Šta je novo?

Baterije na laptopovima... i sve o tome

• Začetnik teme Začetnik teme oggich
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mogu da ograničim do 80%. To postoji kao opcija.

Misliš, došlo ti je kao Lenovo softver ili postoji opcija i kao deo Windowsa i Linuxa?

Lenovo za Windows ima Vantage, a Linux TLP utility za sve podržane laptopove.

Meni posle 147 ciklusa wear level skocio na 15% na mom HP 830 G10 , cenim kada bude bilo oko 300 ciklusa da ce biti oko 30%?

Ili nije originalna, ili nije nova. A piše da nije nova.

Used: An item that has been used previously. The item may have some signs of cosmetic wear, but is fully operational and functions as intended. This item may be a floor model or store return that has been used. See the seller’s listing for full details and description of any imperfections.

Gledao sam nekoliko oglasa i na ovom nisam obratio paznju. Ima zamenskih novih iz Kine, izasle bi slicno sa PDV-om, ali ne znam kakav je kvalitet.

Naduvala mi se baterija mada radi kako treba a planirao sam da je izvadim da mi ne razvali kuciste.

Nije mi toliko bitna mobilnost. Ne znam da li je bolja ova polovna ili kineska nova.

Друштво, имам Lenovo Legion 5 - 15ARH05. Нашао сам на Леново сајту тачан број модела резервне батерије. По њему сам потражио исту такву на Алију, избацује ми доста неких, немам појма какве су.
Лаптоп имам дуже од 5 година, и батерија је деградирала, заменио бих је. Шта ми саветујете?

Право да ти кажем, не знам. Како да направим разлику?
Ево, оваква је:
1450.webp

Pa pise ti ovu sto si ti izbacio je 15.36v ovu sto sam ja je 15.4v. Obe su 80wh i obe imaju po 4 celije.

Nazad
Vrh Dno