I meni nesto poludelo, na 5 minuta imam pa nemam. Sad cemo da ocekujemo komentare kako ne mozemo bez lajkova i obavezno fora da se naplacuju lajkovi 😀Ne verujem da ću postaviti ovo pitanje i ponovo otvoriti diskusiju, ali, jel se dešava nešto sa lajkovima? 🤣
Prvi put mi se desilo da udarim na limit jutros, bude mi malo sumnjivo jer u principu ne lajkujem toliko, i stvarno se ne sećam da sam juče/sinoć ispucao 15+ lajkova, ali dobro, odem dalje. Međutim, malopre mi dozvoli da dam par lajkova, i na trećem opet udarim na limit?
Jesam to imao like binge, ili se stvarno nešto dešava tu?
Mozes da ponudis u temi Ako vam treba dzabe.Gde moze da se pita za donaciju ili trazi nesto besplatno npr polovno i sto nije za prodaju ili je nekome nepotrebno.
Svi imamo gomilu takvih stvari koja stoi, a neko bi to mogao da upotrebi.
Da li ima smisla napraviti ili otvoriti takvu temu.
Mozes da otvoris oglas da kupujes, pa ako neko ima da ti pokloni javice se i dogovorite se preko PM.
Da da, baš to.Мислиш да ли је АИ бот?
Aktivni (nebanovani) članovi takođe mogu samostalno da zabrane pristup svojim profilima, pa je priča malo šira od tvog pitanja. Evo, brzinski sam proverio ovu konverzaciju, @tozovac je primer. Kako bi pronašao neku njegovu poruku? Pretragom, naravno, a ona radi i za banovane naloge. Slobodno ostavi prazno polje za (ključne) reči ako treba, a kao autora podjednako možeš navesti rovello, tozovac, saul... Jedina je razlika što ti se poslednje korisničko ime neće samo predložiti prilikom kucanja, ali to je manje važan detalj kad tačno znaš koga tražiš.Mislim da bi bilo dobro da mogu da se otvore profili banovanih korisnika. Ponekad hoću da pronađem koji je napisao neko banovan, a ne mogu da uđem u profil.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari