Šta je novo?

Ponuda Yettel Net, Yettel kod Kuće, Yettel Svuda i Yettel Sve paketa, promocije i korisnička podrška

Ako si stari korisnik nemoj se nadati nesto previse jer to je kazna sto si stari korisnik i stalni platisa ali ako podneses zahtev za raskid ugovora onda ti se javi, kako mi je jedan njihov agent objasnio, sluzba za zadrzavanje klijenata, i onda se desava magija, nudeti sve i svasta samo da ostanes kod njih, mozes da dobijes i svih 24 meseca u pola cene ili nekoliko meseci za dinar.
To sto rade je veoma bezobrazno sa njihove strane i najverovatnije, kad mi istekne ugovor, bicu i ja bezobrazan pa necu pristati na njihove ponude nego su otici kod drugog pa svake dve godine menjati provajderi i biti novi korisnik, druge nema i drugacije neces dobiti nikakve benefite.
Logicnije bi bilo da stari korisnici imaju bolje benefine od novih korisnika, a novi da zasluze ali kome to pricati.
Najvise sto su ponudili je Premium paket po ceni Basic i drugi box za 1 din.

Pa da, kao sto sam i napisao do potpisivanja garantuju i obecavaju sve i svasta, posle potpisivanja to vise ne vezi, ko sljivi korisnika sto je potpisao ugovor.

Inace, da informisem sve korisnike Yettel paketa, svi ugovori koji su zakljuceni telefonskim putem i preko meil-a kopiranjem tamo nekog teksta su nistavni, ukoliko krenu da vas muljaju i prevrcu price mozete da raskinete ugovor u bilo kojem trenutku bez placanja penala.
Ugovori bez potpisa ugovornih strana, korisnika i operatera, ne vrede apsolutno nista.
Ne dovodi ljude u zabludu, molin te. Ovo uopste nije tacno.

Član 32

Ako trgovac telefonom pozove potrošača sa namerom da zaključi ugovor na daljinu, mora odmah na početku razgovora da saopšti svoj identitet i da je poziv komercijalne prirode.

Nakon zaključenja ugovora, trgovac mora potrošaču na trajnom nosaču podataka da dostavi:

1. obrazac za odustanak;
  2. propisana obaveštenja iz člana 27;
  3. ugovor ili ispravu o ugovoru, ako je ugovor zaključen usmeno.

Ako elektronski ugovor podrazumeva obavezu plaćanja, trgovac mora jasno da obavesti potrošača o toj obavezi neposredno pre nego što potrošač pošalje porudžbinu.

Ako slanje porudžbine istovremeno znači prihvatanje obaveze plaćanja, to mora biti jasno naznačeno na porudžbini ili dugmetu/funkciji kojom se porudžbina šalje.

Ako trgovac ne ispuni tu obavezu, ugovor ili porudžbenica ne obavezuju potrošača.

Ne dovodi ljude u zabludu, molin te. Ovo uopste nije tacno.
To sto sam napisao nisam rekao ja nego pravnici/advokati, ako te pravnici/advokati dovode u zabludu onda ne znam sta da ti kazem.
Ako sa ugovor sklapa elektronski onda mora postojati i elektronski potpis sa obe strane, a ko od obicnih gracana ima elektronski potpis, nema niko.
Ugovori bez potpisa su nevazeci.

@zexxxx
Kao niko nema elektronski potpis? Ja lično ne poznajem nikoga ko nema. Čak i moja komšinica od 81 godinu ima elektronski potpis.
Mada meni nikad nisu tražili el.potpis kad sam sklapao ugovore na daljinu nego samo potvrdu putem sms-a ili mejla

Kakve su vam ovo fore, istice mi ugovor za 15 dana, odem u poslovnicu da vidim sta mi nude za obnovu, kaze devojka koja radi da trenutno ne radi sistem za obnovu ugovora, da dodjem za 15 dana do tada ce da proradi, a na faci joj se vidi da laze.
Pre dve godine su me zvali dva meseca ranije, nema veze sto ugovor nije istekao moze da se obnovi i sve radi.
Znaci jedna velika katastrofa od poslovanja.

To sto sam napisao nisam rekao ja nego pravnici/advokati, ako te pravnici/advokati dovode u zabludu onda ne znam sta da ti kazem.
Ako sa ugovor sklapa elektronski onda mora postojati i elektronski potpis sa obe strane, a ko od obicnih gracana ima elektronski potpis, nema niko.
Ugovori bez potpisa su nevazeci.
Ok, tuzi ih. PS. Srecno na sudu.

Koja je fora sa ovim, po isteku UO podneseš zahtev da te prebace na pripejd? Ne prebacuješ broj kod drugog operatera?
Fora je u tome da 4-5 meseci budes na pripejdu i onda mozes dobiti dobru ponudu za postpejd, na primer 50% popusta za paket svih 24 meseca.
Ali sve u svemu to je retardirano poslovanje svih operatera o kojem nema smisla vise diskutovati i trositi reci.
Najbolja opcija je prebacivati se svake dve godine od jednog do drugog operatera jer drugacije neces dobiti dobru ponudu, novi korisnici imaju sve moguce povoljnosti, dok stare korisnike kaznjavaju sa bezobrazno losim ponudama pa tako svake dve godine budes novi korisnik i imas povoljnosti.
Kad ne moze drugacije onda mora tako.

Imam prepaid broj u mts-u, hteo bi da prenesem broj na postpaid yettelu.

Da li nakon prenosa broja mogu da dobijem paket yettel extra+ ili bilo koji drugi paket do 1000 din?

Imam prepaid broj u mts-u, hteo bi da prenesem broj na postpaid yettelu.

Da li nakon prenosa broja mogu da dobijem paket yettel extra+ ili bilo koji drugi paket do 1000 din?
Nadji nekog Yettel Agenta i garantovano dobijas neki benefit,jedan kolega sa foruma hteo iz A1 u Yettel covek mu ponudio da bira.Bilo koji Yettel paket uz 50% popusta samo da oredje,i nije hteo zbog nekog paketa u A1 3 meseca po dinar resto 50% popust...drugi opet presao iz MTS-a uzeo tadasnji Yettel 30 uz 50%,ko zna svako bira sta zeli.

Krajem ovog meseca mi ističe ugovorna obaveza. Jel ima nekih promocija, kako bi produžila ugovor i ostala Vaš korisnik?

@Yettel Srbija, da se i ja prijavim na vreme za isti tretman. 😄 Meni ugovor ističe tek u maju sledeće godine, ali ako može isti paket po istoj ceni, slobodno me stavite na listu čekanja za "50% klub". Ako popust dobijem i treći put zaredom, više neću znati da li sam korisnik ili počasni član programa lojalnosti. 😁

Nazad
Vrh Dno