja nisam verovao, dok nisam video indijce kako po 100 postova dnevno kace kako im se pojave zelene linije preko displeja. Fanboyevi odmah krecu pricu kako je eto u Indiji toplo, velika je vrucina i smrdi/bazdi, pa im to pogadja displeje. Kod nas je valjda kao u Svecke, pa nemamo tih problema (barem ja do sada ne samo samsung, nego nijedan tel nisam video sa zelenim linijama).

Bolje 24mp za default kameru nego ove gluposti..

Jel neko primetio da Spen smrdi na "pregorelu plastiku"?
Rekao bih da nije random, jer na 2 telefona je identican slucaj, a na starom notu 8 se ni sada ne oseti.

Jel neko primetio da Spen smrdi na "pregorelu plastiku"?
Rekao bih da nije random, jer na 2 telefona je identican slucaj, a na starom notu 8 se ni sada ne oseti.
Da, više vadim s pen da bih je mirisao nego koristio

Da su ti azurirali pocetni ekran na video bubnja kako se okrece, da li bi smatrao da su ti telefon pretvorili u ves masinu ili cak nesto bolje jer se na ekranu okrece na 2k obrtaja? 😅
Ja imam i Dji Action 2 sa horizon lockom itd varijanta do 45 stepeni ili svih 360 stepeni. Ovo "Veoma mirno" na s25 cikica bez okvira ukljuceno zaista deluje kao akociona kamera. Jos update kada bude bice ta zaokruzena ikona i jos bolje. Ok telefon je veci od male akcione kamere i ne kaci se lako na svasta ali je super ova mogucnost kada ne pones a tel imas. Nije bas primer ves masine realan jer ne mozes telefonom oprati ves lako, ali akcioni snimak mozes napraviti.

Ni jedan telefon nisam kupio u Srbiji od 2000 godine. Dobar prijatelj mi radio do prosle godine u Media Markt u Austriji. Za zapadno trziste ide prva klasa. Austrija, Nemacka, Francuska, Svajcarska Engleska, Italija cela Skandinavija itd. Kod nas kaze u Srbiji dolazi tek treca klasa. Ni jednom nisam imao reklamaciju ni na jedan telefon za 26. godina. Cela porodica kupuje samo u Media Markt ili Cyberport. Nije normalno sta nasi rade a naplaciju kao da je od suvog zlata.
Zaista vjeruješ da je Samsung napravio fabriku koja će da šalje u Srbiju lošije telefone

Nije to samo do telefona, sva tehnika i aparati generalno su u pitanju. Davno je bio jedan baš lep post gde je čovek bukvalno elaborat napisao o kontroli kvaliteta proizvoda, i svemu vezanom za iste.

Ako se prepozna autor ili neko zna o čemu pričam slobodno neka ga ponovo navede

I onda kada iskontorlišu ili slabije iskontorlišu, kažu ovo ćete za Austriju a ovo za Srbiju.
Namjerno karikiram jer znam kako lanci snadbjevanja funkcionišu, a i kontrola kvaliteta mi nije strana (mada nije moj domen).
Za ADRIA područje Samsung šalje identične uređaje. ADRIA je i Slovenija i Hrvatska. Kontrola kvaliteta u EU je mnogo dobra, slična kao u Mađarskoj. Zezam se ista je 🤣

Ja još nisam sebi našao razlog da pređem sa serije 25 na 26.

Više me lijeni prebacivanje (da znam za Smart Switch), i sama pomisao na to, a sa se dobije veoma malo mi je tako odbojna da čekam i dalje.

50e da je razlika razmišljao bih jedino u kontekstu novi će bolje držati cijenu .

Pre bih razmišljao u kontekstu da sa zamenom uredjaja kreće nova garancija, ali ako trenutni uređaj dobro radi, nema izazivanje sreće sa novim, koji će potencijalno praviti probleme. Šta su ti problemi modernog sveta.

Nazad
Vrh Dno