Šta je novo?

Pitanja u vezi sa forumom

Ne verujem da ću postaviti ovo pitanje i ponovo otvoriti diskusiju, ali, jel se dešava nešto sa lajkovima? 🤣

Prvi put mi se desilo da udarim na limit jutros, bude mi malo sumnjivo jer u principu ne lajkujem toliko, i stvarno se ne sećam da sam juče/sinoć ispucao 15+ lajkova, ali dobro, odem dalje. Međutim, malopre mi dozvoli da dam par lajkova, i na trećem opet udarim na limit?

Jesam to imao like binge, ili se stvarno nešto dešava tu?

Ne verujem da ću postaviti ovo pitanje i ponovo otvoriti diskusiju, ali, jel se dešava nešto sa lajkovima? 🤣

Prvi put mi se desilo da udarim na limit jutros, bude mi malo sumnjivo jer u principu ne lajkujem toliko, i stvarno se ne sećam da sam juče/sinoć ispucao 15+ lajkova, ali dobro, odem dalje. Međutim, malopre mi dozvoli da dam par lajkova, i na trećem opet udarim na limit?

Jesam to imao like binge, ili se stvarno nešto dešava tu?
I meni nesto poludelo, na 5 minuta imam pa nemam. Sad cemo da ocekujemo komentare kako ne mozemo bez lajkova i obavezno fora da se naplacuju lajkovi 😀

Biće od nove godine i rulet gde se ulažu lajkovi.
Od Texas Hold'em smo za sad odustali iz tehničkih razloga.

Ko isključi Ad blocker da dobije još 10 lajkova dnevno i da se neiskorišćeni prenose u sledeći obračunski period.

Gde moze da se pita za donaciju ili trazi nesto besplatno npr polovno i sto nije za prodaju ili je nekome nepotrebno.

Svi imamo gomilu takvih stvari koja stoi, a neko bi to mogao da upotrebi.

Da li ima smisla napraviti ili otvoriti takvu temu.

Mozes da otvoris oglas da kupujes, pa ako neko ima da ti pokloni javice se i dogovorite se preko PM.

ima i tema u clubbing. Ako nekome treba za dzabe

u toj temi nije dozvoljeno tražiti

Gde moze da se pita za donaciju ili trazi nesto besplatno npr polovno i sto nije za prodaju ili je nekome nepotrebno.

Svi imamo gomilu takvih stvari koja stoi, a neko bi to mogao da upotrebi.

Da li ima smisla napraviti ili otvoriti takvu temu.
Mozes da ponudis u temi Ako vam treba dzabe.

Vec imas to, oglasi imaju tag Kupujem a postoji i tema "Ako vam nesto treba dzabe" ili tako nesto

"Ako vam treba džabe" je, pre svega, tema za ponudu, ne potražnju.

"Kupujem" tag za oglase nije isto što i "Tražim džabe".

Niko neće zameriti ako se u temi "Ako vam treba džabe" potraži neki stari, specifičan kabl ili adapter ili retro komponenta (mada za retro komponente postoji i posebna tema). Ali tražiti moderne stvari, koje se lako mogu kupiti u prodavnicama - nije dozvoljeno.

Još jednom, @whose, to što si ti hteo - moraš da kupiš ili potražiš na nekom drugom mestu. Ne želimo da forum i ta tema ode u pogrešnom smeru.

Da shvatam. Umesto neke vrste reciklaze, neko bi to pokusao da preproda i sl. 🙂

Salu na stranu ja lajkove koristim ponekad,nisam ni zno da postoji limt na njih.Drugo me zanimalo sve do juros forum je "leteo" ucita se brzo logovanje (istekne sesija),do jutros.Na modifikovanom FF (Linux Mint) prvo se pojavi sa leve normalno link kao i svaka pretraga a sa desne ono kao "okno znanja" (kako se vec tacno to zove) i pise najnoviji postovi sa linkovima ka istim?Probam opet to nestade pa izlete neka Error e tek iz 3ceg puta se ulogovah normalno.Kao da se forum malo sporije ucitava,pa pomislih da nisam mozda iz nekog razloga (meni nepoznatog),dobio ono discourage mozda 🤔

Nisi pošto je svima jutros radio sporije forum, održavanje ili nešto slično, nije do tebe 😃

Evo vidiš da sad radi kao podmazan 😃

Nazad
Vrh Dno