Šta je novo?

Ponuda Yettel Net, Yettel kod Kuće, Yettel Svuda i Yettel Sve paketa, promocije i korisnička podrška

Ako si stari korisnik nemoj se nadati nesto previse jer to je kazna sto si stari korisnik i stalni platisa ali ako podneses zahtev za raskid ugovora onda ti se javi, kako mi je jedan njihov agent objasnio, sluzba za zadrzavanje klijenata, i onda se desava magija, nudeti sve i svasta samo da ostanes kod njih, mozes da dobijes i svih 24 meseca u pola cene ili nekoliko meseci za dinar.
To sto rade je veoma bezobrazno sa njihove strane i najverovatnije, kad mi istekne ugovor, bicu i ja bezobrazan pa necu pristati na njihove ponude nego su otici kod drugog pa svake dve godine menjati provajderi i biti novi korisnik, druge nema i drugacije neces dobiti nikakve benefite.
Logicnije bi bilo da stari korisnici imaju bolje benefine od novih korisnika, a novi da zasluze ali kome to pricati.
Najvise sto su ponudili je Premium paket po ceni Basic i drugi box za 1 din.

Pa da, kao sto sam i napisao do potpisivanja garantuju i obecavaju sve i svasta, posle potpisivanja to vise ne vezi, ko sljivi korisnika sto je potpisao ugovor.

Inace, da informisem sve korisnike Yettel paketa, svi ugovori koji su zakljuceni telefonskim putem i preko meil-a kopiranjem tamo nekog teksta su nistavni, ukoliko krenu da vas muljaju i prevrcu price mozete da raskinete ugovor u bilo kojem trenutku bez placanja penala.
Ugovori bez potpisa ugovornih strana, korisnika i operatera, ne vrede apsolutno nista.
Ne dovodi ljude u zabludu, molin te. Ovo uopste nije tacno.

Član 32

Ako trgovac telefonom pozove potrošača sa namerom da zaključi ugovor na daljinu, mora odmah na početku razgovora da saopšti svoj identitet i da je poziv komercijalne prirode.

Nakon zaključenja ugovora, trgovac mora potrošaču na trajnom nosaču podataka da dostavi:

1. obrazac za odustanak;
  2. propisana obaveštenja iz člana 27;
  3. ugovor ili ispravu o ugovoru, ako je ugovor zaključen usmeno.

Ako elektronski ugovor podrazumeva obavezu plaćanja, trgovac mora jasno da obavesti potrošača o toj obavezi neposredno pre nego što potrošač pošalje porudžbinu.

Ako slanje porudžbine istovremeno znači prihvatanje obaveze plaćanja, to mora biti jasno naznačeno na porudžbini ili dugmetu/funkciji kojom se porudžbina šalje.

Ako trgovac ne ispuni tu obavezu, ugovor ili porudžbenica ne obavezuju potrošača.

Ne dovodi ljude u zabludu, molin te. Ovo uopste nije tacno.
To sto sam napisao nisam rekao ja nego pravnici/advokati, ako te pravnici/advokati dovode u zabludu onda ne znam sta da ti kazem.
Ako sa ugovor sklapa elektronski onda mora postojati i elektronski potpis sa obe strane, a ko od obicnih gracana ima elektronski potpis, nema niko.
Ugovori bez potpisa su nevazeci.

@zexxxx
Kao niko nema elektronski potpis? Ja lično ne poznajem nikoga ko nema. Čak i moja komšinica od 81 godinu ima elektronski potpis.
Mada meni nikad nisu tražili el.potpis kad sam sklapao ugovore na daljinu nego samo potvrdu putem sms-a ili mejla

Kakve su vam ovo fore, istice mi ugovor za 15 dana, odem u poslovnicu da vidim sta mi nude za obnovu, kaze devojka koja radi da trenutno ne radi sistem za obnovu ugovora, da dodjem za 15 dana do tada ce da proradi, a na faci joj se vidi da laze.
Pre dve godine su me zvali dva meseca ranije, nema veze sto ugovor nije istekao moze da se obnovi i sve radi.
Znaci jedna velika katastrofa od poslovanja.

To sto sam napisao nisam rekao ja nego pravnici/advokati, ako te pravnici/advokati dovode u zabludu onda ne znam sta da ti kazem.
Ako sa ugovor sklapa elektronski onda mora postojati i elektronski potpis sa obe strane, a ko od obicnih gracana ima elektronski potpis, nema niko.
Ugovori bez potpisa su nevazeci.
Ok, tuzi ih. PS. Srecno na sudu.

Nazad
Vrh Dno